Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığı boşa mı okuyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kötü bir üniversitedeyim açıkçası. Dönem sonu yatay geçiş yapacağım. Kesin kararım bu okulda devam etmek istemiyorum. Çok daha iyi bir okula geçeceğim inşallah.

Sizce devam etmelimiyim. Bu bölüm okunur mu DGS ile geçmeyi şuan düşünmüyorum. Yaşım 23 oldu. Aile baskısı var üzerimde. Bölümü bitirip çalışmayı düşünüyorum. Mühendislik ileriki yıllarda olursa olur.

Sizce bu şekilde olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• başla çalışmaya şimdiden
  • Ne okudugun degil ne yaptıgın önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle ne yaptığın önemli. fatih acet diye bi abimiz var ytda. kendisi 2yıllık programcılık mezunu. bi canlı yayında anlatmıştı bunla alakalı bi şeyler. bakabilirsin kanalına
  • Bence dgs düşünün odtüye geçersiniz tabi çalışırsanız

• dgsnin kontenjanları da bi hayli az. yani iyi bi üniye girmek istiyosanız sıralama yapmanız lazım. ama sonuçta dgs 2 dersten oluşuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Hangi canlı yayın hocam hatırlıyor musunuz baktım kanalına 7 tane var 2 saat çogu hangisi acaba ?

• dostum kötü bir üniversite olması yurtdışı için pek olumlu-olumsuz bir etki göstermiyor. 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup da yurtdışı güzel işler başaran insanlar da var. olumsuz yanları yok mu elbette var, örneğin Fatih Acet 2 yıllık programcılık mezunu bir insan ve yurtdışında güzel işler başarmış lakin yahoo ile mülakata çağırılıp gittiğinde ön lisans mezunu olduğu için direk mülakatta elenmiş böyle dezavantajları olduğunu bil. Onun dışında bu konuda daha sektörün içinde olan insanlardan konuyla ilgili şeyler duymak istiyorsan şu canlı yayın kaydını izlemeni tavsiye ederim

Fatih Acetyoutube
    Hangi üniversite ve bölümü tercih etmeyeliyim?
    https://www.youtube.com/watch?v=EjpoKBq5ySY&t=1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaelah -- 29 Ekim 2018; 15:28:5 >

• tercih döneminde yapmıştı bu senenin
  • antipatorr kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası bilgisayar programlama,yazılım hakkında hiç bir şey bilmeden bu bölüme geldim ve kolayca anlayabiliyorum anlatılanları. Yani daha önceden meslek lisesinde bu dersleri görmüş olan kişilere ders anlatıyorum.

Yani çok fazla bilgim yok derste ilk defa görüyorum anlatılanları.

Zaten şuanda benden 4-5 yaş küçük insanlarla okuyorum ve inanılmaz rahatsızım . Gerçekten çok sıkılıyorum sınıfta. DGS ile bilmiyorum olur mu. Ama 23 yaşındayım okul onumuzdeki yıl bitecek 28 yaşında üniversite bitirmek (1.siniftan baslarsam) çok geç geliyor bana.

Sektör hakkında bilginiz var mı 2 yıllık bitirenler ne konumda şuanda iyi paralar alıyorlar mı ve daha da ilerletme imkanları var mı bulundukları pozisyonları.?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: crx9001

Hocam açıkçası bilgisayar programlama,yazılım hakkında hiç bir şey bilmeden bu bölüme geldim ve kolayca anlayabiliyorum anlatılanları. Yani daha önceden meslek lisesinde bu dersleri görmüş olan kişilere ders anlatıyorum.

Yani çok fazla bilgim yok derste ilk defa görüyorum anlatılanları.

Zaten şuanda benden 4-5 yaş küçük insanlarla okuyorum ve inanılmaz rahatsızım . Gerçekten çok sıkılıyorum sınıfta. DGS ile bilmiyorum olur mu. Ama 23 yaşındayım okul onumuzdeki yıl bitecek 28 yaşında üniversite bitirmek (1.siniftan baslarsam) çok geç geliyor bana.

Sektör hakkında bilginiz var mı 2 yıllık bitirenler ne konumda şuanda iyi paralar alıyorlar mı ve daha da ilerletme imkanları var mı bulundukları pozisyonları.?

Teşekkürler.
    hocam hangi okulda okudugunuz özelden mümkünse yazabılır mısınız?bende dusunuyorum bilgisayar programcılıgı hedefim marmara.

• Bende dgs öneriyorum özellikle imkanınız varsa bau bilgi ye gidebilirsiniz bau daha iyidir hem yazılım hemde bilgisayar mühendisliği var bence dgs için çabalamalısın ,özellerde dersleri daha çabuk saydırabiliyorsunuz sanırım kısa sürede biter ama devlette 1.2. Sınıftan başlatabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 29 Ekim 2018; 21:25:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.