Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: amd1985 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dx racer lar daha çok yatabildiğinden onları düşünüyorum dx racer mı yoksa ikea lar mı sizce hangisi rahat sadece sırt kısmı fazla yatıyor diye dxracer almak istiyorum
  • Seduna thunder kullanan arkadaşlar bir bilgi vereyim belki aynı sorunu yaşayan vardır.

Koltugun sırt mekanizması ayarladığım yerde durmuyordu kalkınca eski haline geliyordu.Altta sırt yatırma kolu devamında 5-6 parça düz sacın hemen sonundaki slindirik parçayı geri yatırma kolu yukardayken elle çevirirseniz sola ilerliyor ve o parça saçları sıkıştırıyor onlar gevşekken yerinde durmuyor dolayısıyla sıkışınca sorun çözüldü. Sırtı her ayar yapınca o parça zamanla açılabiliyor açılınca sıkın yeter alete gerek yok kol yukardayken elle kolayca dönüyor.

Seduna thunder şuanlık güzel ne kadar dayanacak bakalım.
  • Ikeadan markus aliyorum 1005tlye max taksit :)

650 liraya markusun biraz daha kisasini buldum ikeada o da cok rahat ama enseyi salacagim yer yok onda o yuzden markus tercih edecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırt kısmı bağımsız olarak geriye yatabilen ve baş dayama aparatı olan bir koltuk arıyorum, 2 ürün arasında kaldım bunları kullanan varsa yorum yapabilir mi?

Ponte Fileli Müdür ve çalışma koltuğu (sırt kısmının yatıp yatmadğından emin olamadım mail attım cevap bekliyorum, bu arada kargo+kdv 420TL oluyor)
    www.sandalyedeposu.com
    Ponte Fileli Müdür ve çalışma koltuğu
    https://www.sandalyedeposu.com/ponte-fileli-mudur-ve-calisma-koltugu.html

OFİSMALZEMECİM YÖNETİCİ KOLTUĞU,ÇALIŞMA KOLTUĞU, MAKAM KOLTUĞU (bunada soru-cevap bölümünde dik durmuyor diyenler var)
    urun.n11.com
    Ofismalzemecim Yönetici Koltuğu,çalışma Koltuğu, Makam Koltuğu - n11.com
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofismalzemecim-yonetici-koltugucalisma-koltugu-makam-koltugu-P144370188

• Merhaba arkadaşlar, ofis için 10 adet koltuk arayışım var. En önemli kriterler baş desteği olması ve metal ayaklı olması. Toplu alım için indirim de düşünüldüğünde koltuk başına KDV dahil 1.500 TL bütçemiz var. Nurus'un bu kriterdeki koltukları 3000+ bandında, ofis yani günde bazen 15 saate varan kullanıma hem ergonomik olarak uygun, hem de kalite olarak uzun ömürlü, bu fiyat bandında model biliyor musunuz?

Aslında temiz çıkma 2. el olursa da olur, İstanbul'da 2. el ofis malzemesi satan bildiğiniz yerler var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qesH

Sırt kısmı bağımsız olarak geriye yatabilen ve baş dayama aparatı olan bir koltuk arıyorum, 2 ürün arasında kaldım bunları kullanan varsa yorum yapabilir mi?

Ponte Fileli Müdür ve çalışma koltuğu (sırt kısmının yatıp yatmadğından emin olamadım mail attım cevap bekliyorum, bu arada kargo+kdv 420TL oluyor)https://www.sandalyedeposu.com/ponte-fileli-mudur-ve-calisma-koltugu.html

