Şimdi Ara

BİLGİSAYARA FORMAT ATINCA...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 7-8 ay önce Crysis 2'nin orjinalini almıştım ve aldığım gün oyunu kurmuştum. Oyunu kurarken oyunla birlikte verilen seri numarasını girmem gerekiyordu ve seri numarasını girerek oyunu kurdum. Oyunun multisine girip, oynadım... Aradan 7-8 ay geçti ve bilgisayarıma format atmak istiyorum. Peki crysis 2 silinince, ben onu bi daha yüklersem seri numarası tekrar kullanılabilecek mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

• CD-key in origin e kayıtlı heralde.Origin' e kayıtlı ise sorun yok, aynı hesaptan girersin indirir yada cd den yüklersin oynarsın.Bu arada crysis 2 güzel oyun mu oynayamadım bir türlü, multisi nasıl.
  • origine nasıl kayıt ettiririm peki, kayıtlı değilse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin'a keyi gir ordan belki olur ama olmazsa'da crysis özel hesabın varsa onla mutlak oynayabilirsin sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigotfather

origine nasıl kayıt ettiririm peki, kayıtlı değilse?

kardeş bilgisayara format atmadan önce oyunun bilgisayar yetkisini kaldırman gerekir bunu da şu şekilde yabilırsin: [Windows 7] Oyunun ikonuna sağ tıkla ve bu bilgisayarın yetkisini kaldır a tıkla windows 7 için bu kadar. eğer windows xp kullanıyorsan başlat + tüm programlar + Electronic arts + Crytek + Bu bilgisayarın yetkisini kaldır a tıkla. bu kadar. eğer bilgisayara format atacaksan bunu yapmayı hiçbir zaman unutma eğer unutursan kodun kullanım hakkı 4 e düşer ;]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aguero_city

bence oyunu riske atma..bilgisayarı bir tarattır virüsleri sil yeter..illa format atacağım diyorsan kolay gele

bilgisayarımın sadece 150 gb'si kaldığı ve bu yüzden yavaşladığı için format atıyorum, yoksa virüs programı var pc'min :)
  • ben de coh:tov u aldım,yükleyemiyorum kod ne olacak diye,kutunun arkasında kullanım hakkı falan yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format atarken aldığım hata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.