Şimdi Ara

Bilgisayara .exe indiremiyorum, setuplar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayara, her zaman kullandığım xp sp3 cd ise işletim sistemini kurdum. Yaklaşık 3 yıldır aynı cdyi kullanıyorum format için o yüzden cd'de sorun yok. Formattan sonra bilgisayara internetten hiçbir exe uzantılı dosyayı indiremiyorum. Misal chrome'u indirmeye çalıştığımda %99'da takılıp kalıyor. Her ne indirirsem indireyim %99'da kalıyor. Nod32 yüklemek istedim "sistem hizmetlerini başlatmak için yeterli ayrıcalığınız ın olduğunu onaylayın" hatasını aldım yüklemenin sonunda. Fakat zaten yönetici hesabından giriyorum, ya da kullandığım hesabı yönetici olarak atadım başka hesaptanda yüklemeye çalıştım sonuç yok. Bu arada bilgisayarı güvenli modda başlatamıyorum. 24 saat içinde 2 kere format attım. Ekran kartı driver'ı minimum framework 2.0 ile çalışırım uyarsı veriyor her başlangıçta fakat ben 4.0 yükledim yine o hatayı veriyor.. Windows güvenlik duvarına tıkladığımda "ilişkilendirilmiş hizmet çalışmadığından, windows güvenlik duvarı ayarları görüntülenemyor..." gibi gibi her yerden acayip uyarılar alıyorum..

• http://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE videodaki yere bak bakalım hata kodu varmı
  • Bol bol service control manager hatası almışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.