Şimdi Ara

Bilgisayar sanki gerçek hızında değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen konuya gireyim bilgisayarda nividia geforce gt 650M 2gb ekran kartı var
    Ancak ben bununla call of duty black ops 2 yi en iyi görüntüde oynayamıyorum custom yapmam gerekiyor
    Ayrıca Asus Marka , 16GB Ram , 1TB Harddisk , 2.40 GHz , 64x BİT , Windows 8 gibi özellikleri taşımakta
    Yeni çıkan oyunları ultrada oynayamamam normalmidir yoksa bir sıkıntımı var
    Bide Laptobumun altında soğutucu var hiç ısınmıyor
    Ve son olarak bunada bir göz atmanızı rica ediyorumhttp://n1308.hizliresim.com/1d/m/rndds.jpg
    Bilgisayar normal hızındamı yoksa bir sıkıntımı var çünkü aynı ekran kartındaki bir adam Battlefield 3'ü ultrada oynuyor ben custom yaparak bazı şeyleri düşüşürüp ultrada oynuyorum :D
    Ha bu arada aklıma birşey takıldı Warface'yi biliyorsunuz yeni çıkan online oyun grafikleri mükemmel , onu ultrada süper bir şekilde oynuyorken Call Of Duty : Black Ops 2 yi ultrada oynayamıyorum customda :D
    Teşekkürlerimi iletirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 19 Ağustos 2013; 0:15:09 >

• Ha bu arada Gta 5 gibi oyunarı ultrada oynayabilirmiyim rica ediyorum bunuda söleyseniz çok iyi olur benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocketfingers

Merhaba arkadaşlar,
    Hemen konuya gireyim bilgisayarda nividia geforce gt 650M 2gb ekran kartı var
    Ancak ben bununla call of duty black ops 2 yi en iyi görüntüde oynayamıyorum custom yapmam gerekiyor
    Ayrıca Asus Marka , 16GB Ram , 1TB Harddisk , 2.40 GHz , 64x BİT , Windows 8 gibi özellikleri taşımakta
    Yeni çıkan oyunları ultrada oynayamamam normalmidir yoksa bir sıkıntımı var
    Bide Laptobumun altında soğutucu var hiç ısınmıyor
    Ve son olarak bunada bir göz atmanızı rica ediyorumhttp://n1308.hizliresim.com/1d/m/rndds.jpg
    Bilgisayar normal hızındamı yoksa bir sıkıntımı var çünkü aynı ekran kartındaki bir adam Battlefield 3'ü ultrada oynuyor ben custom yaparak bazı şeyleri düşüşürüp ultrada oynuyorum :D
    Teşekkürlerimi iletirim

Hocam hevesinizi kırmak istemem ama o ekran kartıyla medium-high olur anca.

• Peki :( Barı ekran kartım iyimidir yani kaç yıl idare edebilir oyunları High - Mediumda oynamak için ?
  • senin hevesini kırmak istemem ama laptop ile çok uzun süre oyun oynamak hemde ful permans istiyorsun gerçekten zor
    mesela oyun için toplanmış bi masaüstünü kaç tane fan ile soğutuyoruz o bile bazen zorlanıyor
    ama laptopların kıralında bile 6 cm lik fan var o makinayla masaüstünü bir tutma
    oyuncu isen ya ps3 yada masaüstü alıcan
  • aygıt yöneticisini ac ordan nvidiayı bul sag tıkla güncelle oyun performansı puanın artacaktır.aynısı bende de oldu inteli güncelleyince düşüyor nvidiayı güncellemeyince düşüyor puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

senin hevesini kırmak istemem ama laptop ile çok uzun süre oyun oynamak hemde ful permans istiyorsun gerçekten zor
    mesela oyun için toplanmış bi masaüstünü kaç tane fan ile soğutuyoruz o bile bazen zorlanıyor
    ama laptopların kıralında bile 6 cm lik fan var o makinayla masaüstünü bir tutma
    oyuncu isen ya ps3 yada masaüstü alıcan

Şey bilgisayarımda 2 adet fan bulunuyor yani laptobumda kurtarır belki hem arkasına bir soğutucu var logiech in yani kaliteli bunlar tamamlar diye düşünüyorum çift fan işe yarar gibi sizce öylemidir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Laptoplar gerçekten oyun için kullanılmıyor resmen notebookun ömrünü yiyor ben bunu anladım oyun oynatır tabiki fakat istediğin performansı zor alırsın anca özel yapılmış gamebooklar da oyun oynanabiliyor ki onların fiyatı da belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

aygıt yöneticisini ac ordan nvidiayı bul sag tıkla güncelle oyun performansı puanın artacaktır.aynısı bende de oldu inteli güncelleyince düşüyor nvidiayı güncellemeyince düşüyor puan

Nvidia'yı güncelliyorum şuan inşallah işe yarar İntel'i de güncellememe gerek varmıdır ?

