Şimdi Ara

Bilgisayara yeni parça takacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biostar nf61s anakartım 1gb ddr2 ram 256mb nvidia Geforce 6200 ekran kartı ve overclocklu amd Sempron işlemcim var önümüzdeki 1.5 2 sene yeni bilgisayar alamayacağım bu bilgisayarı şöyle fazla para harcamadan nasıl upgrade edebilirim? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani en son çıkan oyunlar olmasada 2012 öncesi oyunları düşük ayarlarda oynayabilmek için

• Merhaba Hocam;

2 X 1 GB DDR2 - 800 MHz Ram,
    1 GB 'lık Nvidia Ekran kartı kullanarak uygun fiyatlı bir upgrade yapabilirsin.

70 TL Ekran kartı, 130 TL civarı Ramler tutar. Yaklaşık 200-210 TL gibi bir maliyetle 2 yıl boyunca günlük hayattaki işlerini yapmak için kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaabTutkunu -- 4 Temmuz 2013; 21:06:28 >
  • Çok sağol hocam önerilerini dikkate alıcam

• Peki işlemciyide amd athlon X2 çift çekirdekli işlemciyle değiştirsek oyunlarda gözle görülür bir fark yaratır mıyız?

• O zaman piyasada satılan bir bilgisayarın yarı taksitini ödemiş olursun ki değmez :) İşlemci işine girme. Bu donanımlarını değiştirerek iyi sonuç alırsın.Mevcut power supply kaç watt onu sormayı unuttum. Eğer kasadaki psu'nun gücü düşükse sistemin kasılabilir.
  • 350 watt psu var işlemciyi bir arkadaşım 40 tlye satıyorduda ondan şeyettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyele

350 watt psu var işlemciyi bir arkadaşım 40 tlye satıyorduda ondan şeyettim

Uygun aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yırtık Dondan Çıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyele

350 watt psu var işlemciyi bir arkadaşım 40 tlye satıyorduda ondan şeyettim

Uygun aslında

:) Sıkıntı olmaz hayırlısı olsun
  • İşlemci ve anakart upgradeleri sana pahalıya patlar. Birini değiştirsen, uyumluluk için bir çok bileşeni değiştirmen gerekebilir.

2 x 1 gb ram ve 1 gb 128 bit lik bir ekran kartı işini görür. bu da sana ortalama 160-200 tl civarı tutar.
  • Sağolun teşekkürler hepinize

• Arkadaşlar bilgisayarıma amd athlon 64 x2 4600 işlemci taktım ekran gelmiyor eski işlemcimi takınca geliyor sorun nerde acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaside Rendezvous -- 5 Temmuz 2013; 19:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulakçubuğu

Arkadaşlar bilgisayarıma amd athlon 64 x2 4600 işlemci taktım ekran gelmiyor eski işlemcimi takınca geliyor sorun nerde acaba

Donanım özelliklerini tam olarak yazabilir misin ? Anakart modelini vs.
  • 2gb ddr 2 ram 2x1 amd athlon 64 x2 işlemci biostar nf61s anakart nvidia Geforce 6200 ekran kartı Windows xp kurulu şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: kulakçubuğu

2gb ddr 2 ram 2x1 amd athlon 64 x2 işlemci biostar nf61s anakart nvidia Geforce 6200 ekran kartı Windows xp kurulu şuanda

Sistem tavsiyeleri bölümünden sorarsanız daha fazla cevap alabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.