slm arkadaşlar.bende bekonun 5.1 sinema sistemi vardı tv için.amfili dvd si bozuldu ben de yeni bir ses sistemi aldım fakat hoparlörler sağlam.şimdi bu 5 hoparlör artı subwooferi bilgisayarımda değerlendirmek istiyorum.nasıl bağlayabilirim daha doğrusu bağlanabilir mi?ses kartım CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1.herkese teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: auris80
slm arkadaşlar.bende bekonun 5.1 sinema sistemi vardı tv için.amfili dvd si bozuldu ben de yeni bir ses sistemi aldım fakat hoparlörler sağlam.şimdi bu 5 hoparlör artı subwooferi bilgisayarımda değerlendirmek istiyorum.nasıl bağlayabilirim daha doğrusu bağlanabilir mi?ses kartım CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1.herkese teşekkürler.
ses sistemin dijitalse coax kablo ile bağlayabilirsin değilse 3 lü jak ile bağlarsın sanırım doğru söyledim gerçi bu işi daha iyi bilenler yorumda bulunacaktır
Öncelikle Foruma hoşgeldiniz.
PC ses kartları sesi güc olmadan verir ve bu sesi hoperlolardan çıkması için Amplifikatöre ihtiyac duyarlar. Anfisiz PC ses kartına direk hoperlo bağlayamazsınız üzgünüm.
quote:
Orjinalden alıntı: auris80