Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adore,ventonun üretimini durdurdu herhalde?Hiçbir yerde stokta yok ben alacaktım.Bence bulabiliyorsanız vento alın geçin,hem çok geniş hem de rahat bir koltuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikon P kullanıcısına yanıt
    geçen bir tane tekzende gördüm denedim hoşuma gitti ama teşhir ürünüydü ve çok yıpranmıştı üstüne üstlük 700 tl dedi yoksa dediğiniz gibi denediğim en iyi koltuk olabilir
  • Dxracer dışında doğru düzgün koltuk yok sanırım Dxracer desen aşırı gereksiz pahalı..
  • Birkaç ay önce amazondan 600tl civarında bir fiyata dxracer 1 ve 5 alınabiliyordu,almadığıma pişmanım.

black friday de yine bu fiyatlara alabilir miyiz acaba?
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Şu an fiyatı 200 euro civarı ama trye gönderimi kapalı,belki sonradan trye gönderimi tekrar yapılabilir.Kara cumada fiyatının düşeceğini sanmıyorum ama 180 euro civarlarına inebilir fiyatı.

• Bu koltuk işi gercekten can sıkıcı. Diger şeylerde makul f/p urunler var koltukta neredeyse yok. Amazon konusuna da yazdim ama gonderimler artik turkiye ye kapali. Ayrica ortalamadakiler bile kurtarmiyor. Xdrive gibi koltuklar nasildir bilmiyorum ama markus daha mantikli geliyor. Hakketen ortada dogru duzgun koltuk yok. Buyuk ihtimal markus alirim. Var mi tavsiyeniz yada markus hakkinda iyi kotu bildikleriniz?

• Valla amazon dxracer 1in trye gönderimini açsa ve euro 4 olsa alırım.Bu arada xdrive alanlar kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar ama bende birçok kişinin dediği gibi aynı şeyi düşünüyorum acaba böyle oyuncu koltuğu üretimine yeni başlamış ve yerli olan firma neden böyle yüksek fiyatlandırma yapıyor anlamış değilim.Şu an mesela adorede %10 indirim var,ben xdrive altaya vereceğim paraya indirimliyken dxracer 1 alırım daha iyi.

• Merhaba arkadaslar. Bilgisayar basinda uzun sureler durdugum icin konforlu, bel agritmicak bir koltuk almak istiyorum. Ben 3 adet koltuk buldum. Sizce hangisini almaliyim ? Ya da bu fiyatlara onerebileceginiz baska koltuklar var mi ?

• GittiGidiyor
    xDrive 1453 Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/xdrive-1453-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-307557306

Bunu almayı düşünüyorum var mıdır önerisi olan ya da kullanan birileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

GittiGidiyor
    xDrive 1453 Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/xdrive-1453-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-307557306

Bunu almayı düşünüyorum var mıdır önerisi olan ya da kullanan birileri?

Kısa süre önce hepsiburada da 690 TL civarında fiyatla satılıyordu mobilya kategorisinde ki indirim sayesinde bence biraz bekleyin ve takip edin. Fiyat çok geldi bana.

• www.workinton.com
    Workinton | Where People Work Better
    https://www.workinton.com/ortak-calisma

şu tarz koltukları nerede bulurum ? Wprkinton bilen varsa koltuklarını da bilir.çok rahat geliyor bana.Soracaktım nereden geliyor bunlar diye de...

• Hepsiburada %15 sepet indirimi yeniden başladı. Ofis/oyuncu koltuğu almak isteyenler değerlendirebilir.

Xdrive firmasını aradım. Kilolu insanlar için Altay modelini önerdiklerini, uzun süre bilgisayar başında vakit geçirenler ve bel-boyun sorunları olanlar için ise yeni çıkardıkları Anka ve Bora modellerini önerdiklerini söyledi. Görünüm açısından Atak modeli hoşuma gitmişti ama daha ucuz olmasına rağmen Anka'yı incelememi tavsiye etti. Anka ve Bora'nın tasarımında doktorlardan ve konuda uzman kişilerden destek aldıklarını söyledi.

Anka modeli banka kampanyası ve %15 sepet indirimi ile 790 Lira'ya geliyor:
    www.hepsiburada.com
    xDrive Anka Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xdrive-anka-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-gri-siyah-p-HBV000008CK9J

• mucar70 M kullanıcısına yanıt
    Hocam banka 25 tl puan veriyor. 840 tl koltugun fiyatı. 815 tl ye denk gelmiş oluyor. Siz nasıl 790 a malediyorsunuz acaba ?

Birde yerli üretim için 800 tl fiyat cokmuş gibi geliyor ama ? Xdrive 1453 modeli için ne diyorsunuz onun fiyatı daha uygun
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    1-20 Kasım 2017 tarihleri arasında Hepsiburada`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 50 TL MaxiPuan! Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasından katılan müşterilere ilave 25 TL MaxiPuan!
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Maximum Mobil ile katılınca 50 Lira puan veriyor.

Yerli üretimden ziyade kalitesi önemli bence. Yorumlar ve incelemeler gayet olumlu. Kaliteli olduktan sonra yerli üretim olmasını tercih ederim.

youtube'de inceleme videoları da var. Ben denemedim ama tatmin oldum incelemelerden ve yorumlardan. Siz de bir gözatın isterseniz:
    Donanım Haberyoutube
    Yerli oyuncu koltuğu "Xdrive'ın hikayesi"
    https://www.youtube.com/watch?v=_OEJRqUVfcA

Ayrıca firmayı arayıp daha detaylı bilgi de alabilirsiniz, telefon numaraları: 0 (212) 651 19 15

Boy, kilo, kullanım amacı gibi kriterlere göre size öneride bulunuyorlar.

1453 XDrive'ın en baz modeli ama yine konforludur diye düşünüyorum.

Anka siparişi verdim. Siparişi verdikten 5-6 saat sonra kargoya verilmiş. Horoz Lojistik ile gönderiliyor. inşallah beklentilerimi karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucar70 -- 8 Kasım 2017; 14:34:52 >

• Arkadaşlar hepsiburadada ofis ürünlerinde %15 indirim var diyor ama her üründe bu indirim gözükmüyor.Mesela xdrive 1453 modeli %15 indirimdeyken atak modeli indirimde gözükmüyor.Nedeni ne olabilir sizce?

Bende atak modeli indirimli çıkıyor. Satıcısı ile alakalı sanırım

• Şimdi anladım,çakallar daha çok satıyor diye altay ve atak modellerinin kırmızı renklerine indirim yapmamış

• 11 kasımı yada black fridayı beleyin %40a yakın ındırım yapmıslardı gecen yıl .
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.