Evdeki ikinci bilgisayarı kapattım öğlen ve akşam açtığımda kasa çalışıyor ancak hiç bir şekilde monitör çalışmıyor. Yani görüntü gelmiyor. Diğer PC'nin mönitöre takıp denedim mönitörde birşey yok. Acaba ekran kartı mı gitti yoksa başka birşey mi? Sorunsuz çalışan bilgisayar bir sonraki açılmada nasıl böyle olur anlamadım. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
kardeş 1* remleri kontrol et 2*işlemciyi kontrol et 3*ekran kartını kontrol et 4*gerekirse bunları çıkar ve tekrar tak 5*ekran kartın ney ? 6* ekran kartının monitör çıkış skoteni kontrol et monitöründe bunalrı yapıp yine açılmadıysa o zaman ekran kartında bi sorun var demektir ..
onları kopntrol etmeden önce, herhangi bir uyarı biplemesi geliyormu?
Sorun herşeyde olabilir. Benim başıma gelmişti böyle bişey bilgisayarın kasasının arkasına elini sür bakalım çarpıyomu :) eğer çarpıyosa topraklı bi priz almanı tavsiye ederim. tabiki bu sadece bi olasılık başka sorunda olabilir. Kolay gelsin
Herhangi bir ses veya bipleme sesi gelmiyor. BIOS pilinin çıkarıp taktım yine fayda etmedi. Fanlar felan çalışıyor ancak görüntü gelmeyi bırakın mönitöre uyarı bile gelmiyor.
rem slotlarını değiştir bide öyle dene.benimde başıma gelmişti.bsğlsntı kablolarını tam oturtulduğundan emin ol.
ekran kartını sök altındaki altrın kaplama olan alanı kuru bi bezle sil daha sonra tekrar tak bi sorun olmaz bi hata olsaydı bip ler di
kardeş aynı sorun bendede var anakartın biplemiyorsa veya fanlar çalışıyorsa anakartında sorun yok demektir.Ekran kartı bozulmuş olabilir başka bi ihtimal aklıma gelmiyor bilgisayarında ramlerin yerini değiştirdiysen görüntü gelmez tek ram ise ullanım kılavuzundaki gibi takmalısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme