Şimdi Ara

Bilgisayar Yavaşladı Tarayıcılar Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yandex, Opera, Comodo, Firefox tarayıcılarını denedim hepsi kasıyor. Animasyonlar, pencereler, sayfa yükleme ağır çekim. ie'de sorun yok ama!

Bilgisayar açılıp kapanırken ağır çekim çalışıyor, çok uzun sürüyor. Aero açık olunca pencereler ve menüler ağır çekimden daha ağır açılıp kapanıyor.

Kaspersky TDSSKILLER, McAfee, Malwarebytes ve Mbar, Adwcleaner, Hijackthis tarattım bir şey çıkmadı.

Format attım yine düzelmedi. Formattan sonra yine Kaspersky TDSSKILLER, McAfee, Malwarebytes ve Mbar, Adwcleaner, Hijackthis tarattım bir şey çıkmadı. Yardımlarınızı bekliyorum

Sistem: Windows 7 64bit
    CPU: i3
    RAM: 3 GB
    GPU: Mobility Radeon HD 5470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 8 Ocak 2018; 23:49:32 >

• Konu yukarı
  • win 7 64 bit olduğu için olabilir mi ?
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Emin misiniz?
  • Tarayıcının kasması özellikle Chrome un kasması ram düşüklüğündendir ama ilk kez başınıza geldiğini söylüyorsunuz virüs taraması yaptınız mı belki öyle düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egecev1205 E kullanıcısına yanıt
    Kaspersky TDSSKILLER, McAfee, Malwarebytes ve Mbar, Adwcleaner, Hijackthis tarattım bir şey çıkmadı.
  • Sürücüleriniz tam ve güncel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC kasıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarayıcılar uzerındne cloud mining yapıyorlar sıfırla hepsini tarama yap cpu da tavan yapıyorsa kesin kıllan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.