Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.680
Cevap
539
Favori
1.185.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tchotas

Amortisör arızalı değişmesi gerek, zamanla sürekli inmeye başlar.

hımm adoreyi mi aramam lazım hocam?_ mesela 2-3 gündür yapmıyor hiç komple söküp mü yollayacağız? garantiye giriyor mu?
  • Adore'yi arayın yol gösterirler amotisör garantiye girer.
  • biraz önce max office aldım adore mobilyadan 299 TL , çok heyecanla bekliyorum, inşallah iyidir. önce müşteri hizmetlerini aradım bilgi aldım, çok satılıyormuş ve herhangi bir sorun yaşayan olmamış şimdiye kadar, zaten garanti dahilinde hallediyorlarmış kullanınca yazarım performansını. Külüstürümden kurtuluyorum nihayet bir de dxracer diye koltuklar vardı çok acayip ama fiyatı da çok acayip, gereksiz geldi, alan var mıdır o paraya acaba çekiliş de varmış haftalık ona da katıldım, şansıma

• ares72 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun. bende max office almayı düşünüyorum da hepsiburada'da 256 liraya geliyor. orayı neden tercih etmediniz acaba garanti de falan bir sıkıntı mı yaşanıyor ?
  • sağolun hocam hepsiburadaya da baktım orada da 299'du, adorenin ürünü diye bi de müşteri hizmetleriyle konuşunca oradan aldım. Nasıl 256 liraya geliyordu hocam? garantisinde sorun yok nereden alırsan al fark etmiyor. Çok güzel görünüyor koltuk umarım rahat ve sağlamdır da
  • yalnız max office racing koltugun koltu kısmı dıger porsche ve vlt 460 a göre daha dar gibi galiba 50 cm derinlik varmıs.Sen bi kullan fikirlerini paylaş artık ona göre bizde alalım
  • Bende alicam bir tane ama neden bukadar pahali nu koltuklar. 300 liraya salona kanepe aldim ben adam tek koltugu satiyorbo fiyata. Genel olarak yemek masasi icin en ucuz koltuk 70 liradan basliyor. Acaba neden yuksek fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dün koltuk geldi, kurdum, ilk fikrim çok rahat dün akşam baya oturdum cidden rahattı. genişliği filan da gayet normal ki ben de iriyimdir.umarım ilerleyen zamanlarda bir problem çıkmaz.şimdi tavsiye ediyorum
  • Bildiğiniz üzere dxracer koltukları adore distribitörlüğünde TR'ye geldi. Bugün Balgat adore şubesinde koltukları inceledim 670-1250(aksesuarına göre) arasında değişen fiyatları var. Yurtdışı fiyatından pek farklı değil. Koltuk gerçekten koltuk... Hoşuma gitti bel ve boyun desteği çok güzel ve ayarlayabilmeniz daha da güzel. Keyif için yapılmış bence oldukça rahattı. 180 derece yatabilen bir koltuk. Şekline diyecek yok zaten mükemmel.

Ama gel gelelim o fiyatı hak eder mi? Kesinlikle etmez. Baya bi overrated geldi bana. Hani tüm turnuvalarda kullanılıyor, profesyonel oyuncuların hepsi alıyor ya ondan dolayı bence.

Bir de adorenin yeni çıkan VENTO modeli var. Bu koltuk bana inanılmaz rahat geldi. Bir dxracer gibi sarmıyor fakat bel ve boyun desteği çok yerinde ve rahat (boyum 1.78). Sanırım yarın bunu alacağım hepsiburadadan 30 tl çek de veriyor.

Merak ettiğim tek husus ürünün suni deri olması. Bu sebepten dolayı çok fazla terletme yapar mı? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• Bahsettiğin vlt-460 ise yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum.Terleme olmadı.Yazın ne olur bilemiyorum...
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o.. Peki memnun musunuz? Ne kadar süre pc başındasınız? 2-3 hafta kısa da olsa herhangi bir gevşeme ses vs olayı yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Aynen hocam o.. Peki memnun musunuz? Ne kadar süre pc başındasınız? 2-3 hafta kısa da olsa herhangi bir gevşeme ses vs olayı yaşadınız mı?

Günde yaklaşık 7-10 saat...Memnunum hocam.Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar...Biraz geniş sadece...Bu da olumsuz yorumlanmamalı...
  • Biraz geniş ama bence rahat( kilouyum da). Teşekkürler bilgiler için. Son olarak siz ne kadara almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlordd -- 22 Aralık 2014; 1:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Biraz geniş ama bence rahat( kilouyum da). Teşekkürler bilgiler için. Son olarak siz ne kadara almıştınız?

N11den 270 tl ye aldım.%20indirim+sallamatik puanlar vardı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam güle güle kullanın
  • Ben geçen hafta max office racing siyah sipariş verdim. Koltuğum bugun geldi. Ev arkadaşımla kurulumunu yaptık. fakat ben memnun kalmadım. Sebebi koltuk arkaya yaslanmıyor arkadaşlar. Ben mi hata yapıyorum acaba ? arkaya yaslanıp,sabitlenmesi için bir aparatta yok.sanırım geri vereceğim. Vlt-270 stoklara girmiş.geri verip onu mu alsam ? vlt-270 geri yaslanabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbberke

Ben geçen hafta max office racing siyah sipariş verdim. Koltuğum bugun geldi. Ev arkadaşımla kurulumunu yaptık. fakat ben memnun kalmadım. Sebebi koltuk arkaya yaslanmıyor arkadaşlar. Ben mi hata yapıyorum acaba ? arkaya yaslanıp,sabitlenmesi için bir aparatta yok.sanırım geri vereceğim. Vlt-270 stoklara girmiş.geri verip onu mu alsam ? vlt-270 geri yaslanabiliyor mu ?

Bende bu aksam siparis verdim max officeden..vlt 460 a butcem el vermedi.270 modeli de geriye yatmiyormus yorumlarda öyle yazmakta.Acaba sadece geriye yatmamasını mı begenmediniz.Bi arkadaş bi kaç sayfa önce yattıgını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 22 Aralık 2014; 22:05:35 >
  • 100tl altı sırt bölümüde ayarlanabilen koltuk bakıyorum gözüne ilişen var mı?
  • Bende Girsberger Diagon var. Bütçeniz varsa daha iyi bir koltuk yok ;)

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic2melody

Bende Girsberger Diagon var. Bütçeniz varsa daha iyi bir koltuk yok ;)

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

insan bi link veya fiyat paylaşır hocam?nerden bulalım koltugu?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.