Şimdi Ara

Bilgisayara Ses Driver'ını Yükleyemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara format attım. Daha sonra, önceden ses driverını internetten yüklediğim yerden driverı yükleyip setup.exe'den çalıştırıyorum fakat ses yüklenmiyor. Setup.exe'den yüklerken şöyle bir hata veriyor:

"Yazılım Yüklenmesi
    Yüklemekte olduğunuz yazılım, Windows Xp ile uyumluluğunu doğrulamak için Windows Logo sınamasından geçmedi.

Bu yazılımın yüklenmesine devam etmek, sisteminizin doğru çalışmasını hemen veya daha sonra bozabilir. Microsoft bu yüklemeyi durdurmanızı ve Windows Logo sınamasından geçmiş bir yazılım için yazılım satıcınıza başvurmanızı önerir."

Daha sonra "Devam Et" ve "Yüklemeyi Durdur" seçeneklerinden devam et diyorum. Sonuç: ses yüklenmiyor.

Sorun nedir acaba???

• xp uyumlu driverini bulman lazım,eğer ses kartının marka ve modelini yazarsan yardımcı olan çıkacaktır
  • Daha önceden anakart modelinden bakıp yüklüyordum. Anakart modeli şöyle:

Anakart Kimliği 12/30/2003-P4M266A-8235-6A6LWG0BC-00

Anakart Adı Gigabyte GA-8VM533

Buradan yola çıkarak da şu driver'ı yüklemeye çalışıyorum. Ama olmuyor.

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-8vm533.html

Şimdi yardımcı olabilecek var mı??
  • peki siteye girdikten sonra işletim sistemini seçip indiryomusun yoksa siteyi açınca direk karşına çıkan audio driverimi indiriyorsun?
  • Şöyle söyliyeyim aLFoNs0 ,
    2 yıl önce yine burada hangi ses driverını yüklemem gerekir diye soru sormuştum. Üyelerden birisi anakart modelini öğrenmen gerekir demişti. Bende anakart modelini söyledim yukarıdaki gibi. Ondan sonra o üyede bana yukarıdaki audio driverını indir ve yükle dedi. Bende yükledim ve o zaman ses problemi hallolmuştu. Ama şimdi olmuyor. Başka driver mı yüklemem gerekir?

Yani anlayacağınız çok bilgili değilim bu konuda.
  • yok yani siteye girdiğinde işletim sistemini soruyor işletim sistemini seçtiğinde 32 bit 64 bit se işletim sistemin seçip indiyorsun oylemi yapıyorsun demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 10 Aralık 2009; 15:28:19 >
  • Hayır, anakart modelini seçiyorum o zaten driverları çıkarıyor. Audio driver'ının altında zaten hangi işletim sistemine uygunluğu yazıyor. Mesela benim indirdiğimde:
    Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows® XP, Windows® XP 64bit
    bunlar yazıyor. Ama benim xp 32 bit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FORMAT AT SONRA SON SÜRÜMÜ NETTEN İNDİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.