Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.704
Cevap
541
Favori
1.199.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çinden 650 tl ye çıkışı olan bir ürün kdv, gümrük ve nakkiye ile kaça geliyor umarım bilginiz vardır.

Şahsen ben ambalaj üreticisiyim ve 35 senelik bir işletmeyi yönetiyorum. Çinden çıkışı 17 dolarlık kutu benim elime 32 dolara geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

çinden 650 tl ye çıkışı olan bir ürün kdv, gümrük ve nakkiye ile kaça geliyor umarım bilginiz vardır.

Şahsen ben ambalaj üreticisiyim ve 35 senelik bir işletmeyi yönetiyorum. Çinden çıkışı 17 dolarlık kutu benim elime 32 dolara geçiyor.

Az çok bilgimiz var, fakat konu daha çok kalite. Ürünün fiyatı neyse kalitenin de bu fiyatta olmasını beklerim. Gerçi fabrikayı araştırdım biraz tüv sertifikası var, bilmiyorum herhangi bir anlam ifade ediyor mudur. Ne hallere düştük, çin fabrikasına bakıyorum nasıl kaliteli midir ürün diye :) Az para değil 2k verip seneye oturamamak da var...

zaten baktiginizda karsilastirilmasi mumkun olmayan bu tarz urunlerde aslinda 1 gunu ayirip modoko,masko vb dolassaniz ne urunlerin ne fiyatlara satildigini gorursunuz.

Quake 3 arena master

• UglyOwl U kullanıcısına yanıt
    önerdiğiniz marka/model var mıdır hocam
  • emrryy11 E kullanıcısına yanıt

Önerdiğiniz 1500-2000 TL koltuk var mı hocam? Biraz yumuşak bir şey arıyorum kuyruk sokumumu IKEA Markus çok ağrıtıyor.

Quake 3 arena master

• Ben şahsen bürosit kullanıyorum, öneririm. Farklı marka tercih edilecekse de söylediğim gibi özellikle üst bölümü ağır olan koltuk modellerinde, alt bağlantı parçalarının sağlamlığı iyi incelenmeli yoksa can sıkar ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turtle_peak9

XDrive koltuğumun denge kısmı 1.5 sene sonrasında kırıldı. 65 kiloyum. Alacak kişiler dikkat etsin. Pazartesi arayıp garanti talep edeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.

Arkadaşlar merhaba tekrardan,

XDrive firması, sorunu iletmemin ardından bana garanti kapsamında 1 adet amortisör ve 1 adet mekanizmayı ücretsiz gönderdi (koltuğun hemen altına takılan yükselip alçalmasını sağlayan kısım).

Bu bendeki eski amortisörü, metal ayaklıktan yani koltuğun yerle temas eden tekerlekli hareket eden kısmından çıkarmaya çalışırken beceremedim. Bendeki eski metal ayaklık bu esnada çekiçle vura vura kırıldı.

Bunun üzerine XDrive'ı arayıp yeni sıfır bir metal ayaklık sipariş ettim. Ücreti ise Fırtına modeli için 230 TL tuttu.

Kargo bugün geldi. Önceden göndermiş oldukları garanti kapsamındaki amortisörü, bugün gelen sıfır metal ayaklığa taktım, onu da koltuğa garantiden gelen mekanizmayla beraber alyan anahtarıyla vidaladım.

Şu an koltuğum ilk haline döndü gibi. Hiçbir problemi kalmadı. Eskiden gıcırtısı vardı o da gitti. Dikişleri halen atmadı.

Bir buçuk senenin ardından şimdilik tek sıkıntısı, kol dayama kolçaklarının sabitliği bi tık azaldı, ancak bunu da ben normal bir durum olarak karşılıyorum. Buna rağmen yine de beni götürüyor ve memnunum.

Burdan yardımcı oldukları için XDrive'a teşekkür ederim.

• emrryy11 E kullanıcısına yanıt

Vallahi şaka gibi. Bir çok koltuk sipariş edildiği için 80 dolara falan iniyordur fiyat. Hadi shafter'in dediği gibi 80*2 = 160 dolar olsun taşıma, kargo, gümrük (ki imkansız), adamlar hiçbir şey üretmeden bu koltuğu 1650/7.5 = 220 dolardan satarak 60 dolar kar elde ediyorlar. 60 da değil de neyse. Üreten bundan 80-maliyet şeklinde bir para kazanırken, decofis ise sadece aracı olup satarak üretenden daha çok kazanıyor. Görünen birebir o. Sonra yerli ürün, yerli marka diye de firmalar destek bekliyor. Verdikleri 2 yıl garanti dışında (garanti de bir maliyettir) adamların maliyeti yok. Güler misin, ağlar mısın? Ben gülerim.  

