ben yazdım bakalım ne diyecekler. youtbue da bi videoda adam da söylemiş ywni alt mekianizma göndermişler. sizinkinde çizik vb şeyler var mıydı |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (411. sayfa)

-
-
Ben dikkatle baktım kurulumda sıfır ürün geldi bana.
Umarım parça gönderilir sizin içinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nurus'un iki adet yeni modeli var ve ortopedik olarak tüm özelliklere sahipler. Kaçırılmaz gibi duruyor. Havale indirimi de yapıyorlar:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Haziran 2021; 13:2:4 > -
ben de bakıyorum bu ve üst modellere
bu 2si amazon prime ve nurusta bugün çıktı ama ben şahsen mou'dan nasıl pahalı olduğunu anlamıyorum tulyanın? indirimsiz 2500lük fiyatından söz ediyorum.
zira bu ikisinde alman kalite standardı yok sadece tse var.
tabii ki yeterli ama nurusa göre ucuz yollu zaten.
nurustan alacaksam mou alırım sahsen ya da Breeze
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 21 Haziran 2021; 13:21:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-30A640B69
Umarım parça gönderilir sizin içinde.gönderseler bile onu eskisini yerinden çıkarmak büyük işkence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-30A640B69
Umarım parça gönderilir sizin içinde.verdikleri cevaba bakın .
Merhabalar,
Öncelikle Markamıza Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Teşekkür Ederiz,
Alt kısımda mekanizmanın yağlanması gereken yerleri daire içinde gösterilmiştir.
bu kısımları yağlayarak sorunları giderebilirsiniz.
koltuğun bakımlarını yapabilirsiniz.
sıfır koltuğa 15 gün geçmeden bakım yapın diyor yağlayarak
-
Ben mou aldım geçen hafta amazon'dan 2.200 liraya, gri versiyonu ve her özelliği dahil edilmiş şekilde. Oldukça memnunum kalitesi vs. taş gibi bir alet ve eski koltuğumdan sonra her yerinin ayarlanması ilaç gibi geldi.
Tulya tasarım ve kalite görünümü olarak benim de hoşuma gitmedi ama ihtiyacı olanlar alabilir, zira kafalığı mevcut mou'nun aksine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Haziran 2021; 14:3:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackwormsBen mou aldım geçen hafta amazon'dan 2.200 liraya, gri versiyonu ve her özelliği dahil edilmiş şekilde. Oldukça memnunum kalitesi vs. taş gibi bir alet ve eski koltuğumdan sonra her yerinin ayarlanması ilaç gibi geldi.
Tulya tasarım ve kalite görünümü olarak benim de hoşuma gitmedi ama ihtiyacı olanlar alabilir, zira kafalığı mevcut mou'nun aksine.
kafalığı cok arıyor musun dostum?
mou'nun fiyatını artıran şeyler, plastik yerine metal seçimlerin falan mıydı?
bir de mou'nun arkalığının yukarı aşağı oynaması diğer bel desteklerinden daha mantıklı duruyor bence.
haklı mıyım?
birkaç detaylı foto atabilirseniz sevinirim
teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 21 Haziran 2021; 14:7:53 > -
Resmi atar mısınız bakalım.
Aslında ilk aldığınızda foto çekseniz de olurdu, şimdi çekin atın olmadı.
Kolcaksız modeli mi daha iyi? Kolcaklı mı? Eşim evden çalışıyor her gün bilgisayar başında hediye almak istiyorum. Fazla kilosu yok zayıf biri. Boynum çok ağrıyor diyor mutfak sandalyesine oturuyor. Kafa destekli bir ürün bakıyorum. 30 dk konuda gezinmeye ikea, nurus, bürosit markaları oluştu kafamda. Ikeanin ki iyiyse almak isterim ikeaya yakın da oturuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: BasteryusKolçaksız versiyon internetten satışa açılmış tekrar, bi de kargo olmasa :)
Edit: yazmışsınız zaten, geriden geliyorum mesajlarda
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Koltuk geriye çok fazla yatabiliyor bu gerçekten harika bir özellik, yani bir nevi yatak modunda oluyor dolayısıyla kafalık olsa artı olurdu ama olmaması benim için olmazsa olmaz değil şu an için. Bu modelin kafalığı olsaydı onu alırdım ama.
