Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.264
Cevap
527
Favori
1.130.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuncu koltuğunda Ofiselin yeni modellerini kullanan varmı ?

    Yeni ürünleri çok şık ve fiyatları güzel gözüküyor.

    Ofisel Oyuncu koltuklarını inceleyin. link bırakıyorum. Oyuncu Koltukları

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • akruban kullanıcısına yanıt
    koltuk rahat ve sağlam
    sırt kısmı sabit
    terletme yapmıyor
    tek fonksiyonu yükseklik ayarı var.
  • Arkadaşlar goldsit markasını bilen kullanan var mı? Şu Fox modeli düşünüyorum ofis için

    https://www.koskmobilya.com/urun/fox-200pa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır koltuk bakıyorum karar veremedim. kimi ürünü kimisi önerirken kimisi çok kötü demiş. Boy 1.85 olduğu için uzun kullanımda belden önce boyun ağrısı oluyor bende o yüzden bu tür sıkıntılar yaşamak istemiyorum açıkçası. Aklıma en çok yatan İkea markus şuanlık, ama o fiyatı hak ediyor mu ona da emin değilim.
  • https://www.mobilyanoktasi.com/porsche-ofis-koltugu-siyah

    Bu ürün nasıldır arkadaşlar kullanan eden var mı?
  • https://www.mobilyanoktasi.com/zoi-ofis-koltugu

    Bu modeli düşünüyorum sıcak memleketteyim terleme yapmasın diye var mıdır bilgisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/porsche-makam-koltugu-siyah-p-OFISCLKEL018?magaza=Çelikel Ofis
    Merhabalar, ben bu linkteki ürünu almıştım 6-7 sene önce filan. Malzeme kalitesi filan çok iyi lakin su an astronomik bir rakama çıkmış. 410 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Sizin paylaştığınız sanki bu ürünün çakması gibi yine bilemeyeiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar şu sandalyeler arasında kaldım sizce hangisi alınmalı?


    Asbir 829 Capri Başlıklı Çalışma Yönetici Koltuğu
    https://www.hepsiburada.com/asbir-829-capri-baslikli-calisma-yonetici-koltugu-p-HBV00000IQDS6?magaza=asbirmobilya


    Üreten Burada Karizma File Müdür Koltuk Krom Ayak Siyah-Bordo
    https://www.hepsiburada.com/ureten-burada-karizma-file-mudur-koltuk-krom-ayak-siyah-bordo-p-HBV00000JGKCJ?magaza=Uretenburada

    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/tokyo-fileli-makam-koltugu-fileli-koltuk-calisma-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltugu-koltuk_pdp_501171712

    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/berlin-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltuk-calisma-koltuk-fileli-koltuk-makam-koltuk_pdp_504495497

    eğer varsa sizin başka tavsiyeleriniz söylerseniz sevinirim. bütçe 450 max.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1586 -- 18 Şubat 2020; 9:49:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vücudu saran bir sandalyeye ihtiyacım var. Arkaya yaslanabilen veya gömülebilen özellikte de olması gerekli. İstanbulda envai çeşit sandalyeyi test edebileceğim bir yer var mı? Denemeden almak istemiyorum bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    İnşallah sedini thunder pro almamışsındır, yazdığım tüm problemleri bende yaşıyorum hatta mekanizması da bozuldu tornacıya bıraktım bakalım yapabilecek mi geriye yaslanma kısmı çalışmıyor devamlı yatıyor kilitlenmiyor. Oturma süngeri çok dandikti döşemecide sünger eklemssi yaptım. Oturma kısmı çok geniş bel kısmı çok geride yaslanma tam olmuyor belinizi kavramıyor. Beşik mekanizması yok oturduğunuz kısım açı almıyor mekanizma sadece sırt kısmını geriye yatırıyor. Firma 14 gün içinde iade bile almayı kabul etmemişti zamanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün bürotime ın satış ofisine gidip birkaç koltuk denedim, en ucuz model bile 1100 lira civraındaydı, 5000 liraya kadar çıkıyordu.
    beğendiğim modeller 1200-1500 TL aralığındaydı. ancak 2 yıl garantili ürünler.
    şimdi ikea da 10 yıl garantili 1000 liraya markus, 1300 liraya jarvfjallet varken diğer markaları almak ne kadar mantıklı acaba bi düşündüm.
    3-4 yıl sonra diğer koltuklarda amortisörde falana sıkıntı olsa direkt çöp ya da bi 300-400 masraf çıkartacak. ancak ikeada 10 yıl sorun yaşamayız diye düşünüyorum.
    bu haftasonu ikeaya gidip markus ve jarvfjallet ı denicem, ikisinden birini alıcam sanırım.
  • 1 tane fazladan IKEA / Markus modeli mevcut arkadaşlar

