Anakart modeline erişemedim ancak oda sadece IDE girişi kabul ediyor
Ola ki ben yeni bir sistem kurmaya kalkarsam bu parçaları elden çıkarmam mümkün mü?
Birde bu ola ki ihtimaline uygun bir sistem en uygun fiyata kaça olur? Ben öyle oyun delisi, bilgisayar canavarı değilim, arada bir güzel oyunları kaldıracak kadar olsun yeter.
şimdiden teşekkürler;)
o ne ya 15 milyon etmez.Bırak hatıra kalsın çocuklarına gösterirsin
Cahiliyetin gözü kör oslun, ne hallere düşüyor insan yaw. Hayır aç gözlülükten değil, evde yer kaplayacağına elden çıkarayım dedim di. Neyse, sağlık olsun.
Saolasın bilader;)
bişey soracam sd ram nasıl 800mhz oluyor şimdi benim pc de hem ddr hem de sd ram girişi var ddr ler biri 266 biri 333mhz bu sd girişine takılanlar daha mı hızlı ben daha kötü diye biliyodum
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhanlal
bişey soracam sd ram nasıl 800mhz oluyor şimdi benim pc de hem ddr hem de sd ram girişi var ddr ler biri 266 biri 333mhz bu sd girişine takılanlar daha mı hızlı ben daha kötü diye biliyodum
arkadaş yanlış yazmış heralde
quote:
Orjinalden alıntı: CrashPolicy
Selam beyler/bayanlar;
Yahu benim bilgisayar hakkında pek öyle bilgim yok ama şuan kullandığım makinenin özellikleri şöyle;
SD 802Mhz, 256MB RAM-
Intel Pentium III işlemci
NVIDIA GeForce2 MX 100/200 ekran kartı
Anakart modeline erişemedim ancak oda sadece IDE girişi kabul ediyor
Ola ki ben yeni bir sistem kurmaya kalkarsam bu parçaları elden çıkarmam mümkün mü?
Birde bu ola ki ihtimaline uygun bir sistem en uygun fiyata kaça olur? Ben öyle oyun delisi, bilgisayar canavarı değilim, arada bir güzel oyunları kaldıracak kadar olsun yeter.
şimdiden teşekkürler;)
DOstum bağışla gitsin pc yi.Okula falan ver.Hiç olmazsa hayra gireresin.
en fazla 100lira eder kanımca ama alcak birini bulamazsın heralde.ancak sadece net için kullancak ve para harcamak istemeyen birine satabilirsin.