Şimdi Ara

Bilgisayar toparladım ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde bir bilgisayarım vardı intel pentium G630 ve MSİ H61M-P2(B3) anakartlı 4GB KİNGSTO RAM VE TOSHIBA 500GB HDD neyse ben bunu video çekeceğim diye söktüm anakartı malzemeleri 1 gün dinlendirdim ve anakartın üstüne kitap düştüğünden 1155 pin anakartlarda tel işlemci yuvasının içindedir yamulmuş neyse gelelim asıl sorunuma anakartı değiştirdim gittim H61M-DS2 Gigabyte aldım buda 1155 pin 200 liraya maal oldu anakart sorunum şu evde topraklama yok onu beliritiyim kasanın güç tuşuna basıyorum güç kaynağı fanı ve anakarttaki fan 2 saniye çalışıp 3 4 kez resetliyor sonra pes ediyor duruyor termali yeniledim güç kaynağınıda lütfen yardım edin kısa bir video atıcam nasıl olduğuna dair

• https://youtu.be/Ru23et8kp6M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narota898 -- 2 Şubat 2017; 12:13:18 >
  • psu yetmiyor yada arızalı olabilir başka takıp dene
  • evde zaten 2 adet var yetersizdir diyen oldu ama daha öncede 230w ile çalıştırıyordum sıkıntı yoktu gittim 2. el bir psu aldım ondada bu şekil oldu macunu yeniledim açma tuşu olmadanda yaptım uzay moduda yaptım ama şu şekilde biraz uzun çalıştı sonra gene gitti remleri işlemciyi herşeyi söktüm 1 saat kendi statik geçirmeyen poşetlerin üstünde dinlendirdim öyle oldu ama gene gitti topraklama ile alakası varmı ?? daha önce çalışırken şimdi neden gitti ? sizce..
  • rem i işlemciden taraftaki slota takıp denermisin.
  • remi çıkarıpta denedim o dediğinizide yaptım yerleride değiştim ama fayda etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.