OFİSMALZEMECİM YÖNETİCİ KOLTUĞU,ÇALIŞMA KOLTUĞU, MAKAM KOLTUĞU (bunada soru-cevap bölümünde dik durmuyor diyenler var)https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofismalzemecim-yonetici-koltugucalisma-koltugu-makam-koltugu-P144370188
    ikincisi güzel görünüyor, ama oturulan kısmın sabit kalması avantaj mı dezavantaj mı bilemedim.
    komple geri yatsa, ayakları yerden kesse daha rahat olmaz mı?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Hocam sen aldın mı koltuk. Bakıyorum sende 2 ay koltuk ariyorsun. Sanki seduna aldın gibiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BilgiYazar kullanıcısına yanıt
    Hala bakıyorum hocam, denemeden almak istemiyorum. İnternetten alıp kurunca iade almıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

ikincisi güzel görünüyor, ama oturulan kısmın sabit kalması avantaj mı dezavantaj mı bilemedim.
    komple geri yatsa, ayakları yerden kesse daha rahat olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Şuanki kullandığım koltuk beşik gibi sallanan tiplerden alt ve sırtı aynı anda geriye gidiyor, kullandın mı diye sorsan 3 yıl sonra bu özelliğinin olduğunu fark ettim ve bana göre hiç bi işe yaramıyor ama nedense koltukların %90'ı bu şekilde yapılıyor artık, ya böyle çok daha ucuz üretiliyor yada insanlar artık buna talep ediyor.
    Kayseri de bunalara benzer bir yer 400TL fiyat verdi onunda başlık kısmı sabit mümkünse aşağı yukarı hareket eden başlık arıyorum.

• Bende bakıyorum uygun uzun soluklu yüksek kaba tarafımızı ağrıtmayacak birşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Boyum 1.90 ve durus bozuklugum var. Zamanimin coguda ofiste bilgisayar basinda geciyor. Dik oturmak icin kendim koltuk almak istiyorum. Durus icin marcos uygun mudur yoksa baska bir koltuk tavsiye eder misiniz?
  • İkea markustan daha çok beğendiğim ikea JARVFJALLET modelini kullanan var mı arkadaşlar? İkeada test ettim ama uzun kullanımda nasıl merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YLCN

Arkadaşlar yarın şu koltuğu incelemeye gideceğim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-mobilyalari-xmax-rio-profesyonel-oyuncu-gamer-espor-koltugu-sandalyesi-761311649/detay
    inceledinizmi hocam, durum nedir merakla bekliyorum bende gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.

• IKEA jarvfjallet' e göz diktim. Sakın alma bu model daha ucuz daha iyi dediğiniz bir şey var mı?
  • Ikea Markus kullanan arkadaş var mı? Memnunlar mı? Boy 186 kilo 88, 4 yıllık bir sandalye kullanıyorum ömrü doldu. Süngeri öldü, heryeri gacırdıyor sinir ediyor geceleri gacır gucur. Önerir misiniz arkadaşlar? 10 yıl garantili diyorlar birde. Bütçe sorunu yok ama oyuncu koltuğu gibi saçma şeylere para vermek istemiyorum. Sade, fileli ve boyunluklu olsun yeter. Şimdiden teşekkürler.
  • 550 liraya aşırı temiz 8 aylık JARVFJALLET buldum ve aldım. Popomun ağrısı uyuşukluğu geçti resmen. Tam bir kalite. Şahinden inip Ferrariye binmiş gibi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8C320B4D0

inceledinizmi hocam, durum nedir merakla bekliyorum bende gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.

Alıntıları Göster
    hocam çağlayan adliyesi'nin arkasında, bu ürünlerin 2. el ve uyguna satılan dükkanları var, cadde üzerinde sıralı. ben ordan aldım 2 tane 70 ve 100 liradan

atom ofis. google maps'ten bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

550 liraya aşırı temiz 8 aylık JARVFJALLET buldum ve aldım. Popomun ağrısı uyuşukluğu geçti resmen. Tam bir kalite. Şahinden inip Ferrariye binmiş gibi oldum.
    merhaba, hafta sonu almayı düşünüyorum aynısından. Gördüğünüz eksik yanı var mı , popo ağrıtıyormu? Sırt oturuyo mu uzun kullanımda nasıl memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam çağlayan adliyesi'nin arkasında, bu ürünlerin 2. el ve uyguna satılan dükkanları var, cadde üzerinde sıralı. ben ordan aldım 2 tane 70 ve 100 liradan

atom ofis. google maps'ten bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kargo ile gönderim yapıyolar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

Kargo ile gönderim yapıyolar mı?

Alıntıları Göster
    100 liralik koltuk, 100 liralik kargo ile gelir.
    arayıp sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.