Şimdi Ara

Bilgisayar sanki gerçek hızında değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rocketfingers

quote:

Orijinalden alıntı: Dunmoore

quote:

Orijinalden alıntı: furkan575757

KARDEŞİM YA O PROGRAMLARI SIKIŞTIRACAKSIN YADA BİLGİSAYARIN İÇİN EN BAYA BİR PARA HARCAMAYA GÖZ YUMACAKSIN EN RAHAT YENI BİR HARD DİSK EKRAN KARTI VE RAM İLE OYNARSIN

bu notebook ekran kartını mxm slotu olmadığı sürece değiştiremezsin. gt650m bildiğim kadarıyla anakarta bağlıdır. ramler ise 16 gb herşeye çok rahat yeter.

Hocam demek istediğiniz şu sanki bilgisayarın gayet güzel ultrada oynayabilmen yazım ben böle anladım ama neden oynayamıyorum benim sorunum bu çözüm yolu varsa lütfen bildirin yukarda bir arkadaşım o ekran kartıyla anca high medium olur demiş ki iyi söylemiş ama siz 16gb ram herseye yeter dediğini için biraz kafam karıştı arada kaldım herşeye yettiği için ultrada oynamam lazım değilmi yanlışım varsa affedin lütfen yardımcı olun

Ayrıca bilgisayarım buhttp://www.teknosa.com/urunler/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook

Bilgisayarın ram bakımndan iyi. ama gt650m ile herşeyi ultrada oynayamazsınız. tam performans için yüksek performans moduna al ve fan modu varsa ultraya al. cod bo2 yi nasıl herşey açıkken oynayamadın şaşırdım doğrusu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan575757

KARDEŞİM YA O PROGRAMLARI SIKIŞTIRACAKSIN YADA BİLGİSAYARIN İÇİN EN BAYA BİR PARA HARCAMAYA GÖZ YUMACAKSIN EN RAHAT YENI BİR HARD DİSK EKRAN KARTI VE RAM İLE OYNARSIN

bu notebook ekran kartını mxm slotu olmadığı sürece değiştiremezsin. gt650m bildiğim kadarıyla anakarta bağlıdır. ramler ise 16 gb herşeye çok rahat yeter.

Hocam demek istediğiniz şu sanki bilgisayarın gayet güzel ultrada oynayabilmen yazım ben böle anladım ama neden oynayamıyorum benim sorunum bu çözüm yolu varsa lütfen bildirin yukarda bir arkadaşım o ekran kartıyla anca high medium olur demiş ki iyi söylemiş ama siz 16gb ram herseye yeter dediğini için biraz kafam karıştı arada kaldım herşeye yettiği için ultrada oynamam lazım değilmi yanlışım varsa affedin lütfen yardımcı olun

Ayrıca bilgisayarım buhttp://www.teknosa.com/urunler/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook

Bilgisayarın ram bakımndan iyi. ama gt650m ile herşeyi ultrada oynayamazsınız. tam performans için yüksek performans moduna al ve fan modu varsa ultraya al. cod bo2 yi nasıl herşey açıkken oynayamadın şaşırdım doğrusu.

Hocam nolur nasıl yapacağımı anlatın tam bilgim yok bilgisayar konusunda tam performans modu ve fan modunu nasıl ultraya alacağım lütfen yardımcı olun en ufak bir bilgim bile yok bununla ilgili

@Dunmoore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 21 Ağustos 2013; 0:29:14 >

• rocketfingers kullanıcısına yanıt
    gpu-z ss atar mısın?

fanı turboya almak için fn tuşunu kullanarak klavyede f* tuşlarından üzerinde fan simgesi olan varsa tıkla.

cod bo2 orjinal mi?
  • quote:

gpu-z ss atar mısın?

fanı turboya almak için fn tuşunu kullanarak klavyede f* tuşlarından üzerinde fan simgesi olan varsa tıkla.

cod bo2 orjinal mi?

