Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.618
Cevap
542
Favori
1.175.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noogard

Ankara Goldsit'ten Quattro modelini satın aldım, kafası oynayanlardan. Kurulum ve teslimat onlara ait 600 liraya geldi çok memnunum. Boşa 1500-2000 liralar vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum suni deri ürünlerin en babası 2 sene içinde dökülme yapacaktır. Sırtlığı file olan modeller sağlık için daha ideal, ha gönül Nurus isterdi ama olsun

Bayağı zaman geçmiş alalı. Benim 2007'de aldığım Goldsit koltuğun süngeri hala sağlam, o yüzden bu markaya daha yakınım. Boy-kilonuz ve izleniminiz nedir?

• 2.el Bürosit Cozy almayı düşünüyorum ama bozulan bir parçası olduğunda yedek parça olayını nasıl halledebilirim? Bürotime'a ve bayilere telefonla ulaşmak çok zor. yan sanayi mümkün mü? yoksa Decofis Senkron alacağım garantisi ve yedek parça desteği için.

• 1000 liraya kadar 1.76 boy 95 kilo biri icin tavsiye edeceginiz koltuk var mıdır ?

• lastmandar kullanıcısına yanıt

Detayları yazın ki ne olduğu anlaşılsın.Firma ile ilgili sorulara hemen dönüş yaptıkları ve sorunlarla ilgilendikleri söyleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Haziran 2021; 22:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen 1 yıl oldu İkea JARVFJALLET kullanıyorum.Hani kötü değil ama biraz oturulan tarafı uzun sürede ağrıtmaya başladı.Sonra en başından beri bence en önemli sıkıntısı yaslandığı zaman biraz öne doğru kaydığında hemen seni atıyor sanki Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  Hani altan kayıyorsun zaten o sırada .

Bu neden ile satıp başka koltuk mu baksam diyorum ama Nurus bakarım herhalde eğer olursa.Nurus her modeli sırt kısmı kitlenebilen modeller mi acaba ? Yani kademe kademe ayarlanıyordur herhalde ? Sadece dik oturmayı sevmem yani yaslanarak çalışırım genelde.Acaba nurus Mou bana göre mi ? gidip bakmalı aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Haziran 2021; 23:10:4 >
  • Beyler ikea'nın Markus ,JARVFJALLET

Xdrive Tufan,Kasırga bu 4 ü arasında kaldım kafam çok karışık 1.88 98 kg yım tavsiyelere önerilere açığım

• ben gecen sene ikea jarvfjallet aldım kilodan dolayı. o koltukları isvecliler kendilerine gore yapıyor 10 sene garantili boy ve kilo varsa ikea tercih edilmeli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

ben gecen sene ikea jarvfjallet aldım kilodan dolayı. o koltukları isvecliler kendilerine gore yapıyor 10 sene garantili boy ve kilo varsa ikea tercih edilmeli bence.

hocam boy kilo kaç ?

• jarvfjallet satıp Mou almaya karar verdim.1-2 hafta içinde fiyatlarda değişiklik olmazsa bu şekilde yapacağım.Boy 1.60.Kilo 95-100 arası jarvfjallet iyi hoş ama işte ama diyoruz yani Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Hocam 1.60 boya rağmen jarvfjallet'in oturağı size dar mı geliyor :) O zaman biz hiç bakmayalım.

• Ben de araştırmalarıma son vererek aşağıdaki koltuğun siparişini verdim.umarım bürosit markası güvenimi boşa çıkarmaz...

