Şimdi Ara

Bilgisayara göre sağ taraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün web tasarımı işi için biriyle görüştüm. Kadın bana web sitesine eklettirmek istediği kısımları anlatırken ben bi taraftan not alıyorum. Bana dedi ki "Şu sol kısıma yani bize göre sol, bilgisayara göre sağ kısıma eklenecek kutu". O an ne yapacağımı bilemedim. Gülmekle kalemi burnuma sokup beynimi karıştırmak arasında kaldım.Sonra baktım bilmediğim bi alfabeyle yazıyorum. Kafamı toparladım hemen. Eve geldiğimde niçin öyle söylediğini düşünmeye başladım.Hala da düşünüyorum.Nasıl bi mantıkla bunu söylemiş olabilir diye. Tasarımı bilgisayarın içine girip mi yapıyoruz sanıyo yoksa çizimi tersten yapıp ekrana yapıştırdığımızı mı düşünüyo anlamadım.Bu düşünce belki bundan sonraki yaşamımı etkileyebilir.



  • root kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın arkasına geçince sağ taraf önceki sol taraf oluyor. Yani bilgisayarı bir insan gibi düşünürsen onun sağ tarafı senin sol tarafın oluyor o yüzden öyle demiştir.

    Not: Ödülümü isterim
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Yanında oturuyorum ama ben onun. Ekran karşımızda duruyor
  • Lise yıllarında hocamız tahtaya arkası dönük şekilde oğlum sol tarafa yaz demişti. Ben de hocaya göre düşünüp tahtanın sağına yazdım. Tabi komik bir duruma düştüm sınfta. Ama ben aklımca akıllılık ediyordum. Onun için bu tür durumlarda basit düşünmek lazım derin değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.