Tabi ya zaten insanlar eline geçen 160 dolarlık ürünü 220 ye sattığında direk 60 dolar kar ediyor

sonuçta işletmeler ne adam çalıştırıyor, ne vergi ödüyor, ne kirası var ,ne muhasebecisi var, hiç bi masrafı yok. Hatta gümrükte çay içmeye de gitmiyorlar ürün çekebilmek için ( bunu da bilmezsin sen )

hatta getirdigin urunun ebadi - yolculuk mili yukseldikce gumruk ve nakliyesinin katlanmasi olayi da yok.

ornegin amazon abd direk kendisi hemde urunu yolladiginda 100 dolarlik urune 350 dolar gumrugu keyfinden koyuyor.

https://www.amazon.com/Gaming-Chair-Office-Ergonomic-Adjustable/dp/B0876WZTQS/ref=sr_1_2_sspa?dchild=1&keywords=gaming+chair&qid=1615099375&refinements=p_36%3A1253525011&rnid=386465011&s=home-garden&sr=1-2-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFHQUlXT0NQVlpGU0QmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA3ODE2MDEzSDhVOU5DWTdCWVlPJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTAwNTkwNTcxWVdIWlVJQkdWSlVYJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

amazon almanya ise ayni fiyatlarda ki urune 100 euro gumruk koyuyor.

https://www.amazon.de/-/en/COMHOMA-Office-Ergonomic-Swivel-Executive/dp/B0829R19YZ/ref=sr_1_14?dchild=1&keywords=gaming+sessel&qid=1615099699&refinements=p_36%3A9000-11000&rnid=389361011&sr=8-14

gecenin 3 unde konunun amacini saptirmak amacli ve firma kotuleme amacli ugrasmissiniz ancak gereksiz olmus.

belki bir gun isletme sahibi olursaniz bu dediklerimi anlarsiniz.

---

ek olarak halen diyorum ki ben buraya en cok yazma sebebim herkesin meshur ikea koltugunu almasiydi.gidip deneyince sok olmustum cunku en rahatsiz oldugum koltuktu tum gun boyunca denediklerim icin de.

belki 1 hafta sonra bu arvo icin de memnun degilim diyecegim ancak isin ozeti ozellikle koltuk,yatak benzeri insan omurgasina uyumu kesinlikle cok iyi olmasi gereken seyleri denemeden almayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Mart 2021; 9:54:24 >
    Quake 3 arena master

• @Shafter Hocam merhabalar, kusura bakmayın rahatsız ediyorum. 195 boy ve 125 kilo için arvo-t yi önerir misiniz ? Yahut başka tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır ? Teşekkür ederim

Yar olur ağyar olur dildar olur serdar olur.
  • Zodiac LighT kullanıcısına yanıt

acik konusmak gerekirse sakin o boy ile ikea jarjfalet filan bakmayin.baldirinizin % 70 i disarida kalir.

arvo ya gelirsekte daha once de yazmistim.bu koltukta 1.70 sanki sinir.onun alti olmaz.uzeri ise cok rahatlikla olabilir.ben 1.70 im ve kafa destegi tam oluyor.2-3 cm daha kisa olsam kurtarabilir belki fakat daha kisasi olmaz.

ekstra olarak o kilo icin sakin dusuk densiteli sungeri olan urun almayin.misal decofisin lumbar modelini almistim ilk,75 kg olmama ragmen kalca kemisim sunger altinda ki plakaya dokunuyordu.ancak arvo t de boyle birsey soz konusu degil cunku hem daha sert hem cok daha kalin sungeri.

yine dedigim gibi denemeden birsey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Mart 2021; 12:36:49 >
    Quake 3 arena master

• quote:

Orijinalden alıntı: RunYobazRun

Teşekkürler hocam  

Alıntı

metni:
    bugun farkettim ufak bi ipucu vereyim.altinda ki yuvarlak aparati cevirin ve gevsetin.arkaya yaslanirken guzel bir seviyeye geliyor.

