Şimdi Ara

bilgisayarda açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açlmıyor ancak bi kaç kez kapanıp açınca açılıyor fakat genelde page_fault_in_nonpaged_area hatasını veriyor sorun ne sizve

• windows xp ise , yazılımlar arası veya donanımlar arası uyumsuzluk sorunu gibi görünüyor.
    windows 2000 ise enson servis paketini yüklemeni öneririm.

şuraya bir bakıver
    http://search.microsoft.com/search/results.aspx?st=b&View=en-us&s=6&c=0&qu=PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
  • sistem xp kurulu sistemi tekrar kursam sorun ortadan kalkarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantttttt

sistem xp kurulu sistemi tekrar kursam sorun ortadan kalkarmı acaba

sistemi açarken F8 ile güvenli kipte aç
    seçeneklerden "en son kararlı çalışan sistem" gibi buna benzer bir seçenek olması lazım. birde onu dene önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 16 Kasım 2005, 13:59:09 >
  • şimdide 01/24/2003 sis651/sis962/it8705f-p4s533mx diyor ve tkılı kalıyor f1 basıyorum bilgisayar çalısıyor biosu sıfırladım fayda etmedi bu ne ya
  • quote:

şimdide 01/24/2003 sis651/sis962/it8705f-p4s533mx diyor ve tkılı kalıyor f1 basıyorum bilgisayar çalısıyor biosu sıfırladım fayda etmedi bu ne ya
    belirtiler overclock denemesi sonucu bios ta meydana gelen kafa karışıklığına benziyor. gerçi biosu sıfırladım diyorsun ama bunu nasıl yaptın, hani sıfırlanmamış olabilir mi? bios pilini çıkarıp bir müddet tekrar bekle bakalım derim.
  • yaptım tekrarlayacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı hata msj veriyor
  • quote:

aynı hata msj veriyor

önce güvemli kipte açmayı dene
    açılırsa normal olarak istemini aç

olmazsa, şüphelendiğin donanımları kaldır birde öyle dene
  • unutmadan biliyorsun "01/24/2003 sis651/sis962/it8705f-p4s533mx" senin sistem biosun . hata uyarısı değil . bunu mu vermeye devam ediyor yoksa ilk mesajındaki "page_fault_in_nonpaged_area" hatasını mı. bunun için arkadaşın verdiği microsoft linkine baktın mı?
  • "01/24/2003 sis651/sis962/it8705f-p4s533mx BU HATAYI VERİYOR F1 BASINCA SİSTEM ÇALISIYOR
  • quote:

"01/24/2003 sis651/sis962/it8705f-p4s533mx BU HATAYI VERİYOR F1 BASINCA SİSTEM ÇALISIYOR

arkadaşın dediği gibi bu bir hata değilki.biosun tarih ve versiyonu sadece.
    klavye ve mouse girişlerini kontrol et önce. gevşeklik varmı bakalım
    hadi bakalım kolay gelsin.
  • Ram sayma yerinin hemen aLtındaki yazıLarı bi yaz bakaLım buraya hata neymi$??? HArddisk faiL, mouse not connected? gibi ibareLer oLması Lazım...
  • asus p4s533-mx acpı bios revisıon
    award plug and play bios extension v1.0a
    initialize plug and play card
    pnp init (copletete)
    trend chipapay virus on guari

primary master samsung
    primary slave none
    secondary master none
    secondary slave

floppy disk fail(40)
    press f1 to continve, del to enter setup

01/24/2003 sis651-sis651/sis962/ıt8705f-p4s533mx

tüm ekran bu f1 basınca xp çalısıyor
  • bios ta belli ki sistem başlangıç driver'ı floopy seçili. senin floopy de ya bozuk ya yok. bilgisayar açılmak isterken bios ta öyle yazdığı için önce floopy i arıyo ama bulamıyo ve senden devam etmek için f1 e basmanı istiyor. ya foopy ni kontrol et ya da biostan başlangıç ( boot sequence) için HDD 0 (C driver)ya da cdrom falan seç bir de öyle deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman -- 16 Kasım 2005, 18:49:06 >
  • arkadaşlar aynı sorun bende de vor overclock sorunu diyo ama F2 YE BASINCA DÜZELİYO AÇILIYO
  • arkadaslar bios main -----halt on-----no error yapınca direk xp açılıyor. benim es geçtirdigim hata ne sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantttttt -- 17 Kasım 2005, 21:33:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.