    2 aylık, faturası mevcut / 10 yıl garantili ürün
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx

    İstanbul Bağcılar dan kendi imkanlarıyla alabilecek arkadaşlar özelden ulaşabilir.
    Fiyat 850 tl.
  • Merhabalar, bir süredir bel ve boyun destekli koltuk almak için araştırma yapıyoruz. En son birçok modeli eledikten sonra bütçemize uygun, Aerocool veya Xdrive marka koltuklardan alma düşüncesindeyiz arkadaşımla. Aerocool koltuklarından kullanan tavsiye eden var mı aramızda? Bu markanın koltuklarını kullananlara az rastladığımız için soru işareti oluyor aklımızda sağlamlık açısından :)

    Düşündüğümüz modeller;
    Aerocool AC110
    Xdrive 1453



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 21 Şubat 2020; 20:20:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Yok hocam almadım. Forumdan birkaç arkadaş sağ olsunlar, canlı resimlerini atmışlar Seduna Thunder Pro'nun. Onları görünce zaten benim eskisi gibi olduğunu anladım. Xmax Rio aldım, az önce elime ulaştı. İlk görüşlerim olumlu ama biraz daha deneyimledikten sonra eski koltukta yaptığım gibi bir inceleme yazısı yazarım buraya. Tahmini pazar günü falan paylaşırım buradan fikirlerimi.
  • Teşekkürler bu modeli görmemiştik daha önce bir inceleyelim biz 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam.

    bende alacağım bir tane. ama Xdrive 1453 fotoğraflardan gözüktüğü kadarıyla sırt tarafı geriye yatmıyor. komple geriye yatıyor. yorumları iyi ama bu dezavantaj gibi geldi bana.
  • Arkadaşlar yakın zamanda Seduna Thunder Pro aldım. Sırt filesi kenarlardan çıkarak gevşiyordu. Yeni sırt gönderdiler onda da aynı sorun oldu. Fileyi sadece gerdiriyorlar bir şeyle tutturmuyorlar galiba. Başka bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • ugur3435 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynen öyle xDrive 1453 modelinin bütün olarak geri yaslanma fonksiyonu var ayrı şekilde olmuyormuş. Araştırmaya devam ediyoruz da her modelin artı ve eksi yönleri var tabi değerlendirmek gerekiyor ihtiyacınıza bütçenize göre. Birçok koltuk modelinde illa ki bir sorun yaşayan memnun kalmayan birilerine rastlıyoruz araştırıp sorunca :) Bakalım umarım memnun kalacağımız bir ürün alabiliriz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xDrive gözüme kestirdim. Sanırım bu işte iyi bir yerde bu firma. Fiyatlar da ucuz değil insan çok kararsız kalıyor. Alıp pişman olan var mıdır acaba 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÖN EDİT: Koltuğun markasız olduğunun altını bir kez daha çizeyim. Yarın bir anda elimde kalma riski olabilir. Şu an her ne kadar sağlam gözükse de. Öneriyormuşum gibi bir algı oluşmasın lütfen. Risk size ait. Ben gelecek aylarda durumu belirtirim.

    Merhabalar,

    Bir koltuk arayışının daha sonuna geldim. Sanırsam bu konuda tartışarak aldığım üçüncü koltuk oldu . Her yeni koltukta biraz daha deneyimli hale geliyorum Bu sefer araştırmamı Xmax Rio isimli modeli alarak tamamladım. Bir önceki koltuğum hakkında konu içinde yaptığım incelemeye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Ancak oradaki yorumlarımı dikkate almayın, sebebini birazdan anlatacağım. Uzatmadan geçelim

    Eski koltuğum ve yaşadığım sorunlar

    Bir önceki koltuk arayışım inceleme yazımdan da görebileceğiniz üzere bu ürünle tamamlanmıştı. KLC Mobilya tarafından üretilen bu koltuk, 350-400 TL arası fiyatıyla o dönem için bütçeme oldukça uygun geldi ve satın aldım. Hatta ilk aylarda tercihimden oldukça memnundum. Ancak her koltukta olduğu gibi uzun kullanım sonrasında, oldukça yanlış bir seçim yaptığımı fark ettim. Konuyu takip edenler yazılarımı görüyordur ama yine de sıfırdan anlatayım her şeyi. İlk başlarda koltuğun ergonomi konusunda beni zorladığını fark ettim. Oturma alanı oldukça geniş. 1.75 boyundayım ve arkaya yaslanmak istediğimde ayaklarım yerden kesiliyordu. Buna birde koltuğun sırt kısmının mekanizmasının sağlam olmaması eklenince, koltuğun en önemli olayı olan rahatlıktan sınıfta kalmış oldu. Arkaya yatan mekanizmayı kitleseniz bile bir miktar geriye kayma oluyor. Dolayısıyla dik durmanız zorlaşıyor.

