Şimdi Ara

Bilgisayar sistemim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc nin özellikleri şunlardır :
    işlemci : İntel Core 2 Quad 2.67 ghz 4 çekirdek
    Ram : 4gb ddr2 bellek
    HDD : dahili 500gb
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4650 1 gb ekran kartı
    (ekran kartı 1/2 gb ayrılmış yazıyor o ayrılan parçayı takıp 2gb yapabilirmiyim)
    bu sistemle daha kaç sene daha oyunları high de kaldırırım ? yoksa arttırmam gerekirmi ?
    Teşekkürler...

• Ayrılmış bellek ramden alınan bellek miktarı ramden tırtıklıyor yani :) HD 6850 veya Nvidia gtx 560 gibi bir kart alırsanız 1-2 sene daha rahat oyun oynatır tabi sağlam bir psu nuz olmalı en az gerçek 500w.
  • psu ne oluyordu :) bide ben o bi gb i takabilirmiyim :D
  • Takacak birşey yok ram den bellek calıp kendi 2gb oluyor zaten kart ama isterse 10 gb olsun eski bir kart psu güç kaynağı oluyor arkadaşım 500w lık sağlam bir güç kaynağın var ise düzgün bir kart alıp kullanabilirsin.
  • peki benim nelere takviye yapmam lazım atıyorum gta 5 i high te açması için ?
  • Dediğim gibi ekran kartı almalısın :) gta 5 için bir sistem önerilemez çünki daha çıkmadı.
  • Gta 5 i örnek olarak verdim sadece kastım yeni nesil oyunları mesela Assassins's Creed 4: Black Flag , Battlefield 4 vb vb ekran kartı için öneriliriniz nedir bide psu için ? elimde 350-400 tl gibi bi para var bu fiyata iyi bi takviye yapmak istiyorum ekran kartı, ram , güç kaynağı... Bide ekran kartımın kaç bit olduğunu nerden öğrenebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü bilgisayar
    12 ay önce açıldı
    Bilgisayar Sistem Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

• önerilerin için çok teşekkürler :D bende artık ekran kartını alırım sonra para biriktirir öbürlerini alırım bide ram almayı düşünüyorum yeni çıkacak oyunların minimum sistem gereksiniminde bile ram 4gb diyor ramı bi 8gb yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barabas7 -- 13 Temmuz 2013; 17:25:00 >
  • Anakartın ne ?
  • Foxconn G41MXE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barabas7 -- 14 Temmuz 2013; 1:28:05 >
  • Evet 8 gb ram desteği var yalnız anakart ddr3 gözüküyor o ramlerin ddr2 olduğuna eminmisin.
  • Tam emin değilim açıkçası ama ben bilgisayarı tek parça olarak aldım toplatmadım katalogda ddr2 yazıyordu diye hatırlıyorum ama kesin birşey söyleyemeyeceğim ddr3 yazıyorsa ddr3 tür o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barabas7 -- 14 Temmuz 2013; 16:22:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.