Bürosit Daphne 9 Başlıklı Yönetici Koltuğu

Daha önceki koltuğumuz Adore Max Office Racing idi...Deri kaplamasının döküntüleri bizi yıldırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 9 Haziran 2021; 21:53:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hips

Hocam 1.60 boya rağmen jarvfjallet'in oturağı size dar mı geliyor :) O zaman biz hiç bakmayalım.

yok ama yukarıda yazdım, yaslandığında bel tarafından kayıyor ve biraz öne doğru gittiğinde seni atıyor koltuk.Hani kilolu iseniz atamaz zaten ama ince zayıf iseniz bayağı düşersiniz Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

Ben genelde yaslanarak çalıştığım için artık sıkıntı vermeye başladı.Dik oturarak çalışamıyorum

• IneedSympathy I kullanıcısına yanıt

1.76 95 kiloyum hocam, simdi memleketteki eve koltuk bakıyorum jarv pahalı kacıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

1.76 95 kiloyum hocam, simdi memleketteki eve koltuk bakıyorum jarv pahalı kacıyor

jarv almayın zaten. Bende satıp dxracere geçeceğim. 2 ay oldu alalı, ne götüm kaldı ne sırtım. tam rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

Ben de araştırmalarıma son vererek aşağıdaki koltuğun siparişini verdim.umarım bürosit markası güvenimi boşa çıkarmaz...

Bürosit Daphne 9 Başlıklı Yönetici Koltuğu
    https://www.burositonline.com/urun/daphne-9-baslikli-yonetici-koltugu-kahverengi

Daha önceki koltuğumuz Adore Max Office Racing idi...Deri kaplamasının döküntüleri bizi yıldırdı...

Hayırlı olsun, ben de bürosit modellerine bakınıyorum. 3 yıl artı 10 yıl parça garantisi güven veriyor. Uygun bir modeli almışssınız, fotoğraflı videolu bir inceleme yaparsanız minnettar olurum.

Tekrar hayırlı olsun.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Nurus me too'yu denemiş miydiniz? 4500 TL fiyatı kesinlikle eleştirilebilir de konforu veya malzeme kalitesi Trevo9'dan daha mı geride kalıyor. Bir de Trevo 9 kumaş bir koltuk fileli değil diye biliyorum muhtemelen daha rahat etmiş de olunabilir. 2500'e ne zaman aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyvahnecdet

Hayırlı olsun, ben de bürosit modellerine bakınıyorum. 3 yıl artı 10 yıl parça garantisi güven veriyor. Uygun bir modeli almışssınız, fotoğraflı videolu bir inceleme yaparsanız minnettar olurum.

Tekrar hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Çok tşk ederim.ürünü gg bürositten satın aldım kendi sitesinden daha uyguna geliyor.
    siparişten sonra bürosit hemen benimle irtibata geçti.kumaş renklerini paylaşıp renk konusunda tekrar onayımı aldılar.ürün elime geçtiğinde kargodan kaynaklı bir sıkıntı olursa hemen telafi edeceklerini söylediler.hoşuma gitti doğrusu.
    Gelince izlenimlerimi paylaşırım.👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 10 Haziran 2021; 7:21:26 >

• seasqua S kullanıcısına yanıt

takip ettiğim bi koltuktu lakin bel dayama yeri bağlantısı beni çok düşündürdü. 1*2 haftada geriye yaslanırken kırılır gibi :) izlenimlerini merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: randysotti

takip ettiğim bi koltuktu lakin bel dayama yeri bağlantısı beni çok düşündürdü. 1*2 haftada geriye yaslanırken kırılır gibi :) izlenimlerini merak ediyorum.

malum online dersler nedeniyle koltuğu ağırlıklı olarak kızım kullanacak kendisi 50 kg civarı.inşallah bel desteğinde sıkıntı yaşamayız.bayağı araştırdım arkası fileli olanlardan almak istemedik estetik görüntüden çok rahat olsun diye düşündük...bir de fiyatlar kopmuş, ya 700-800 bandındaki birbirine benzer fileli koltuklardan biraz üstüne çıktığımızda 1500-2000 aralığına geliyoruz.nerdeyse hergün artan fiyatlar😔

• Burayı takip edip, uzun süre araştırdıktan sonra ya jarvfjallet ya da Casella modellerinden birini almayı düşünüyodum. Jarvfjalletin kolçaklarını beğenmedim, beyazı şık duruyordu ama.
    Ankara, Sitelerdeki ofis mobilyası satan yerlerde biraz dolaşıp Casella Tekno aldım (Tkn22), 1080₺. 4 aydır kullanıyorum, rahatlığından memnunum, bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.