    Daha sonrasında ise oturma kısmındaki süngerin çökmesi sorunu başladı. Her geçen gün daha çok suntaya oturma hissi veriyordu. Haliyle belli bir yerden sonra ek minder ihtiyacı duyacaksanız. Son olarak mekanizmadan gelen ufak tefek seslerle de koltuk maalesef öneri listemden kaldırıldı.

    Karar verme aşaması

    Bir önceki koltuklarımdan aldığım deneyimle filelilere karşı bir antipati beslemeye başladım. Daha önce denemediğim için "oyuncu koltuğu" olarak nitelendirilen modellere bir şans vermek istedim. Bu modeller 1000 TL üstü fiyatlarıyla bütçemin dışına çıkıyordu. Dolayısıyla fileli de olsa konu içinde de oldukça lafı geçen Seduna Thunder Pro'yu gözüme kestirdim. Baktığım birkaç fiziksel resimde, eski koltuğumda yaşadığım olayların bu koltukta da başa gelebileceğini düşündüm. Konu içinde ara ara gördüğüm sıkıntılardan anladığım kadarıyla bu düşüncemde haklıymışım.
    Dürüst konuşmak gerekirse Xmax tarzı kurumsallıktan uzak yerli üreticilerden alışveriş yapma fikri pek de mantıklı gelmiyordu bana (hala daha gelmiyor ). Xmax Rio modelini görmeme rağmen biraz mesafeliydim. Ancak hafta içi evde olmadığımdan ve arabayla gidip alma şansım olmadığı için hafta sonu teslim alabilmek benim için çok iyi olurdu. Dolayısıyla Xmax Rio'yu yeniden radara alıp, sahibinden ilanından arkadaşa ulaştım. Sağolsun hafta sonu teslim edebileceğini söyledi. Biraz gecikme yaşandı ama geçtiğimiz gün koltuğumu teslim aldım.

    Gelelim Xmax Rio'ya

    Herkesin beklediği kısım tabii ki koltuk hakkındaki fikirlerim. Bir önceki koltuğun incelemesinde yaptığım acemiliği yapmayıp, birkaç günlük kullanımımla koltuğu deli gibi övmeyeceğim. Ancak şu ana kadar ki deneyimimden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Bendeki versiyon satıcının "terletmez" olarak tanımladığı versiyonun kırmızı siyah renkli olanı (fiyat kısmında terletmez vb. olayları anlatacağım). Koltuğua ilk bakışta işçilik açısından herhangi bir kötü nokta görmüyorsunuz. Özellikle deri kısımların işçiliği oldukça iyi. Kullanılan parçalarda da herhangi bir sorun göremedim.

    Ergonomi konusu koltuk için en önemli nokta haliyle. Oturma alanın geniş olduğunu görünce "ulan yine mi" dedim bir kendime ama oturduğum anda bel yastığının payıyla birlikte alanın boyutunun güzel ayarlandığını fark ettim. Beni en mutlu edense tam dik olarak otururken boyun yastığının cidden işe yaraması. Bu fileli koltuk yapan arkadaşların kafası nasıl işliyor bilmiyorum ama dik olarak dururken boyun destekleri hiçbir işe yaramıyor. Koltuğu yatıracaksınız ki boyun desteğine kafanızı koyun. Neyse ki Xmax Rio'da böyle bir sorun yok. Kolçaklar da oldukça kaliteli ve aşağı yukarı oynatılabiliyor. Tamamıyla plastik değiller. Üst kısımları arabalarda kullanılan hafif yumuşak plastikler gibi. Yani rahatlar. Kolçaklar için bahsedebileceğim tek eksi nokta, ileri geri doğru hareket edebiliyor olsalar da farklı açılarda dönmüyor olmaları. Bazı koltukların kolçakları sağa sola dönebiliyor. Böylece kolunuzu tam açmanıza gerek kalmadan kolçaklardan yararlanabiliyorsunuz. Bu özelliğin de olmasını isterdim.

