Arkadaşın gece uyurken üstü açık kalmış anlaşılan. Gerçi yazın sıcağında bir şey olmaz ama sanırım biraz fazla cereyanda kalmış arkadaşımız.
benim 5800 in ramini başka bi 5800a takamazsın ki
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Skill
quote:
Orijinalden alıntı: mertekin
İphone'un ekranını alıp 5800'a tatıkm.RETINA ekranlı 5800'ım oldu.
bende yaptım fakat kasa ufak olduğu için biraz taştı ama sonuçta görüntü mükemmel tavsiye ederim bugün i5 işlemci alacağım 5800 ' a sordum biosu i7 desteklemiyormuş sizce crysis 2 yi full açar mı?
Eğer 5800'ınız pcı ex destekli ise 560 ti ekran kartı takarak crysis 2'yi full oynarsınız.
Arkadaş geçen topladı bu sistemi. Kasa fena sağlam rahat 4-5 yıl götürür diyor. Yalnız arada 3DMax'ta render yaparken ekran kartı fena kasıyormuş. Birde ram ile ekran kartının arada çakıştığı oluyormuş. Sonuç direkt pembe ekran hatası Aradık Turkcell'i arıza kaydı açtılar yarın dönerler inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Marcuse
Arkadaş geçen topladı bu sistemi. Kasa fena sağlam rahat 4-5 yıl götürür diyor. Yalnız arada 3DMax'ta render yaparken ekran kartı fena kasıyormuş. Birde ram ile ekran kartının arada çakıştığı oluyormuş. Sonuç direkt pembe ekran hatası Aradık Turkcell'i arıza kaydı açtılar yarın dönerler inş.
Vay bee...
Bende p4 takılıyorum hala
P4 mü Yeni bir işlemci mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme