Bildirim
bilgisayara hiç bir virüs programını yükleyemiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sisteme bulaşan bazı virüsler antivirüs yüklenemesini ve update edilmesini engelleyebilirler. Güvenli modda yüklemeyi deneyin. Başlat menüsünden çalıştıra msconfig yazın ve çıkan pencereden başlangıç sekmesindeki herşeyin yanındaki işareti kaldırıp o şekilde sistemi açın sonra antivirüs yükleyin. Tam tarama yaptırın otomatik güncelleme yapmıyorsa manuel olarak güncelleme dosyasını indirip o şekilde güncelleyip ardından tam tarama yaptırın.
ad-aware , combofix gibi yazılımlar da deneyebilirsiniz son çare temiz bir format olacaktır._____________________________ Sistem özellikleri, kullandığınız işletim sistemini ve sorunların çözümü için denediğiniz yöntemleri belirtmeniz daha hızlı yardım almanızı sağlar. Bilgi paylaştıkça artar -
Windows'un Kendi Antivirüsüyle Dene
Windows Defenderla Güvenli Modda Tarat._____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X