Merhaba arkadaşlar direk konuya geçeyim şimdi ben knight online oyununu oynamak istiyorum fakat oyuna girerken başlat'a bastığım an bir donma yaşıyorum bilgisayarım çok çok geç giriyor diğer oyunlarda böyle değil counter strike 1.6 oynarken böyle bir durum ile karşılaşmıyorum ve bilgisayara yeni format attım halen düzelmedi sorun nedir sizce arkadaşlar ? Yorum atan herkese teşekkür ediyorum şimdiden iyi akşamlar !
arkadasın oyunla ılgılı forumlar fanlar varsa oradan arastır bence ..oyunla ılgılı olsa gerek bu durum ..
lınkde benzer bır durum mevcut ..buna benzer arama motoruna yazdıgınız zaman onlarca aynı yada benzer sorunu yasayanlar var... ben oyunu oynamıyorum o yuzden bılgım yok ..sadece yol gosterebılrıım bu konuda .. fakat konunuz guncel oynayan arkadaslarda denk gelırse umarım yazarlar konuya ...
Cevabın için çok teşekkürler kardeşim ama şöyle bir durum var ben o siteye giremiyorum neden acaba bir bilgin var mı :)
nasıl bır hata alıyorsun ..
Neyse tamam girdi kardeşim çok teşekkürler hemen bakıyorum google chrome ile girmedi mozilla firefox'u denedim girdi