Şimdi Ara

bilgisayar saaati geri kalıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumunuzda olan cevaplara göre hepsini yaptım gibi.kullandıgım işletim sistemi windows xp ve saati düzelltikten 5-10 dk icinde geri kalmaya baslıyor.pili bitmistir diye pilini degistirdim.biostan saat ayarını yapıp save ettim degisen bisi olmadı.güncellesme kısmının işaretini kaldırdım yine birsey olmadı baska secenekler var ise belirtirseniz sevinirim.şirket çalıaşanıyım ve saat geri kaldıgından gonderdıgım maıl zamanı ve tarıhıde hep yanlıs gosterıyor buda benım ıcın buyuk bır problem. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

• biosu güncellerseniz sorun kalkabilir.yada bios ayarlarında Hpet mod (High Precision Event Timer) varsa disable yap. Bununla ilgili olabilir. Onun dışında bir sürücü veya antivirüs kaynaklı da olabilir.
  • Eğer bir server sistemi içerisinde yer alıyorsanız ki maillerinizin saatleri ancak bu şekilde geri kalabilir sistem administratörünüzden gerekli durum için teknik detsek almanız gerekir. Muhtemelen saati değiştirmek için yetkiniz yok bu neden ile dğeişiklikleriniz geçerli olmuyor, sistem uzmanınız gerekli düzeltmeyi sizin için yapacaktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.