    Oturma yerindeki sünger ne sert ne yumuşak. Kıvamı oldukça iyi. Uzun süreli kullanma fırsatım olmadı ama kolay kolay ağrı yapacağını düşünmüyorum. 1-2 saat oturduktan sonra kalktığımda süngerin bir miktar içeri çöktüğünü fark ediyorum. Sonrasında düzeliyor. Büyük ihtimalle eski koltuğum gibi tamamıyla çökme yaşatmayacaktır. En azından umutlarım bu yönde . Ayaklar ve amortisör metal. Sırt kısmını yatırmak için kullanılan mekanizma ise oldukça sağlam gözüküyor. 180 derece yatırma şansınız var koltuğu. Kim niye böyle bir şeye ihtiyaç duyar bilmiyorum Sırt kısmını en dik konuma sabitlediğimde ise herhangi bir esneme olmuyor eski koltuğum gibi. Yani dik durmak istiyorsanız harbiden dik durabiliyorsunuz. Bilgisayar başındayken en önem verdiğim konu da bu. Bel desteği ve boyun desteğini de kendinize göre konumlandırırsanız ergonomi konusunda iyi bir deneyim alabilirsiniz. Ancak şöyle bir yorumda bulunayım. "Üfff çok rahat" denecek bir koltuk değil. Bu tarz "oyuncu" koltukları rahatlıktan ziyade biraz daha dik tutmaya yöneliyor sanırsam.

    Fiyatlandırma

    Ben satın alırken koltuğun tamamıyla deri olan versiyonu için 600 TL fiyat isteniyordu. Oturma ve sırt kısımlarının kumaş olduğu "terletmez" olarak tanımlanan versiyon için ise ekstra 100 TL isteniyor. Ben almışken bunu da tercih ettim ve 700 TL'ye geldi koltuk. Ek olarak çift mekanizma ile almak isterseniz 100 TL daha eklemeniz gerek. Çift mekanizma nedir diye Google'da arayabilirsiniz, daha önce belirttiğim üzere benim amacım bilgisayar karşısında dik durabilmek olduğu için çift mekanizma mantıksız geldi. Nakliye ücretlerini vs. dahil etmiyorum. O kısım sizde.

    Hem konu içinde hem de bazı YouTube incelemelerinde 700 TL'lik fiyatın çok uygun olduğu, fiyat performans kralı olduğu gibi yorumlar gördüm. İşin açıkçası o kadar da abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yani 700-800 TL gibi rakamlar bana göre çok uygun denecek fiyatlar değil. Pahalı deme niyetim de yok tabii ki. Benzeri yapıdaki diğer markaların koltuklarının fiyatlarını biliyoruz. Ancak onlarda kurumsal olarak çalışıyorlar. Dolayısıyla fiyatı kıvamında olarak yorumlayıp geçiyorum ben. Hatta bu fiyatlara gelen kişilerin aklını büyük ihtimalle Ikea Markus çelebilir. Ben de çok düşündüm buraya kadar çıkmışken Markus alsam mı diye ama Markus'u deneyimlediğim de o kadarda abartılmaması gerektiğini düşünmüştüm. 1100 TL'lik güncel fiyatını hak etmediğini düşünenlerdenim. Tabii şimdi garanti durumu var. Sahibinden üzerinden yapılan bu tarz bir siparişte garanti beklemek biraz ütopya olabilir. Satıcı arkadaş ürünün arkasında ne kadar durursa, garanti o kadar olacak büyük ihtimalle Garanti konusunu ülkemizde her zaman işe yaramaz olarak gördüğüm için buraları yorumlamak size kalmış.

    Sonuç ne kardeşim öneriyor musun?

    Sizleri gaza getirip "Fileli koltuk killer" başlığı atıp video çekecek halim yok Dolayısıyla ben deneyimimi aktarıp kararı size bırakmaya çalışıyorum. Fileli koltuklarla yaşadıklarımı anlattım. Herkes için farklı deneyimler oluyor haliyle. Yani birazdan biri gelip Xmax Rio aldım ben, çok kötü diye yorum yapabilir. Herkesin kişisel fikri. Ancak ben bu kısa süre içindeki deneyimimden oldukça memnunum. Önümüzdeki aylarda bu memnuniyetim sürer mi, tahmin etmek güç. Konu içerisinde yorum yapmaya devam ederim zaman geçtikçe.

    Koltuk seçme işi oldukça zor. Bu konuda aylarımı harcadığımı bilirim Dolayısıyla aldığım koltuklar hakkında yazılar yazarak, en azından deneyimlerimizle konunun şekil almasına çabalıyorum. Herkes aldığı ürünler ve deneyimleri hakkında birkaç paragraf da olsa yazılar hazırlarsa, koltuk seçme işi konu içersinde gün geçtikçe kolaylaşır diye umuyorum. Herkese kolay gelsin

    Şuraya da birkaç resim bırakalım;

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 1 Mart 2020; 20:55:42 >




  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.