Şimdi Ara

Bilgisayar & telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım yardım istedi sorun : bilgisayarı her açtığımda ev telefonu çalıyor ve sonra bilgisayarım otomatikman kapanıyor dedi. Başta inanmadım şaka sandım sonra diğer arkadaşlarda şahitlik yapınca aklıma düştü. Böyle birşey mümkün mü mümkünse nasıl düzelir şimdiden teşekkürler...

• biostan gir orada modemle ilgili bi ayar var onu diasable yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayhakan
    biostan gir orada modemle ilgili bi ayar var onu diasable yap

+1 bayhakan...
    bios'ta power management kısmında (hatırladığım kadarı ile) modemle bilgisayar açıp/kapatılması ile ilgili bir ayar var..
  • Fakat anlamadığım nokta bu olay nasıl oluyor? Bağlantı nasıl kuruluyor?
  • bilgisayara telfon hattı bağlı değilmi zaren kardeş...Onu çıkarıp dene..bölece telefonla bilgisayar bağlantısını kesmiş olursun...aramaması lazım...
  • Bunu ilkkez duydum yaw hani bunun bir ayarı var ama bu telesekreter açıkken (pcnin) biri arayınca eğerki hat takılıysa pc kendiliğinden açılır ve tel sekreter devreye girer (benim pcde bole oluyodu) ama kapananı ilk duydum walla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon
    4 yıl önce açıldı
    Bilgisayar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biosun içierisinde Modem Ring On seçeneği var onu diseable etmesi lazım ayrıca telefon çaldığındada bilgisayar kendisini başlatabilir kapanırkende telefon çalabilir
  • ya diaer girdiyse ve dış hatta kapalıysa ...
  • yalnız wake up from modem olayı (BOIS dan olan) sadece bilgisayarı acar kapatmaması lazım yane telefon calınca bilgisayar acılır(kapanmaz)....

farklı bişi bu bi scan dsik yapsın arkadasın derim ben...
  • bios ayrlarından düzeltilecek

• quote:

Orjinalden alıntı: Speedyshit

Biosun içierisinde Modem Ring On seçeneği var onu diseable etmesi lazım ayrıca telefon çaldığındada bilgisayar kendisini başlatabilir kapanırkende telefon çalabilir

deneyecegiz simdiden tesekkür
  • aLLyC ninde dediği gibi aynı zamanda Modem Wake Up olayıda olabilir ama telefon çalınca bilgisayar açılıyor onda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.