Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Arkadaşlar dxracer kullanan varmı fiyatı abartımı sizce yoksa kalitesi gerçekten hakediyormu ? Ben rahat ve geriye doğru yatan hem kilitlemeli hemde kilitlemeden ön arkaya gidebilen bir ürün arıyorum ancak araştırmalarıma rağmen pek bir karar veremedim henüz yardımcı olabilirmisiniz.
  • Beyler turkist den uzak durun 3 aylık koltuğun hali bu ürünlerinin arkasında da durmuyorlar.





    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 15 Ocak 2018; 15:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türksit'ten bence de uzak durun. Malzemeleri çok kalitesiz. Oturduğunuzda kıçınızda tahtayı hissediyorsunuz.

    Bir üstteki mesajta arkadaş resmi atmış. İçindeki malzemeye bakın.
  • Merhabalar, 500 TL bütçeyle ofis koltuğu aramaktayım.Günde minimum 1-2 maksimum 6-7 saat bilgisayar başındayım hem iş hem oyun dolayısıyla. Boy 170 kilo 60,istediğim özellikler ise; tamamen ergonomik bir tasarım olsa yeterli, max office racing bakıyorum fakat herkes bir kulp bulmuş bende terletir diye düşünüyorum. Kafa ve bel desteği olan rahat bir koltuk olsa yeterli benim için fakat kesinlikle uzun süre kullanmak istiyorum öyle 2 senede bir koltuk değiştiremem en az 4-5 sene dayanmalı zaten kilom düşük olduğundan sıkıntı olmamalı.

    edit: bu kargo olayından da korkuyorum ya horoz kargoyla yolluyorlarmış,horoz kargo ne olaki??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikapc -- 15 Ocak 2018; 20:2:44 >
  • Antikapc kullanıcısına yanıt
    Horoz Lojistik güvenilir firmadır orada sıkıntı yok genelde ağır tonajlı ürünler için tercih edilir beyaz eşya,tv vs gibi.

    Teslim süresi kargoya göre daha uzundur ama sorun yaşamazsın.
  • Uzun kararsızlık dörminden sonra, ikea markus siparişi geçtim. İnşallah beklentimi karşılar. Beğenirsem eve de alacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lvrantum16 L kullanıcısına yanıt
    Ay başından beri kullanıyorum. Fiyatı çok yüksek olduğu için ikinci el aldım. Gayette memnunum. Bel ağrım geçti. Drifting serisi.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    aldın mı hocam dxracer i?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manager technoyu kaçırdık sanırım. Heryerde 700TL. Bakalım sonraki indirim ne zaman olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko01 -- 24 Ocak 2018; 11:8:54 >
  • teote kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dxracer veya xdrive kullanan arkadaslar sinavlara calisirken uzun sureli oturmak icin alacagim acaba bu suni derileri terletme yapiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dxracer king serisi kullanıyorum. Malzeme, işçilik ve ayarlanabilirlik konusunda çok başarılı. Terletme sorunu yaşamadım ama alalı 1 ay oldu ve aşırı ısıtılmış bir ortamda kullanmıyorum, yaz sıcaklarında nasıl olur onunla ilgili de yorum yapmam mümkün değil henüz...
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Hocam king cok guzel ama 2000 alti ürünü yok:/ peki sizce o deri kalitesi nasil. Birde oturdugunuz zaman masada ders calismaya uygun sekilde dik tutuyormuysu sizi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Hocam dxracer da sungerli olanmi deri olanmi daha iyi? Ders calismak icin alcam terletmesini istemiyorum bu konuda? Tabi rahatta olmalo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxracerlarda gerçek deri kullanılıyorsa çok sıkıntı olmaz deri alabilirsiniz ama diğer türlü çok terletir ve yıpranır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 liraya fileli koltuk almıştım 3 ayda perti çıktı arkaya yaslanırken iyice yamuldu demiri en sonunda kırıldı. Şimdi tekrardan koltuk bakıyorum ama ümitsizim biraz. 1500 lira da vermek istemiyorum. Boy 1.96 kilo 110. Kolçak kısmı ile sırt kısmı bağlantılı olması lazım sanırım benim için yoksa direk pertliyor.
  • Normal fiyatı yüksek evet fakat zaman zaman indirimler oluyor Adoremobilya sitesinde, eğer onlara denk gelirseniz nispeten daha uygun fiyata alabilirsiniz (benimki avantajix ile beraber 1400 lira altına geldi ve 9 taksit). Ayarlanabilirlik çok iyi dediğim gibi, istediğiniz diklikte ayarlayabilirsiniz fakat king serisi uzun boy ve yüksek kilolular için olan model (130 kiloya kadar yanlış hatırlamıyorsam). Dxracer'ın sitesinden daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz kendinize en uygun modeli bulmak için, son olarak suni deri kalitesini de çok başarılı buldum diyebilirim.
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Hocam su konu benim icin cok onemlide acaba terletiyor mu? Cunku uzun süreli oturarak ders calisacagim. Sicak havalarda suni derisi kalitelide olsa terlerme yapiyormu? Ona gore kumas almaya caliscam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    Hocam dxracer da sungerli olanmi deri olanmi daha iyi? Ders calismak icin alcam terletmesini istemiyorum bu konuda? Tabi rahatta olmalo

    ben kumaş olan yani dxracer 1 i hala kullanıyorum çok memnunum. benim tek sıkıntım ofis koltuklarına göre felan amatsörü kısa, yani en üst pozisyonda bile 65-70cm yüksekliğindeki masalara dirseğinizi biraz kaldırarak değdiriyorsunuz.

    Gerçi ben bunu ikeadan 60cm yüksekliğe kadar ayarlanabilen bir masa alarak çözdüm.

    Bulabilirseniz tavsiye ederim ama amazon gönderimi kapatmıstı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.