Şimdi Ara

FIRSAT ŞÖLENİ BAŞLADI! | AYIN SİSTEMİ GERİ DÖNDÜ - RTX 4060 Ti 16GB - RYZEN 5 5600X SİSTEM! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: s.s.s Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.994
Cevap
141
Favori
1.124.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jdivision

    23 nisan'da birçok arkadaş gibi ben de aw768 klavye almıştım. 28'inde ups çağrıldı. 29'unda ups aldı. 5 mayıs'ta bana geldi. İtopya vaddettiği tarihte kargoya verdi ama UPS işi çok bozdu.
    Kaç liraya aldığınızı sorabilir miyim hocam ?
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    429'a aldık.
  • Jdivision J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • soar S kullanıcısına yanıt
    bütçeye göre iyi bir seçenek bence. Cuma günü incehesaptan da o fiyatlara iyi bir 5500XT 8GB vs de yakalanabilir belki yada 1650 Super.. Ama baktığınız ürün gayet iyi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soar

    Bu mesaj silindi.
    Aceleniz yoksa indirimlerle 5500 xt, rx 590 veya gtx 1650s modellerinden birisini denk getirmeye çalışın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun@itopya.com mail adresine bakan yokmu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themelinalist kullanıcısına yanıt
    2000-2500 bandında gelse de alsam diye bekliyordum birkaç ay önce. 3700 olmuş
    Alan kazanıyor vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maje53 kullanıcısına yanıt
    Eskiden kullanıcıların olan forum yapısı firmaların oyun alanı olmuş durumda demek ki, zaten uzun süredir üyeler dile getiriyordu silinen olumsuz görülen mesajları, konuları vs. gizli amazon referanslı linklerden de mimli forum sahipleri, baltayı taşa vurduktan sonra forum kurallarına da eklemişler. Reklâm gelirleri zarar görmesin diye kendilerini var eden üyelerin eline zincir vurma gafletinde bulunmaları mevcut düzende şaşırtmamakla beraber insanlar burada her zaman donanım, overclock, yazılım tecrübe ve sorunları paylaşımının dışında ürün ve kurumlar konusunda da tecrübe ve şikâyetleri paylaştı, tanıdık ve tanımadıklarına destek oldu. 'Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir' gibi bir madde gerçekten komik olmuş açıkçası. Tezat bir şekilde de kimi firma yetkilileri konularda talep ve sorunlarla bizzat ilgilenip, paylaşımı teşvik ediyorlar.

    Forumun amansız bir müdavimi olmama rağmen bu iki yüzlü tutumuyla mevcut olmasının bir anlamı kalmamış durumda benim gözümde, hali hazırda 6-7 yıldan öncede kalan popülarite ve nitelikli içeriklerinin ekmeğini yiyorlar ve bunun hızla tükenmesine sadece Erdi'nin ürettiği düzgün içerikler, reklâm gelirleri yardımcı olmaya devam edemeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 22 nisanda verdiğim hazır sistem bugün ups çağırılmış olarak gözüküyor. aslında taahhütlerini tuttular bir bakıma. 7 iş günü dediler ve 22'sinden bu yana sokağa çıkma yasaklarını çıkarınca 7 gün ediyor. bakalım ilerleyen zamanlarda bir şey olursa yine haberdar ederim. bundan sonrası ups'de (eğer eksik, bozuk parça vs. gelmezse tabii)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allaturca89

    Alienware klavye alanlar; yazılım sizde de sorunlu mu? Ben makroları atayamadım bir türlü ve yazılım stabil değil, sürekli kapanıyor ya da herhangi bir oyun için profil oluşturduktan sonra oyunu açtığımda profil aktif olmuyor vs gibi sorunlar yaşıyorum. Sorun bende mi yoksa genel mi öğrenmek istedim, cevaplayanlara teşekkürler şimdiden.
    Hocam sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var. Sürekli yazılım kapanıyor açamıyorum.
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam çözemedim, kapanma olayı birkaç kere silip yükledikten sonra düzeldi ama hala stabil değil yazılım. Nasıl böyle markanın ürünü bu kadar kaliteli iken yazılımı da bir o kadar kötü olabilir anlamış değilim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 Nisan 15:41'de aldığım Corsair HS35 kulaklık sokağa çıkma yasağı dolayısıyla 5 mayısta kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Sıkıntısız, hasarsızdı. UPS kargo salı gününden bugüne anca getirebildi kargoyu.
  • 26 Nisan'da aldım, dün kargo mesajı geldi, şimdi baktım hala UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir diyor. İyi ki acelem yoktu, sabırsız kişilere kesinlikle tavsiye etmem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopya yetkilileri Mesut Çevik ile yapılan röportajda fiyat arttırımına gitmedik vs. dediniz ama aşağıda verdiğim linkteki ürün neden 1 gecede 1200 tl arttı? Tam olmayı planlarken olmadı bu. Bir de teknopanda'nın rtx 2060superli sistemi tekrar ne zaman stoklara girer?https://www.itopya.com/kendinemuzisyen-carry-amd-ryzen-5-3500x-msi-rtx-2060-super-ventus-gp-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Ssd ve hdd’nin fiyati piyasadan yuksek. 2600x’e 1200₺ vermektense 1600af’ye 750₺ verip aradaki fark ile ya ekran kartini yukseltebilir ya da 8gb daha alip cift kanal 16gb kullanabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bende çok şaşırdım yazılım problemlerine. Ayarlanabilen temalar da tam geçerli olmuyor kaç kere tema ayarladım hep başa döndü. Kullanıcı dostu bir arayüzü yok malesef. Ayrıca makro tuşlarına alışmak epey vakit alıcak elim sürekli oraya gidiyor klavyeyi oraya göre hizalıyorum. Peki şu capslock ve numlock ışıklarının yanındaki download simgesi olan ışık var. Onun olayını biliyor musunuz? Bende şuan yanmakta ama niye bilmiyorum.
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    Scroll lock ışığı hocam o.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    Ben de 4-5 saat uğraştım. Sonunda en sevdiğim 3 temayı ayarlayabildim. Klavyeye bayıldım ama bu yazılım illallah dedirtti. Neyse ki ayarladıktan sonra kurcalayan biri değilim yazılıma uzun süre işim düşmez sanıyorum. Martta güncellenmiş zaten ama düşünün güncel hali bu kadar kötü. Züğürt tesellisi olarak en azından güncelleme geliyor düzeltirler belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgndgn2

    23 nisanda siparis verdigim asus tuf m3 mouse kargoya verildi diye bildirim geldi
    4 gun gecti dedim bari gidiyim upse bakiyim dedim simdi geldim eve. Yok abi tavana kadar tepeleme ustunden atlaya atlaya geciosun. Benim bolgeye bakan arkadasa boyle bi kargom var ilgilenirsen sevinirim dedim aldi notunu bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTopya'da neler oluyor? Kargolar nerede?







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 8 Mayıs 2020; 15:9:6 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.