Şimdi Ara

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kişinin hedefi Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği.Ama Puanı yetmedi.

YGS-1 puanıda hem Bilgisayar Programcılığına(önlisans) hem de Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği(lisans) ne yetiyor.

Bu kişi hangisini seçmeli ? Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği avantaj mıdır ?

(NOT: Kişi eğer " Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği " ni seçerse mezuniyetinden sonra özel şirketlerde programcı olarak devam edecek.)
    (NOT:Sorunun amacı sadece farklı alternatiflerin olup olmadığını öğrenmektir.Konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa memnum olurum.)

• abim böte okudu yeditepede şimdi vodafone şirketinde networkte çalışıyor. öğretmen olmak zorunda değilsin farklı şeylere de yönelebiliyorsun
  • kardesım meslek lısesınde bilgisayar okuyorsan eger M T O K dusunebılırsın.
  • ikisinede git fark etmez mühendisliğe gidersen fark eder anca kendini geliştirmene bağlı her şey ama mühendislik okursan iyi bir fiyatla başlayıp iyi bir artış yapabilirsin bunlardan birini okuduktan sonra işe alan bu bölümüne bakmaz senin yeteneklerine bakar
  • up
  • hocam abiniz iş bulmakta zorlandı mı ve hangi ünide okudu lütfen cevaplayın hayati önem taşıyor :(
  • Is bulmakta pek zorlanmadi cunku o hep kurslara falan gitti sertifika aldi. Microsoftun kursuna , itunun kursuna falan. Su an isinden memnun maasi da iyi ama yogun calisiyor yani. Isini seversen pek etkilemez seni ama bu yogun tempo. Yeditepede okudu. Eger bu bolumu sececeksen ingilizce egitim veren bir okulda oku kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.