Benim fiyatı artıran şeyler şunlar oldu: Gri kabuk ve 3D-PU-Plastik kol. Siyah kabuk çok toz topluyordu bende o yüzden istemedim, 3D-PU-Plastik kolun ise hem padleri daha kalın hem de padler ileri geri hareket ettirilebilir özelliği mevcuttu o yüzden onu tercih ettim. Amazon'daki versiyonu tam benim istediğim özellikleri içeriyordu, müşteri temsilcisi de özellikleri şöyle tanımlayınca direkt aldım:
"Amazon üzerinden görüntülemiş olduğunuz “nurus Mou Çalışma Koltuğu (Gri Kumaş)” için Gri Kabuk – Kumaş ( FB1-8078 ) & File (MS1-60011) – 3D PU Kol - PP Ayak – Frensiz Tekerlek özellikleri ile gönderim yapılmaktadır."
Bundan önce de kitapçıklarını istemiştim, onu da göndermişlerdi. Nurus'un müşteri ilişkileri hoşuma gitti açıkçası, koltuğu eve gelip kendileri teslim edip, kurulumunu da onlar yaptı. Koltuğun oturma yeri ileri gidiyor, arka kısmı tamamen aşağı yatabiliyor (4 eğim modu), bu yatış modlarının sertliği ayarlanabiliyor, sırt bölgesi yukarı ve aşağı hareket ettirilerek sizin dediğiniz gibi bel doldurulabiliyor (Bu aslında iyi bir özellik zira toplam sırt bölgesi 54 cm. ve siz bunu yukarı kaldırarak boyunuz uzunsa omuzların dolmasını sağlayabiliyorsunuz. Ben en üste çıkartıp, yatış poziyonuna getirerek kafamı koyabiliyorum o derece üste gidiyor ama tamamen boyla alakalı), kolçaklar aşağı yukarı, sağa sola ve ileri geri hareket ettirebiliyor.
Kılavuzları aşağıdaki şekilde paylaşıyorum zira sitelerinde ne ilginçtir ki yok. Kılavuzda bu modelin kafalığı varmış gibi görünüyor ama sorduğumda öyle bir model çıkmayacak denildi. Belki gelecekte gelir bilemiyorum:
https://mega.nz/file/CltC1SIZ#OECKAT-6phJ0jghJSzAWAg5UD_B1SI6FmHcJaCyP5aM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Haziran 2021; 15:43:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*
Kolcaksız modeli mi daha iyi? Kolcaklı mı? Eşim evden çalışıyor her gün bilgisayar başında hediye almak istiyorum. Fazla kilosu yok zayıf biri. Boynum çok ağrıyor diyor mutfak sandalyesine oturuyor. Kafa destekli bir ürün bakıyorum. 30 dk konuda gezinmeye ikea, nurus, bürosit markaları oluştu kafamda. Ikeanin ki iyiyse almak isterim ikeaya yakın da oturuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıları Gösteryakınsanız gidin bakın en iyisi.
ikeayı beğenirseniz alın geçin
yok biraz daha veririm derseniz bence burosit ve nurus iyi seçenekler
bu arada ben daha alabilmiş değilim.
tabi gitme görme fırsatım olsa çoktan hallederdim ama yok maalesef
-
Teşekkür ederim zahmetiniz için
-
Aşağıda bir arkadaş nurus tulya modelini paylaşmış o nasıldır acaba ikeaya göre?quote:
Orijinalden alıntı: eyvahnecdetyakınsanız gidin bakın en iyisi.
ikeayı beğenirseniz alın geçin
yok biraz daha veririm derseniz bence burosit ve nurus iyi seçenekler
bu arada ben daha alabilmiş değilim.
tabi gitme görme fırsatım olsa çoktan hallederdim ama yok maalesef
Alıntıları Göster
o da gayet yeterli.
ancak tabirimi affedin dibini delmeye başlayınca en iyi f/p arıyorsunuz.
tulyadan üst düzey bir standart eksik sadece ama ne ben ne de siz buraları okuyup karıştırmadıkça bunu aramayız herhalde
olmuşken en iyisi olsun demiyorsanız fazlasıyla yeterli bence de.
ama 1500den aşağısına doğru dürüst bir koltuk yok maalesef
yok iyi bir kampanya denk gelecek ya da ucuz birşey alıp pişman olacaksınız.
-
Yani hocam öncellikle teşekkürler sonra ayıptır yahu.
Biz burda Nurus - Mou alan var mı diye ölüyoruz sormasak bilmeyeceğiz. Şaka bir yana hayırlı olsun. Nurus premium bir marka olduğunu pek çok ürününde gösteriyor ama yine de Nurus'un her ürünü iyidir demeden gidip denemek veya kullanıcı yorumu almak önemli. Bu nedenle iyi oldu bu inceleme ve yorumlarınız.