gpu-z ne demek bilmiyorum yani nerde gözüküyor hiçbir fikrim yok solerseniz atabilirim

ayrıca hiçbir F tuşunu üstünde fan simgesine rastlamadım klavyenin arasını aydınlaştırma var ses açma kapama var bide mouse kilitleme var başkada yok

Cod ve bo2 yi cdciden aldım ancak cdci oyunları orjinal alıyor crack felan yapmıyorum yani

@Dunmoore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 21 Ağustos 2013; 16:16:19 >

• oyun sahte olduğundan dolayı performans hakkında bir şey söyleyemem. bunun en iyi yolu 3dmark testine sokup, diğer gt650m lilerin skoru ile karşılaştırmaktır. pcyi ilk aldığımda açıkçası bnde snn gibi düşünüyordum. beklentimi fazla tutuyordum ama zamanla alıştım. Benim pcnin windows puanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minnesotalı Henry -- 21 Ağustos 2013; 16:25:32 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Hemen konuya gireyim bilgisayarda nividia geforce gt 650M 2gb ekran kartı var
    Ancak ben bununla call of duty black ops 2 yi en iyi görüntüde oynayamıyorum custom yapmam gerekiyor
    Ayrıca Asus Marka , 16GB Ram , 1TB Harddisk , 2.40 GHz , 64x BİT , Windows 8 gibi özellikleri taşımakta
    Yeni çıkan oyunları ultrada oynayamamam normalmidir yoksa bir sıkıntımı var
    Bide Laptobumun altında soğutucu var hiç ısınmıyor
    Ve son olarak bunada bir göz atmanızı rica ediyorumhttp://n1308.hizliresim.com/1d/m/rndds.jpg
    Bilgisayar normal hızındamı yoksa bir sıkıntımı var çünkü aynı ekran kartındaki bir adam Battlefield 3'ü ultrada oynuyor ben custom yaparak bazı şeyleri düşüşürüp ultrada oynuyorum :D
    Ha bu arada aklıma birşey takıldı Warface'yi biliyorsunuz yeni çıkan online oyun grafikleri mükemmel , onu ultrada süper bir şekilde oynuyorken Call Of Duty : Black Ops 2 yi ultrada oynayamıyorum customda :D
    Teşekkürlerimi iletirim

format atıp 0dan güzel bir windows 7 ultimate 64bit kur. driverlari güncelleştir sorunun gider ilk alınan laptoplardaki işletim sistemi hantal ve birton gereksiz yazılımlar yüklü olduğu için böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Hemen konuya gireyim bilgisayarda nividia geforce gt 650M 2gb ekran kartı var
    Ancak ben bununla call of duty black ops 2 yi en iyi görüntüde oynayamıyorum custom yapmam gerekiyor
    Ayrıca Asus Marka , 16GB Ram , 1TB Harddisk , 2.40 GHz , 64x BİT , Windows 8 gibi özellikleri taşımakta
    Yeni çıkan oyunları ultrada oynayamamam normalmidir yoksa bir sıkıntımı var
    Bide Laptobumun altında soğutucu var hiç ısınmıyor
    Ve son olarak bunada bir göz atmanızı rica ediyorumhttp://n1308.hizliresim.com/1d/m/rndds.jpg
    Bilgisayar normal hızındamı yoksa bir sıkıntımı var çünkü aynı ekran kartındaki bir adam Battlefield 3'ü ultrada oynuyor ben custom yaparak bazı şeyleri düşüşürüp ultrada oynuyorum :D
    Ha bu arada aklıma birşey takıldı Warface'yi biliyorsunuz yeni çıkan online oyun grafikleri mükemmel , onu ultrada süper bir şekilde oynuyorken Call Of Duty : Black Ops 2 yi ultrada oynayamıyorum customda :D
    Teşekkürlerimi iletirim

format atıp 0dan güzel bir windows 7 ultimate 64bit kur. driverlari güncelleştir sorunun gider ilk alınan laptoplardaki işletim sistemi hantal ve birton gereksiz yazılımlar yüklü olduğu için böyle oluyor.

Kesinlikle onaylıyorum ve dediğinizi yapacağım herkeze çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.