Şimdi Ara

bilgisayara hiç bir virüs programını yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avira kurarken hata verdi, avast yüklüyorum,yükleniyor ama güvenli değil diyor. şimdi tamir et butonuna basıyorum ama hiç bir işlem görmüyor. Eset Nod32 deniyorum kurulum sırasında hata veriyor. sebebi nedir? format demeyin

• Sisteme bulaşan bazı virüsler antivirüs yüklenemesini ve update edilmesini engelleyebilirler. Güvenli modda yüklemeyi deneyin. Başlat menüsünden çalıştıra msconfig yazın ve çıkan pencereden başlangıç sekmesindeki herşeyin yanındaki işareti kaldırıp o şekilde sistemi açın sonra antivirüs yükleyin. Tam tarama yaptırın otomatik güncelleme yapmıyorsa manuel olarak güncelleme dosyasını indirip o şekilde güncelleyip ardından tam tarama yaptırın.
    ad-aware , combofix gibi yazılımlar da deneyebilirsiniz son çare temiz bir format olacaktır.

Windows Defenderla Güvenli Modda Tarat.

Astra H 1.6 115HP / Enjoy + / 2013
  • Hocam olmuyor. denemiştim. advanced system care,combofix fln yok. kabl etmiyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.