Şimdi Ara

Bilgisayar Teknik Servis Ne İş Yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ne yapar bunlar örnek verir misiniz? az, çok donanım bilgisine sahibim. Format, sistem kurma, gerekli programları yükleme bilgisayar arızalanınca sorunun hangi parçada olduğunu bulma, sistem kurma, parçaları sökme takma v.b Bunları çoğumuz biliyor, bu bilgilerle teknik servise girilir mi? Oradakiler daha başka ne yapıyorlar ve maaş konusunda bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 31 Ocak 2011; 19:26:30 >

• arızalı makina gelir bakarsın sorunu neymis
    yeri gelir format
    yeri gelir sistem kurarsın
    yeri gelir program yüklersin
    yeri gelir pc temizlersin
    yeri gelir işlemci macunu değiştirirsin
    yeri gelir lehim yaparsın.

benim yaptıgım seyleri yazdım unuttugum seylerde olabilir tabi

bende bulundugum yerde arıyorum fakat full-time arıyorlar.
    part-time olarak bulabilirsem giricem.

herseyden önce tecrübe istiyorlar öle her biliyorum diyen nedense alınmıyor.
    cv istiyorlar daha önce neler yaptın neler ettin.sana tavsiyem herseyden önce kendine güzel bir cv hazırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 31 Ocak 2011; 19:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arızalı makina gelir bakarsın sorunu neymis
    yeri gelir format
    yeri gelir sistem kurarsın
    yeri gelir program yüklersin
    yeri gelir pc temizlersin
    yeri gelir işlemci macunu değiştirirsin
    yeri gelir lehim yaparsın.

benim yaptıgım seyleri yazdım unuttugum seylerde olabilir tabi

bende bulundugum yerde arıyorum fakat full-time arıyorlar.
    part-time olarak bulabilirsem giricem.

herseyden önce tecrübe istiyorlar öle her biliyorum diyen nedense alınmıyor.
    cv istiyorlar daha önce neler yaptın neler ettin.sana tavsiyem herseyden önce kendine güzel bir cv hazırla

Teşekkür ederim hocam. Peki lehim olayını nasıl yapıyoruz? Adı neydi unuttum şu anakartın üzerindeki kompresör müydü, onlar kopunca falan onları mı lehimliyoruz? Valla benim bu eski bilgisayarımla yıllardır uğraştığımdan deneyimliyim aslında.

450 TL civarı maaş var diye okudum internette. Çok az ya 450 8 - 10 Saat için. Açıköğretim'de okuyorum bu yüzden full time olabilir.

• Yukarı.

Bazıları yetiştirilmek üzere diyor, bunlar ne ayak? İmza atınca 2,3 sene illa orada mı takılacağız sakata gelmeyelim istediğimiz zaman çıkalım?
  • Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Yukarı.

Bazıları yetiştirilmek üzere diyor, bunlar ne ayak? İmza atınca 2,3 sene illa orada mı takılacağız sakata gelmeyelim istediğimiz zaman çıkalım?

hocam kondansatör filan o dediklrin zten anakart gelirse servise filan gider cok fazla boyutta ise arızası.
    yetiştirmek üzere yazan yerleri gitmen daha iyi olur en azından bildigin seylerin üzerine bisiler daha koyarsın pekişir.
    bende bulsam keske öle yer hemen giderim walla
    walla ben 1.5 ay bilgisayar - ps3 oyun satan yerde calıstım yeri geldi sistem topladım format attım yeri geldi ps3 kırdım oyun cektim filan part time diye girdigim yerde beni 8 saat calıstırıodu ilk calısma deneyiyim olunca tabi dikakt etmedim 450lira almıstım sonra cıktım tabi derslere mani oldu 8 saat calısma filan.
    bende arıorum su sıralar bosum sabahtan aksama hep pc basındayım.bos durmam en azından.
    sende dedigin gibi yetistirilmez üzere yazan yerlerle konus oralara gir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Yukarı.

hocam kondansatör filan o dediklrin zten anakart gelirse servise filan gider cok fazla boyutta ise arızası.
    yetiştirmek üzere yazan yerleri gitmen daha iyi olur en azından bildigin seylerin üzerine bisiler daha koyarsın pekişir.
    bende bulsam keske öle yer hemen giderim walla
    walla ben 1.5 ay bilgisayar - ps3 oyun satan yerde calıstım yeri geldi sistem topladım format attım yeri geldi ps3 kırdım oyun cektim filan part time diye girdigim yerde beni 8 saat calıstırıodu ilk calısma deneyiyim olunca tabi dikakt etmedim 450lira almıstım sonra cıktım tabi derslere mani oldu 8 saat calısma filan.
    bende arıorum su sıralar bosum sabahtan aksama hep pc basındayım.bos durmam en azından.
    sende dedigin gibi yetistirilmez üzere yazan yerlerle konus oralara gir bence

Mail attım, umarım cevap gelir dediğin gibi daha iyi olur. İnşallah olumlu sonuç elde edebilirim, para lazım öğrencinin işi zor ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.
  • Güzel kardeşim teknik serviste iyi para var 400 tl olması imkansız. Zaten bi eve gidip kasa kapağını açsan dahi 30 tl ücret alıyorsun.
    Sorunlarda o kadar büyük değil ya windows dosyaları silinmiştir format isterler ya kasa tozlanmıştır yada fişleri yanmıştır genelde teknik servise gelenler bu yüzden gelir.
    Teknik servise çok nadir çok büyük sorunlar gelir ona 2-3 gününü ayırırsın bilgi kurtarma biliyorsan zaten köşeyi dönersin (Bkz: 1 MB / 1TL)
    Ama bana göre kendini geliştir güzel bi şirketle çalış asla madur olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.