Şimdi Ara

Bilgisayara Takılan Kulaklığın Solundan Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
47.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Bilgisayarda ne kadar kulaklık denediysem sol tarafından ses gelmiyor. Ama kulaklıklar çalışıyor eminim çünkü başka bilgisayarda denedim ve çalıştı. Bu sorunun çözümü nedir yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılar...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar Kulaklığının Solundan Ses Gelmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

Bilgisayar kulaklığının tek taraftan ses vermemesi, kullanıcılar arasında yaygın bir sorundur. Kulaklığın solundan ses gelmiyor sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte bu sorunun olası nedenlerinden bazıları ve çözümleri:

• Kulaklık Fişinin Gevşemesi: Kulaklığın fişinin bilgisayarın ses girişine tam oturmadığı durumlarda tek taraftan ses gelmemesi söz konusu olabilir. Fişin tam olarak takıldığından emin ol.

• Hasarlı Kablo: Kulaklık kablosundaki hasar, sesin tek taraftan iletilmesini engelleyebilir. Kabloyu dikkatlice incele ve herhangi bir kırılma veya kesi olup olmadığını kontrol et.

• Ses Ayarları: Bilgisayarının ses ayarlarında, sesin yalnızca bir tarafa yönlendirilmiş olma ihtimali var. Ses ayarlarını kontrol et ve dengeyi orta konuma getir.

• Sürücü Sorunları: Kulaklığın sürücülerinin güncel olmaması veya bozuk olması, tek taraftan ses gelmemesi sorununa neden olabilir. Kulaklık üreticisinin web sitesinden en son sürücüleri indir ve yükle.

• Donanım Arızası: Nadir durumlarda, kulaklığın sol tarafındaki hoparlörde bir donanım arızası olabilir. Bu durumda kulaklığı onarım veya değiştirme için servise götürmen gerekebilir.

• Ses Kartı Sorunları: Bilgisayarının ses kartında bir sorun olması da kulaklığın tek taraftan ses vermesine neden olabilir. Ses kartı sürücülerini güncelle veya ses kartını değiştirmeyi dene.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra hala kulaklığının solundan ses gelmiyorsa, farklı bir kulaklık kullanmayı dene. Sorun kulaklıkta değilse, bilgisayarın ses çıkışını veya ses ayarlarını kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Bilgisayarda ne kadar kulaklık denediysem sol tarafından ses gelmiyor. Ama kulaklıklar çalışıyor eminim çünkü başka bilgisayarda denedim ve çalıştı. Bu sorunun çözümü nedir yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılar...

bildirim alanındaki sesdeki sol sağ a baktınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerD.

quote:

Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Bilgisayarda ne kadar kulaklık denediysem sol tarafından ses gelmiyor. Ama kulaklıklar çalışıyor eminim çünkü başka bilgisayarda denedim ve çalıştı. Bu sorunun çözümü nedir yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılar...

Anlamadım?
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Anlamadım?

burdaki dengeyi demek istedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Anlamadım?

burdaki dengeyi demek istedim.

Evet burada bir sorun yok hepsi ortada.

• Merhaba hocam birde farkli bi kulaklik deneyin. Ayni sorunu cikartiyorsa demeki girisde bi sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

Merhaba hocam birde farkli bi kulaklik deneyin. Ayni sorunu cikartiyorsa demeki girisde bi sorun var.

İki kulaklıkta denedim ikisinde de ayı sorun oldu. Girişteki sorunu nasıl hallederim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orasını bilemicem hocam. değiştirmeniz gerekicek.

• Tesekkurler.
    Up cekeyim belki bilen vardir.

• quote:

Tesekkurler.

Ses kart driverların kontrolcüsünden de bi kontrol edin çevreyi.(Dengede olduğundan emin olun sorun bu olmalı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salona

quote:

Tesekkurler.

Ses kart driverların kontrolcüsünden de bi kontrol edin çevreyi.(Dengede olduğundan emin olun sorun bu olmalı)

Sağolun hocam daha detaylı anlatabilir misiniz pek bilgim yok.
  • Dediği doğru ses kartının marka modeli ne ise onun kendi yardımcı programı vardır ayarlarını kontrol et bir de Denetim Masası-Ses-Hoparlorü seç özellikler de düzeylere gel sağ sol ayarlarını kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

Dediği doğru ses kartının marka modeli ne ise onun kendi yardımcı programı vardır ayarlarını kontrol et bir de Denetim Masası-Ses-Hoparlorü seç özellikler de düzeylere gel sağ sol ayarlarını kontrol et

Soldaki alçakmış yüksek yaptım uygula dedim yine olmadı.
  • Bu şartlarda olmuyorsa ses kartınızın programını kontrol etmeniz gerekecek
  • realtek high defination driver var kur onu tak kulaklıgı sana pencere gelcek onu kulaklık girişi yap büyük ihtimal sorunun çözülcek dediğimi kur yeniden başlatmayı unutma ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazra

realtek high defination driver var kur onu tak kulaklıgı sana pencere gelcek onu kulaklık girişi yap büyük ihtimal sorunun çözülcek dediğimi kur yeniden başlatmayı unutma ama

Realtek değilse ses kartı ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

quote:

realtek high defination driver var kur onu tak kulaklıgı sana pencere gelcek onu kulaklık girişi yap büyük ihtimal sorunun çözülcek dediğimi kur yeniden başlatmayı unutma ama

Realtek değilse ses kartı ne olacak?

sen bi bak ses kartına ondan sonra onuda düşünürüz
  • Ben mi
  • quote:

Hemen deniyorum.
  • evet sen eger acmayı bilmiyosan... aç kasayı ekran kartının oldugu yerde yengeç gibi işaret varsa realtekdir he zor geliyosa everest programını kur ordan bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.