Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yardım için sağolun. Bahsettiğiniz markanın modellerini inceledim fiyatları çok yüksekmiş deri almayı kesinlikle düşünmüyorum zaten o kötü tecrübeyi bir kere yaşadım bir daha yaşayamam. gerekli durumlarda sizi özelden rahatsız ederim artık. İyi forumlar.
  • bende almayı düşünüyorum ama bütçem max 300 tl yok mu f/p urunu 1,95 boy 90 kiloyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Hocam siz satın aldınız mı koltuğu? yabancı forumlarda 1 2 yorum gördüm tavsiye ediliyor. Ben sipariş verdim biraz önce umarım iyidir.

Yok almadım daha , acelesi yok o yüzden bakıyorum ama bunu almaya yakınım

• Şunu deneyen var mı? Fiyat durumu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.96 - 110 kiloyum. Şu linkteki koltuğu altım koltuğun arka kısmını tutan demir kırıldı alttan. Arkaya yaslanırken.

Ofis İzmir Ofis Mobilyaları
    1290H-Bürocci Makam Koltuğu : Makam Koltuğu | Ofisizmir Ofis Büro Cafe Mobilyaları, Oyuncu Koltukları, Bar Sandalyeleri
    http://www.ofisizmir.com/koltuk-grubu/makam-koltugu/1290h-burocci-makam-koltugu.html

Siz siz olun. Kolçaklarla sırt bağlantısı olmayan koltuk almayın. Yoksa sırt esneye esneye gevşiyor iyice daha sonra kırılıyor.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Titanyumdan falan mı almak lazım bu koltuğu rahat rahat arkaya yaslanabilmek için? İlla parayı dxracer iron series e mi bayılalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

1.96 - 110 kiloyum. Şu linkteki koltuğu altım koltuğun arka kısmını tutan demir kırıldı alttan. Arkaya yaslanırken.

Ofis İzmir Ofis Mobilyaları
    1290H-Bürocci Makam Koltuğu : Makam Koltuğu | Ofisizmir Ofis Büro Cafe Mobilyaları, Oyuncu Koltukları, Bar Sandalyeleri
    http://www.ofisizmir.com/koltuk-grubu/makam-koltugu/1290h-burocci-makam-koltugu.html

Siz siz olun. Kolçaklarla sırt bağlantısı olmayan koltuk almayın. Yoksa sırt esneye esneye gevşiyor iyice daha sonra kırılıyor.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Titanyumdan falan mı almak lazım bu koltuğu rahat rahat arkaya yaslanabilmek için? İlla parayı dxracer iron series e mi bayılalım.

Bu sandalye bile kırıldıysa bizim gibi büyük adamları taşıyacak sandalye anca şudur herhalde.
    www.hepsiburada.com
    Gardelia Contract Elegance Klasik Sandalye - Koyu Yeşil Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/novussi-contract-elegance-klasik-sandalye-beyaz-p-HBV0000024V8Z

Sipariş geçsem mi acaba? Altına bi minder koyarız mis.

• 2 aydır koltuk arıyorum. markus alıcam sanırım. ne biçim bi piyasa bu yav
  • pc332 kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuyor işte ya. Ben baya bi kullandım plastik saldalye de. Şuan kullandığım koltuk baya rahat. Ağrı mağrı kalmadı kullanmaya başladığımdan beri tek sıkıntı işte sağlam çıkmadı. Benim gibi arkaya çok yaslanıyorsan sıkıntı :D. O aşağıdaki demir dışında sırt kısmını tutan birşey yok. Böyle olacağı belliydi. Bi süre sonra esnedi esnedi en sonunda patladı. Kolçaklarda sırta bağlı olsaydı onlarda sırtın arkaya gitmesine biraz engel olurdu bu kadar kolay gitmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Öyle olmuyor işte ya. Ben baya bi kullandım plastik saldalye de. Şuan kullandığım koltuk baya rahat. Ağrı mağrı kalmadı kullanmaya başladığımdan beri tek sıkıntı işte sağlam çıkmadı. Benim gibi arkaya çok yaslanıyorsan sıkıntı :D. O aşağıdaki demir dışında sırt kısmını tutan birşey yok. Böyle olacağı belliydi. Bi süre sonra esnedi esnedi en sonunda patladı. Kolçaklarda sırta bağlı olsaydı onlarda sırtın arkaya gitmesine biraz engel olurdu bu kadar kolay gitmezdi.

