Şimdi Ara

bilgisayar oyunlarini derhal birakin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık dünyanın en büyük nimetlerinden biri olan sonsuz oyun dünyasını hiç bir zaman tadamayacak biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Oyun oynayan insan film izleyemiyor mu

Alıntıları Göster
    o oyunlarda zaten bu tarz filmleri taklit ediyorlar yani adamin red bilmemne diye ballandirdigi kovboy oyunu zaten bu filmlerin konu olarak cakmasi. cok super birseymis gibi anlatti da o yuzden dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 19 Ekim 2018; 16:0:9 >
  • quote:

Yazık dünyanın en büyük nimetlerinden biri olan sonsuz oyun dünyasını hiç bir zaman tadamayacak biri
    zamanimi bozuk para gibi harcamadigim icin mutluyum hayata 1 kez geliyorsun zamanin hayatin 1 milyon tohumdan birinci gelisinin anlam ve ehemmiyeti bu kadar ucuz mu?

• Beynin yamulduğuyla ilgili kaynak gösterebilirmisin, yoksa boş boş sallıyormusun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apali42

Beynin yamulduğuyla ilgili kaynak gösterebilirmisin, yoksa boş boş sallıyormusun?
    kaynak dh

• quote:

Orijinalden alıntı: anka356

senin kapasiten oyunların ne anlama geldiğini anlamaya yeter mi? yetmemiş ki oyunu tek bir anlama getirip böyle saçma bir konu açmışsın.
    Oyun oynamak için kapasite gerekiyormuş

Gören de dünyayı kurtarıyor sanıcak. Topu topu wasd ye basıp ateş ediyorsun veya skill atıyorsun ne bu tavırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Oyun oynamak için kapasite gerekiyormuş

Gören de dünyayı kurtarıyor sanıcak. Topu topu wasd ye basıp ateş ediyorsun veya skill atıyorsun ne bu tavırlar

Alıntıları Göster
    İşte tam olarak senin gibi insanlar için kapasite gerekiyor demek istemiştim sen ne yapıyorsun he? marsa falan çıkıp alternatif gezegen mi buluyorsun? insanlık için faydan ne ? klavyeden atıp tutması kolay tabi

• HACl kullanıcısına yanıt
    Fatal1ty sanırım bu konunun en iyi örneği, bununla beraber espor müsabakaları vb. var. Bunlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunlardaki senaryolar günümüz film ve dizilerinden daha sağlam. Üstelik sadece bu değil, bir çok da yararı var.
    Şahsen bana pratik sorun çözümü, hızlı düşünme, hızlı karar verebilme, dikkat sağlama gibi bir çok şey kattı. Mesleğimle alakası olmamasına rağmen oyun mekan tasarımına merak saldım. Hatta ingilizcemi de oyunlar ve diziler yardımıyla geliştirdim.
    Bütün bunlara rağmen tabii ki oturup dana gibi günde 10 saat falan oyun oynamıyorum. Zaten beynim kaldırmıyor o kadarını. Günde maksimum 4 saatte tutabilirlerse genç arkadaşlar bir çok yararını görürler. Bir de şu "bu oyunda Türkçe altyazı yok, o yüzden oynamam/almam" diyen kesim fikrini değiştirebilse... halbuki ingilizcelerini geliştirmelerine büyük yardımı olur.

PS:
    Bu nedir böyle ey DH! Şu mavi renk saçmalığını kaldırın sürekli yanıp sönüyor sinir bozucu...
    bilgisayar oyunlarini derhal birakin

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Nofap dediler işe yaramadı telefonu bırak dediler işe yaramadı şimdi de bilgisayar oyununu bırak diyorlar hep aynı tantana

• quote:

Orijinalden alıntı: HACl

zamanimi bozuk para gibi harcamadigim icin mutluyum hayata 1 kez geliyorsun zamanin hayatin 1 milyon tohumdan birinci gelisinin anlam ve ehemmiyeti bu kadar ucuz mu?

Alıntıları Göster
    Ben feedback li direksiyonumu takip forza 4 project cars 2 oynuyorum kıyasıya ferrari ler ile yarışıyorum gerçek hayatta buna erişebilir mıyım?

Ardından arkadaşlar rainbowa çağırıyorlar 5 vs 5 rehine kurtarma operasyonu yapıyoruz vurulursam gerçek hayatta kılıma zarar gelmiyor.

Pubg açıyorum hayyatta kalma kazanma hissini sonuna kadar yaşıyorum

Hearts of iron 4 oynuyorum 1935 ten itibaren Türkiye'ye 2. Dünya savaşı yıllarında liderlik ediyorum.

Gerçek hayatta mümkün olmayan ve mümkün olsa dahi ulaşmamız neredeyse imkansız olan şeyleri tadıyoruz.

Peki sen söyle bakalım ne bu düşmanlık

• Oynayabilsem bağımlı olurdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben feedback li direksiyonumu takip forza 4 project cars 2 oynuyorum kıyasıya ferrari ler ile yarışıyorum gerçek hayatta buna erişebilir mıyım?

Ardından arkadaşlar rainbowa çağırıyorlar 5 vs 5 rehine kurtarma operasyonu yapıyoruz vurulursam gerçek hayatta kılıma zarar gelmiyor.

Pubg açıyorum hayyatta kalma kazanma hissini sonuna kadar yaşıyorum

Hearts of iron 4 oynuyorum 1935 ten itibaren Türkiye'ye 2. Dünya savaşı yıllarında liderlik ediyorum.

Gerçek hayatta mümkün olmayan ve mümkün olsa dahi ulaşmamız neredeyse imkansız olan şeyleri tadıyoruz.