@Shafter Teşekkürler hocam ilk geldiğinde çok sert gelmişti orayı açınca daha rahat oldu  

Alıntı

metni:
    güzel günlerde kullanın hocam. ( fm21 viral reklamı alınmış )

@god tier teşekkürler hocam o xbox uygulaması bilgisayar açıldığında sürekli açılıyor başlangıçlarda bile yok kapatamıyorum o mereti  

Alıntı

metni:
    Öncelikle hayırlı olsun. Rica etsem sırt kısmının (kafalık dahil olmadan) yüksekliğini söyleyebilir misiniz?

@Blain7845 teşekkür ederim. Tabii ki akşam eve gidince ölçer söylerim

Alıntıları Göster

@RunYobazRun hocam olcebildiniz mi sirt kisminin kac cm oldugunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fkrt cgn

@RunYobazRun hocam olcebildiniz mi sirt kisminin kac cm oldugunu?

Alıntıları Göster

Tam 60cm hocam

Üretime teşvik yok. Ülke de herkesin aklı üçkağıda çalışıyor. Bari kendi modelinmiş gibi satma bir de firma kurmuş site yapmış. Garantisi de bozulduğunda çinden parça getirtiyordur uygun fiyata. Ayrıca karları daha fazladır ben öyle düşünüyorum. Bu firmadan almayı planlıyordum teşekkür ederim böyle uçkağıtçıları ifşaladığınız için. Keşke türk halkı da birşeyler üretse bi herman miller kalitesine gelse.
  • Paister P kullanıcısına yanıt

Kim kendi üretiyo demiş? Millet 1 ay çinden ürün gelmesini bekledi.firma kendi zaten çinden getirip satan bir firma.

Quake 3 arena master

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Firma çalışanısınız anladığım kadarıyla ve kendi sitenizde daha ne yazdığını bilmiyorsunuz.

Kaliteli işçilik, akılcı yaklaşım.

Decofis olarak üretiminde mükemmele ulaşmak için modern teknoloji ile ustalığı bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Tüm "tasarımlarımızda" insanı ve mekansal ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kaliteli, sağlıklı ve ergonomik ürünler tasarlıyoruz.
    Kaliteli işçiliğimiz, akılcı yaklaşımlarımız ile iş hayatınızda vazgeçilmez çözüm ortağınız olmak istiyoruz.

• Selamlar, 185 cm 80 kg biriyim. Hafta içi 9 saate yakın koltuk üzerindeyim. Önerebileceğiniz 1500 TL'ye kadar omurga dostu koltuk öneriniz var mıdır?
  • Paister P kullanıcısına yanıt

Sence adamlar sadece burada konuşulan 2-3 modeli mi satıyor sanıyorsunuz.benim teşhir yerlerinde gördüğüm 40-50 çeşit ürünleri var .Burada yazılanları görmeyip tarafına iftira atılan bir firma hakkında doğruları söyleyince firma çalışanı olunmuyor. Siz kendiniz adamlara iftira atıyorsunuz o zaman ikea çalışanı mısınız? Aramızda ki fark Ben gördüğüm tecrübe edindiğim şeyleri paylaşıyorum siz ise daha nerede olduğunu bilmediğiniz firma hakkında ne üçkağıtçılıklarını bıraktınız ne hakaret derecesinde laflar söylediniz. üçkağıtçı olmayan birisine üçkağıtçı demekte hukuken suçtur belirtiyim.

önce üçkağıtçı de, sonra iftirasının yalan olduğu ortaya çıkınca bana çalışan de. Daha koltuklarla ilgilitek bi paylaşımın yok.

ben bu arada 35 küsür sneelik firma sahibiyim özelden vergi levhamı yollayabilirim gıda ambalajı üreticisiyim.

ben alımımı yaptım , şurada bir daha belki 10 yıl sonra yazarım yenisini alırken.

bu yüzden insanları karalayıcı yazılar yazarsanız ve ben ortada bir haksızlık görürsem herkesi her konuda savunurum. Sonra da böyle susar kalırsın.sadece ona buna iftira atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Mart 2021; 13:57:47 >
    Quake 3 arena master

• Gereksiz yere savunup durmuşsunuz firmayı. 80 dolara uretici firmanın sattığı bir şeyi 220 dolara satmak çok mu normal. Bir de kendi etiketini basıyor sanki yerli üretim gibi, sitesinde de öyle yazıyor. Açıkçası siz ya çalışansiniz ya da bu işten çıkarınız var böyle gereksiz yere savunmanin manasi yok. Diyoruz ki yerli firmalara destek olalım parası ne ise verecem yeterki kaliteli bişey olsun. Ama yok hepsi kısa yoldan köşeyi dönme derdinde. Bizim ülkeden bi bok olmaz lafin kısası.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.