Şimdi Ara

< Bilgisayar Tarihinin EN İYİ YAZILIMINI Seçelim > (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

< Bilgisayar Tarihinin EN İYİ YAZILIMINI Seçelim >

(En Son Oy Tarihi: 27.11.2012)
Giriş

herkeste msn veya icq olmayabilir ama winamp wardır
    herkeste psp veya baska bi program olmayabilir ama winamp wardır
    herkeste winamptan baska program dahi olmayabilir...

ewet sadece winamp olan bilgisayar bile gordum.bu nedenle bence winamp tır.ayrıca free olmaya devam etmesi bence damgasını vurması icin yeterli bi neden olabilir.

Orjinalden alıntı: cee

bence sıkıştırma yazılımlarını unutmamak gerekli. eyer dosyaları sıkıştıramasaydık elimizdeki arşivler acaba hard diskin nekadarını kaplardı?

winzip winrar ve diyerleri

+1.
    bence de en önemlisi (winzip veya winrar) sıkıştırma yazılımları. msn'e de baya oy verilmiş ama bunlar olmasa msn den dosya transferi çok uzun sürecekti.yani msnin anlamı winzip ve winrara önemli derecede baglı bence.

• Antivirüsler çok garip kaldı..Enteresan bir şekilde...115 oy var şuanda ve tok çıkmadı AVlere ve acdsee ye...Pasif kullanıldıkları için sanırım..

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Winamp Winzip IrfanView Bence bunlar çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyahLimm

Messengerin Son sürümü OLan windows Live Messenger bence ;)

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • tabiiki dosya paylaşım uygulamaları bilgisayar paylaşmak içindir

2- medya oynatıcılar =>media player classic
    3-cd yazıcı programlar =>nero
    4-anlık mesajlaşma yazılımları =>msn
    5-arşivleme =>winrar
    6-resim programları =>photoshop+acdsee
    7- konvert programları =====>imtoo mpeg encoder

sıralama budur
  • windows işletim sistemi bazında olduğu için eklemedim...Farklı platformlar bunlar. Mesela mp3 ve divx te eklenebilirdi ama dediğim gibi farklı platformlar olduğu için listenin dışında bıraktım bunları.. açık ara alırlardı mp3 le windows ozaman hem :)

quote:

Orjinalden alıntı: argesus

Listede olmayanlardan Windows,listede olanlardan MSN&ICQ olsa gerek..

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Bence P2P yazılımları
    edonkey2000 mesela
  • Ghost abiler hepimizi kurtardı ama seçeneklerde yok .Yatar kalkar dua ederim prg yazana

Hem en çok kullanılan yazılım hemde MSN'den daha büyük.Abisi yani.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • en alttaki ATI yazılımının yanındaki vs onların tümünü içeriyodu zaten.. neyse görünür halde artık :)

quote:

Orjinalden alıntı: candid

Ghost abiler hepimizi kurtardı ama seçeneklerde yok .Yatar kalkar dua ederim prg yazana

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld
    Msn ve Winamp baş başa gidiyor şuan ama baştada dediğim gibi en iyisi Winamp.
    Hem en çok kullanılan yazılım hemde MSN'den daha büyük.Abisi yani.

• msn kesinlikle...

he bir de unutmadan DAEMON tools da çok yararlı bu aralar biraz söndü gibi ama 2-3 sene önce kraldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 21 Temmuz 2006; 4:09:16 >
    msn e verdim.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.