Peki sen söyle bakalım ne bu düşmanlık

Alıntıları Göster
    apaci ol sahin al drift yap. apaci sozlerini motto edin neydi o bi tane vardi ver gazi yanlasin falan haha

ciddiyim bak bu durum bile o direksiyonlu durumdan daha faydali ve gercek. hatta kenar mahallere sahinle git kiz da dusurursun :) zaten sahin gordum mu uc kat dikkatli bakiyor varostaki kizlar belli o arabaya aliskinlar :D

dusmanlik oyun oynayana karsi degil dunyaya boyle seyler yayan insanlara karsi var bende.

yoksa sen benim gibi norm olmus dusuncelerden cok daha uzak dusunceleri aklindan geciremezsin oturup oyununu oynarsin cunku benim gibi dusunebilmen icin ben olman gerekirdi (zeka kiyaslamasi yapmadim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 19 Ekim 2018; 18:15:11 >

• quote:

senin kapasiten fazla gelmis biraz kapasite dusumune git mazallah oyun oynamaktan sizofren olursun oyun karakterlerini odanin icinde gormeye baslarsin

bu arada avatarindaki tipe bak cay demle modunda gezen optik arkadas sen misin?

Alıntıları Göster
    Daha avatarda ki adamı tanımıyorsun gelmiş buraya oyunlarla ilgili yorum mu yapıyon sen

Biri avatarımda olan adamın kim olduğunu söylesin şuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

Oyunlardaki senaryolar günümüz film ve dizilerinden daha sağlam. Üstelik sadece bu değil, bir çok da yararı var.
    Şahsen bana pratik sorun çözümü, hızlı düşünme, hızlı karar verebilme, dikkat sağlama gibi bir çok şey kattı. Mesleğimle alakası olmamasına rağmen oyun mekan tasarımına merak saldım. Hatta ingilizcemi de oyunlar ve diziler yardımıyla geliştirdim.
    Bütün bunlara rağmen tabii ki oturup dana gibi günde 10 saat falan oyun oynamıyorum. Zaten beynim kaldırmıyor o kadarını. Günde maksimum 4 saatte tutabilirlerse genç arkadaşlar bir çok yararını görürler. Bir de şu "bu oyunda Türkçe altyazı yok, o yüzden oynamam/almam" diyen kesim fikrini değiştirebilse... halbuki ingilizcelerini geliştirmelerine büyük yardımı olur.

PS:
    Bu nedir böyle ey DH! Şu mavi renk saçmalığını kaldırın sürekli yanıp sönüyor sinir bozucu...
    belki refleksleri gelistirebilir bunun disinda yarari oldugunu sanmam ama refleks icin tenis oynamak cok guzel olurdu masa tenisi de olabilir

• Bilgisayar oynayınca insan zamanla kambur oluyor,gözleri bozuluyor,sağlığı bozuluyor.

Ayrıca oyun tamamen olmasa da büyük oranda zaman kaybı.Yıllardır manyaklar deliler gibi oyun oynadım bir dönem günde 8-9 saat metin2 oynardım.

Ama oyun oynayanlara da hak vermemek elde değil.Pubg,lol,cs hepsi mükemmel oyunlar.Çok zevkli.İnsanı günlük sıkıntılardan uzaklaştırıp mutlu ediyorlar.Ayrıca arkadaşlarla oynayınca çok daha zevkli oluyor.Aşırıya kaçmadan oynamanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Daha avatarda ki adamı tanımıyorsun gelmiş buraya oyunlarla ilgili yorum mu yapıyon sen

Biri avatarımda olan adamın kim olduğunu söylesin şuna

Alıntıları Göster
    sen ne kadar sinir birseysin boyle ama beni sinirlendiremezsin cunku ben internetin sanal oldugunu biliyorum. internet bir ilizyon ne bileyim yalan ve sahte bir dunya. bunun farkindayim

reel hayatta olsa kafani yukari kaldirip suratima bakamazdin tek soyleyecegin sey

abi kem kum himmm kekeke kukukum filan olurdu :)

bunu bilmek beni rahatlatiyor bir yandan da chopin spring waltz dinleyerek iyice rahatliyorum ve gevsiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 19 Ekim 2018; 18:55:37 >

• bilgisayar oyunları nöronları buduyor bu bir gerçek
  • quote:

sen ne kadar sinir birseysin boyle ama beni sinirlendiremezsin cunku ben internetin sanal oldugunu biliyorum. internet bir ilizyon ne bileyim yalan ve sahte bir dunya. bunun farkindayim

reel hayatta olsa kafani yukari kaldirip suratima bakamazdin tek soyleyecegin sey

abi kem kum himmm kekeke kukukum filan olurdu :)

bunu bilmek beni rahatlatiyor bir yandan da chopin spring waltz dinleyerek iyice rahatliyorum ve gevsiyorum :)

Alıntıları Göster
    İnternetin sanal olduğunu bir tek sen biliyordun. Geriye kalan herkes gerçek sanıyordu zaten
    Belli ki iyi sinir etmişim. 15 yaşıdaki çocuk gelmiş kafanı kaldıramazdın diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: anka356

İşte tam olarak senin gibi insanlar için kapasite gerekiyor demek istemiştim sen ne yapıyorsun he? marsa falan çıkıp alternatif gezegen mi buluyorsun? insanlık için faydan ne ? klavyeden atıp tutması kolay tabi

Alıntıları Göster
    Bir mühendisle konuşuyorsun ufaklık terbiyeli ol biraz.

Bide klavyeden atıp tutması kolay demiş bana çoluk çocuk dövdürme bu yaştan sonra

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.