Şimdi Ara

Bilgisayar Parça Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 farklı masaüstü bilgisayar var. Kaba taslak söylemek gerekirse birisi 1 gb ram 128 mb ekran kartı. Diğeri 512 mb ram 256 mb ekran kartı. Detayları bilmiyorum. Ben mesela bunların ramlerini değiştirmek istiyorum ama uyumlu olup olmaması önemli midir yoksa ramleri çıkartıp değiştirip hemen kullanmaya başlasak olur mu ? Bir sorun çıkar mı ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kardeşim sen bilgisayardan anlayan birinden yardım istersen senin için daha hayırlı olur.Ramler değişince muhtemelen sorun olmaz.Lakin,bu işi yaparken bilgisayarın kapalı,gücü kesik olması lazım.Anakartın rami desteklemesi lazım,anakart destekliyorsa ayriyetten gerekirse biostan ram hız ve zamanlamalarına bi ayar çekmek lazım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :_AnacondA_:

Elimde 2 farklı masaüstü bilgisayar var. Kaba taslak söylemek gerekirse birisi 1 gb ram 128 mb ekran kartı. Diğeri 512 mb ram 256 mb ekran kartı. Detayları bilmiyorum. Ben mesela bunların ramlerini değiştirmek istiyorum ama uyumlu olup olmaması önemli midir yoksa ramleri çıkartıp değiştirip hemen kullanmaya başlasak olur mu ? Bir sorun çıkar mı ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

RAM'ların ıkısı de aynıysa değiştirebilirsin yoksa olmaz zaten bırbırı yerıne DDRmı DDR2mi MHZleri kaç..?

kısacası ıkı ramında ozellıklerını bılmeden bu iş olmaz ramları sok ustunde yazar ne oldugu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.