Mou modeli Me too modeline oranla çok daha ucuz duruyordu, bu fotoğraflardan sonra biraz daha gözüme hoş gözükmeye başladı. Sırt kısmına sağlam yüklenildiğinde kırılır vs gibi de bir korkum vardı anlamsızca fakat siz diyorsunuz ki taş gibi ürün onu da eliyoruz haliyle. İyi bir fiyata almışsınız gibi düşünüyorum çünkü bu fiyatlar lansman fiyatları ve belli bir süre sonra muhtemelen arttıracaklardır.
Sizden ricam olarak minder kalitesi nasıl? İnce gibi görünüyor, bir süre oturunca alttaki mekanizmayı hissediyor musunuz? Sertliği iyi mi?
Bir de minder ölçülerini bir metre ile ölçebilir misiniz? Genişlik, derinlik ve minderi ileri aldığınızdaki maksimum derinlik şeklinde. Tekrardan hayırlı olsun, umarım uzun ömürlü olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 21 Haziran 2021; 15:39:13 >
-
Bir süre kullandıktan sonra geldi aklıma buraya yazmak. :)
Ürünün kullanma kılavuzu ve teknik dokümanlarını içeren linki yeniledim, yine paylaşayım:
https://mega.nz/file/CltC1SIZ#OECKAT-6phJ0jghJSzAWAg5UD_B1SI6FmHcJaCyP5aM
Açıkçası gri/beyaz kabuk çok kalite gösteriyor, ben öyle bir Breeze ya da Me Too istiyordum ama 4 bin üstü veremem maalesef, çok yüksek fiyatlar. O yüzden bu modeli bu özelliklerde görünce hemen almak istedim. Ben de ilk yaslanırken korktum ama son 2-3 gündür yatık pozisyondan başka pozisyonda oturmuyorum PC'de bir şey vs. izlerken. 75 kiloyum, arkaya tam yatık halde üzerindeyken bir de geriliyorum, tek bir gıcırtı ya da kırılacakmış gibi bir esneklik hissetmiyorum. Sıfır korku veriyor yani o yönden.
Minder ince gibi görünüyor ama alttaki mekanizmayı hissetmiyorsunuz zira çok yumuşak bir minder değil. Orta-Sert hatta hafif serte kayan bir yapıda -ki büyük ihtimal ortopedik olanlarda hep bu şekilde zira dik oturmanızı sağlıyor ve teşvik ediyorlar. Çok içine gömülünce anlamı kalmayacaktır. İlk 1-2 gün baldırlarım acıyordu, hatta spordan mı yoksa sandalyeden mi diye ölçemedim zira garip geldi. Sonra internette araştırınca ortopedik koltuklarda bunun yaygın olduğunu gördüm (Herman Miller'da bile yaygın bir problem). Şu an baldırlarım ağırmıyor tamamen geçti ama genelde önerilen şey ayak desteği de almak. IKEA'dan vs. ileride alıp daha rahat kan dolaşımı sağlaması için destek yaratacağım.
Minder ölçüsünü teknik dokümanlarda göremedim o yüzden ölçtüm: 46-47 cm. derinlik, 48.5 cm de genişliği mevcut. 0.5-1 cm. +- olabilir öyle düşünün.
-
Dediğiniz şekilde de özelleştirebiliyorsunuz kendi web sitelerinden ama 500-750 TL arasında fark yaratıyor, dolayısıyla mantıksız buldum evde kullanacağım için. Yer sert zemin, eski sandalyemden daha akışkan şekilde kayıyor. Plastikleri de açıkçası gayet yeterli kalitede bir ev kullanıcısı için bence, ama kişiden kişiye değişecektir yıpranma oranı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Haziran 2021; 15:58:42 > -
Amazondaki Uzay Ofis Riva Müdür koltuğu nasıldır? Farklı fiyatlar var internette, 1500-2000 civarı gördüm. Amazonda 870.
-
Tekrardan teşekkür ederim. Ben de 4 bin TL veremem. Bütçem 1500-1750 TL idi ama şimdi kafam bu fotoğraflar ve yorumlardan sonra tekrar karıştı acaba arttırabilir miyim diye. :)
Teşekkür ederim ölçüler için çünkü teknik döküman bu 2. linkte de açılmadı, şifre istedi. İyi oldu yazdığınız :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X