Valla ben attığım ürünün siyahını başka bir siteden aldım, gelince yazarım. Benim de boy 1.95 kilo 105. Valla yemek masanın sandalyesini kırdığımdan beri sırtımı yaslayamıyorum geriye korkudan.
    Bir de çok severim sandalyeyle geriye yaslanıp 2 ayak üstünde durmayı, huyum kurusun. Plastik sandalye gelince bu imkanım da olmayacak ama hadi bakalım.

• Adore mobilyadan vento koltuk aldım. Pazar günü sipariş verdim perşembe biraz problemli olarak elime ulaştı. Kutusu çok deforme olarak geldi,mekanizmasında da çizikler vardı. Ayrıca sırtlık ve minder'in alt kısmı tam oturmamış gibi yamuk duruyor sanırım dikişlerde sorun var.

Bunların dışında koltuk rahat ve konforlu. 1.80 boy 90 kiloyum. Sadece baş desteğine alışamadım, kafayı biraz önde tutuyor modüler yapsalarmış daha iyi olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sayfaları okudum ama hiç cevap veren olmamış. Bu koltuğu alıp kullanan var mı ?

www.hepsiburada.com
    Bürosim Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Müdür Koltuğu M750 A Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/burosim-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-m750-a-p-HBV000005DYYS?magaza=Merkez%20Pazar

• quote:

Orijinalden alıntı: zBone

Önceki sayfaları okudum ama hiç cevap veren olmamış. Bu koltuğu alıp kullanan var mı ?

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/burosim-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-m750-a-p-HBV000005DYYS?magaza=Merkez%20Pazar

Bel için pek ortopedik değil ağrı yapabilir.bana göre deri seçimler daha iyi kullanışlı sağlık açısındanda.

• zek kullanıcısına yanıt
    hocam slm nurus me to fiyatları nedir bizim ofistede var kullanıyorum acayip rahatta sordum kimse hatırlamıyor nereden temin edebiliriz
  • gunsnfuckers kullanıcısına yanıt
    selamlar 1300 tl den basliyor olmasi lagzim, mekanizma ve detaylara gore fiyat 4 e kadar cikiyor. nurus un magzalarindan temin edebilirsiniz, indirim vs yapiyorlar bilginiz olsun, internetten ziyade magazadan almak daha mantikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada gerçekten kaliteli iyi fiyatta koltuk yok. min 400 elden çıkarmak lazım gibi gözüküyor.
    Bu ürünleri kullanan var mı? fileli kaliteli bir model bakıyorum ama yorumlar hep kötü.
    Bürosim M750A
    www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/burosim-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-m750-a-p-HBV000005DYYS

Türksit 817
    www.hepsiburada.com
    Türksit 817 File Koltuk Plastik Ayaklı Siyah Yatar Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/turksit-817-file-koltuk-plastik-ayakli-siyah-yatar-mekanizmali-p-HBV000004RCE6

Egesit rio
    www.hepsiburada.com
    Egesit Rio Başlıklı Şef Koltuğu Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/egesit-rio-baslikli-sef-koltugu-siyah-p-OFISA35RIOSFS

bü ürünleri kullanan var mı? benzer önerisi olan?

• Yaw su paralara bak ayni modelleri bizim 4 dukkanimizda satiyoruz ankarada 150 lira ucuza sattiklarimiz var bos yere o paralari vermeyin internetten alacaz diye gidin buroculardan deneyerek hosunuza gideni alin extra paraniz da cebinizde kalsin
  • zBone Z kullanıcısına yanıt
    Ben 450 liralik makam koltugu kullaniyodum 1 senede gumledi dagildi bildigin,bu linkteki markadan degil ama asagi yukari bu tipte suan kullaniyorum 1 sene falan oldu terletmiyor,kolcaklarin baglantisi yok ama 100 kilo ile butun agirligini vermedikten sonra kirilacak gibi degil.Sirt mekanizmasini kullanmadim ona bisey diyemem ama kotu degil bu modeller guzel.Kibar bi koltuk bi burocuya gidip denedikten sonra karar verebilirsiniz.
  • Bende tam yerli markalardan birinden oyuncu koltuğu alacaktımki son anda yabancı youtuberların yorumlarından ötürü vaz geçtim. Adamlar yurt dışına yamuk yumuk mal satmış : ) Sanırım bakkal mantığı ile çalışanları var !

Mecburen TW malı koltuk aldım daha yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 17 Ağustos 2017; 3:24:25 >
  • maksimum 500tl olacak şekilde bir koltuk önerir misiniz? ara vermeden 3-4 saat oturuyorum bazen. terletmemesi lazım. evde kullanacam. gamer tarzı olursa hoş olur.
  • İlk resimdeki koltuk bende var her yeri dökülüyor sakın almayın.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.