Şimdi Ara

bilgisayar ram i telefonda kullanilabilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carnador

http://www.oltacilar.com/sazan-avi-icin-ustasindan-oneriler-t8228.html?s=ebd8c1426be4ea5954380fc77f7efa07&

Mümkün değildi zaten sene 2011:))
  • La bi yürü git.

Yok ekran kartı tak
  • Arkadaşın gece uyurken üstü açık kalmış anlaşılan. Gerçi yazın sıcağında bir şey olmaz ama sanırım biraz fazla cereyanda kalmış arkadaşımız.
  • benim 5800 in ramini başka bi 5800a takamazsın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Skill

quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

İphone'un ekranını alıp 5800'a tatıkm.RETINA ekranlı 5800'ım oldu.

bende yaptım fakat kasa ufak olduğu için biraz taştı ama sonuçta görüntü mükemmel tavsiye ederim bugün i5 işlemci alacağım 5800 ' a sordum biosu i7 desteklemiyormuş sizce crysis 2 yi full açar mı?

Eğer 5800'ınız pcı ex destekli ise 560 ti ekran kartı takarak crysis 2'yi full oynarsınız.
  •  bilgisayar ram i telefonda kullanilabilir mi

Arkadaş geçen topladı bu sistemi. Kasa fena sağlam rahat 4-5 yıl götürür diyor. Yalnız arada 3DMax'ta render yaparken ekran kartı fena kasıyormuş. Birde ram ile ekran kartının arada çakıştığı oluyormuş. Sonuç direkt pembe ekran hatası Aradık Turkcell'i arıza kaydı açtılar yarın dönerler inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

bilgisayar ram i telefonda kullanilabilir mi

Arkadaş geçen topladı bu sistemi. Kasa fena sağlam rahat 4-5 yıl götürür diyor. Yalnız arada 3DMax'ta render yaparken ekran kartı fena kasıyormuş. Birde ram ile ekran kartının arada çakıştığı oluyormuş. Sonuç direkt pembe ekran hatası Aradık Turkcell'i arıza kaydı açtılar yarın dönerler inş.

Vay bee...

Bende p4 takılıyorum hala

bilgisayar ram i telefonda kullanilabilir mi

• P4 mü
    Yeni bir işlemci mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.