Şimdi Ara

Bilgisayara format atılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım yavaşladığı için format atmaya karar verdim ve elimde bulunan windows 10 diskiyle format atmaya çalıştım windows logosunda kaldı.Sonra cd bozulmuştur dedim flash diskten atmayı denedim yine logoda kaldı.Hard disk bozulmuştur dedim başka hard disk taktım onda da aynı logoda kaldı.Sonra acaba windows 10da mı sıkıntı diye windows 7 ultimate denedim yine logoda kaldı.Delirmek üzereyim Yardım edebilir misiniz?

• Hdd leri bad sector taraması yaparmısınız birde win pe ile açmayı denermisinix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format dosyasını orijinal mi kullanıyorsunuz?
  • Elinde başka bir w10 sürümü varsa onu dene. Ayrıca 64 yada 32 bit mi yüklemeye çalışıyorsun

• Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.Bad sector taramasına gerek olmadığını düşünüyorum çünkü denediğim diğer hdd sıfır.Win pe yi deneyeceğim.
    Format dosyalarının windows 10 olanını orijinal kullanıyorum.
    Elimde 2 farklı windows 10 sürümü var ikisinde de aynını yaptı.64 bit kurmaya çalışıyorum.He bu arada sistem özelliklerim;
    İntel Core 2 Duo E7400 2.80 GHz
    4GB RAM
    500 GB HDD + 250 GB HDD (sıfır olan 250 gb)
    AMD Radeon HD 5450 Ekran Kartı 1GB
    Edit:Her ihtimale karşı taradım sonuç temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffurkankotan -- 16 Kasım 2019; 18:14:43 >
  • Biosdan ahci ayarı yapılı mı lga 775 sistem kullandığınızdan ide olarak başlıyor olabilir bios otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan Spencer

Biosdan ahci ayarı yapılı mı lga 775 sistem kullandığınızdan ide olarak başlıyor olabilir bios otomatik.
    Biosta AHCI yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffurkankotan -- 16 Kasım 2019; 22:30:47 >
  • anakart modeli ne
  • quote:

anakart modeli ne
    Foxconn G31MV
  • Flash belleğe ( USB ) attiginiz win 10 kurulum dosyasini Hangi program kullaniyosunuz.

Size tavsiye olarak Rufus programini oneririm. kesinlikle Son surum kullanin.

Kurulum icinde yeni win10.iso olarak yeniden indirin. Usb ye aktarin. Bu sekilde tekrar deneyin.
    Yuksek ihtimal bir adimi atladiginiz icin windows logosunda kaliyor.
    Yada donanimlardan biri sorun yasatiyor.

• 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    O flashla daha önce 3-4 kere format attım,CD'yi de 1 kere kullanmıştım.Windows 7yi sadece yeni yazdım onda da aynı.Donanım olarak da HDD'yi değiştirdim her ikisinde de bad sector yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef anakartın AHCI desteklemiyor ondan dolayı da yükleyemiyorsun windows 10 u. win 7 ise bios ayarlarıyla alakalı bir sorundan dolayı muhtemelen. sadece harddisk takılı iken deneyin dvdrom falan varsa çıkartın sata/ide ayarlarını yapın BIOS üzerinden.
    www.manualslib.com
    Integrated Peripherals - Foxconn G31MV-K User Manual [Page 42]
    https://www.manualslib.com/manual/594537/Foxconn-G31mv-K.html?page=42#manual
    şuradaki gibi ayarı enchanced yapmayı deneyin. bir de kurulumları öyle yapın

• quote:

Malesef anakartın AHCI desteklemiyor ondan dolayı da yükleyemiyorsun windows 10 u. win 7 ise bios ayarlarıyla alakalı bir sorundan dolayı muhtemelen. sadece harddisk takılı iken deneyin dvdrom falan varsa çıkartın sata/ide ayarlarını yapın BIOS üzerinden.https://www.manualslib.com/manual/594537/Foxconn-G31mv-K.html?page=42#manual şuradaki gibi ayarı enchanced yapmayı deneyin. bir de kurulumları öyle yapın
    O ayar enchanceddeydi de DVD-ROM'u çıkartıp tekrar deneyeyim.Sonucu bildiricem.Bir de bu hard diski söküp bir internet cafede falan bir bilgisayara takıp orada windows 10 atsam nasıl olur acaba?

• Sistem açılmaz.
  • Anakart değişmek aklımda var birazcık zaten.Kullanılabilir ram 3.25 GB gözüküyor msconfig ayarını yaptım bu anakartın biosunda memory ayarı da yok.Artık bir anakart almanın zamanı geldi sanırım

• 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    Yani harddiski farklı bir pcde formatlayıp bu pcye takarsam sıkıntı olmaz diyorsun

• ffurkankotan F kullanıcısına yanıt
    İstediginiz yerde kurulum yapabilirsiniz. Sadece donanim guncellemelerini pcnizi taktiginizda yapin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.