Ayrıca şunu söylemeyi unuttum İntel Core İ7 bulunmakta yani işe yarar herhalde öyle değilmi ?
    Arkadaşlar öyle birşey önerinki bilgisayarın kendi performansını en yüksek derecede alayım ya bilgisayara 3.000 TL verdim nolur yardımcı olun :(
  • Bide bilgisayar piline takılıyken en fazla 3 buçuk saat dayanabiliyor sonra bitiyor bilgisayar özelliklerini düşürdüğüm halde yani ekranı karattım program yapıyo zaten sizce normalmidir ?
  • Arkadaşlar size gerekli bilgilendirmeyi yapmışlar şunu bilin bugün full grafik oynadığınız oyunları bile 1 sene sonra oynarken sıkıntı yaşarsınız ne yazık'ki laptoplar (oyun ve güçlü uygulamalar için üretilenler hariç) bir süre sonra (kullanmaya bağlı) sıkıntılar yaşatır,1500 tl toplayacağınız bir masaüstü sizin ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayacaktır.
  • rocketfingers kullanıcısına yanıt
    suruculeri doğru yüklersen alırsın degidim gibi intelinde guncellestirmeliri var ama güncelleştirince puan düşüyor
  • rocketfingers kullanıcısına yanıt
    evet normal
  • Pekala arkadaslar cevaplarnız işime yaradı önerdiğiniz seçenekleri uyguluyorum herkeze teşekkürler
  • ben imzamdaki sistem ile cod bo2 yi en yüksek ayarda 8x msaa, fxaa açık oynaya biliyorum. 1600x900. ilginç
  • KARDEŞİM YA O PROGRAMLARI SIKIŞTIRACAKSIN YADA BİLGİSAYARIN İÇİN EN BAYA BİR PARA HARCAMAYA GÖZ YUMACAKSIN EN RAHAT YENI BİR HARD DİSK EKRAN KARTI VE RAM İLE OYNARSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan575757

KARDEŞİM YA O PROGRAMLARI SIKIŞTIRACAKSIN YADA BİLGİSAYARIN İÇİN EN BAYA BİR PARA HARCAMAYA GÖZ YUMACAKSIN EN RAHAT YENI BİR HARD DİSK EKRAN KARTI VE RAM İLE OYNARSIN

bu notebook ekran kartını mxm slotu olmadığı sürece değiştiremezsin. gt650m bildiğim kadarıyla anakarta bağlıdır. ramler ise 16 gb herşeye çok rahat yeter.
  • YENI BILGISAYAR AL DAHA İYİ O ZAMAN :) @Dunmoore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunmoore

quote:

KARDEŞİM YA O PROGRAMLARI SIKIŞTIRACAKSIN YADA BİLGİSAYARIN İÇİN EN BAYA BİR PARA HARCAMAYA GÖZ YUMACAKSIN EN RAHAT YENI BİR HARD DİSK EKRAN KARTI VE RAM İLE OYNARSIN

bu notebook ekran kartını mxm slotu olmadığı sürece değiştiremezsin. gt650m bildiğim kadarıyla anakarta bağlıdır. ramler ise 16 gb herşeye çok rahat yeter.

Hocam demek istediğiniz şu sanki bilgisayarın gayet güzel ultrada oynayabilmen yazım ben böle anladım ama neden oynayamıyorum benim sorunum bu çözüm yolu varsa lütfen bildirin yukarda bir arkadaşım o ekran kartıyla anca high medium olur demiş ki iyi söylemiş ama siz 16gb ram herseye yeter dediğini için biraz kafam karıştı arada kaldım herşeye yettiği için ultrada oynamam lazım değilmi yanlışım varsa affedin lütfen yardımcı olun

Ayrıca bilgisayarım buhttp://www.teknosa.com/urunler/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 20 Ağustos 2013; 16:53:57 >

• quote:

Sıkıştıracaksın derken tam anlayamadım.
    Game Booster ile çalıştırıyorum ufak bir değişme var ama gerçek performansı alamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.