Şimdi Ara

Bilgisayar oyunlarda kendini yeniden başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart'ım Abit AN7 guru
    İşlemci Amd 2500
    ramler 768mb ram
    Ekran kartım 256 mb Fx 5500

Sıcaklıklar normal fakat oyun oynamaya başladığımda halflife 2 de mesela kendini yeniden başlatıyo makina.Birde Ultima online oynarken.Bilmiyorum acaba ekran kartımı kasılıyoda oluyo?Bide normal benim anakartın orjinal halinde kuzey köprüsü soğutucusu küçük ama buna büyük takmışlar oda düştü yapıştırıcı tutmadı.dediğim gibi sıcaklıklar 50yi geçmiyor.Bi spy falanda sözkonusu değil.Bu nedendir sizce?Bana bir yardımcı olun yoksa kafayı yicem.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korax -- 21 Şubat 2006 0:55:17 >

• bence sen for mat çek çözüm olmadıysa senin problem donanımsaldır demek.. ama ekran kartından olamaz zaten halflife o kadarda grafik özelliği olan oyun değildir..
  • kasan kaç watt?? güç yetmiyor olabilir...
  • Format çektim zaten hala problem devam ediyor.
    PS hakkında pek bilgim yok ama yetmesi lazım zamanında 2 kasa çalıştırıyodum bu PS'ten ayrıca böyle bi problem yoktu daha önceden.Sanmıyorum bi anda ps ile ilgili olcağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

kasan kaç watt?? güç yetmiyor olabilir...

+1
  • RAM DE SORUN OLABİLİR. SIRAYLA ÇIKART VE DENE
    RAM DE TEMASSIZLIK OLABİLİR.

• psu olabilir bide ramlardan dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ramleri sırayla çıkart den earkadaşım bu bir
    ikincisi ise ekran kartın çok ısınıyor olabilie belki çok ısınıyordu tam olarak emin diilm bir arkadaş biliyorsa sölesin CPU-Z programı ekran kartını sıcaklığını belirtiyor mu ona ihtiyacın var eğer evetse .
    bir de power supply ın kaç watt ve markası nedir arkadaşım
  • Ram" den dolayi olabilir.................böyle sorun cok cıkıyor cünkü
  • PSU everest yazıyo 400 yada 450 watt falan diyo ama tam emin değilim.
    Ekran kartı fanı olmasına rağmen cok ısınıyo.CPU-Z var bende ama ekran kartı sıcaklığını göstermiyodu galiba.Ram'ler pek ısınmıyor pekte problem yok gibi çıkarıp tek tek denedim.
  • Bence sorun ekran kartının fazla ısınmasından kaynaklanıyor.Piyasada satılan normal ekran kartı fanlarıda özellikle 3B oyunlarda 1 saatten sonra fayda etmiyor. Bu yüzden parana kıyıp iyi bir ekran kartı fanı alacaksın.Aynı sorunlarla bende karşılaşmıştım.
  • SORUNUN SEBEBİ SANIRIM GÜÇ KAYNAĞINDAN

MUTLAKA YÜKSEK WATT LI BİR GÜÇ KAYNAĞI ALMALISINIZ.

OYUN DA RESETLİYORSA BAŞKA BİR NEDENİ OLDUĞUNU SANMIYORUM

GEÇMİŞ OLSUN

KOLAY GELSİN
  • Arkadaşlar half life 2 de denemedim ama.UO da denedim problem kayboldu gibi ortadan.
    Bütün overclockları eski haline getirdim.İşlemci FSB si 200 de idi.Geri 166 yaptım.Voltajlarıda default yaptım.Sanırım düzeldi gibi ama ekran kartına bi fan almam gerek dediğiniz gibi.Birde ankarada ekran kartına fan ve termal macun bulabileceğim biyer nerede vardır?Bunuda açıklarsanız sanırım ortada sorun kalmıcak :)
  • ramleri 2nin katları halinde takman daha iyi olur
    128_256_512_1024_2048 gibi kullanmalısın. ara değerlerde yaşanabiliyor reset sorunu
    256 ramini söküp denemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersoz -- 22 Şubat 2006 14:38:26 >
  • ANA KARTTAN OLAABILIR MAVI BI EKRAN CIKIP OYUNLARDA RESETLENIOODU BENDE DE ANA KARTTANMIS
  • ramden olabilir
  • Arkadaşım sıcaklıklar normalde 50-55 derece olmalı zaten ama sen 50 derece civarında diyosun gene de sende ısınma problemi var . Arkadaşım ilk olarak Fanın düzgün çalıştığından emin ol.Sonra düzelmezse fanı temizle. Düzelmezse gene Fanın düzgün takıldığından emin ol.Sonra düzelmezse işlemcinin üzerine termal macun sür.

BANA ULAŞMAK İSTERSEN EĞER
  • bence ya ramdedir yada ekran kartının ısı ne durumda ondan yapabilir bende x800gt var bendekide aynısını yapıyodun
  • sorunun nedeni bencce ekran karından eger guc kaynagından olsa normal bir durumda da resetlenme olur ekrankartına bi baktır derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.