Şimdi Ara

Bilgisayar oyuna girince reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar herhangi bir oyuna girince bi süre sonra reset atıyor,oyun oynamadıgımız sürece hiçbir sıkıntı yok.format attık düzelmedi,kasayı açtık fanı temizledik düzelmedi bunun nedeni nedir yardımcı olurmusunuz ? bilgisayar eskide degil 1 sene filan oldu kardeşime topluyalı örnek veriyim fifa 16 oynarken bazen 1 maç,bazen 2,bazende 5 maç ama genelde 2ci maçı oynarken reset atıyor diger oyunlardada aynı sekilde kapanıyor nedir bunun derdi

özellikleri bunlar
    sistem : windows 7 64bit
    işlemci : Amd fx(tm)-8350 Eigt Core 4.00Ghz
    Ram : 8gb
    Ekran kartı : Amd Radeon HD 7800 top.bellek : 4095mb

• ua_karadag kullanıcısına yanıt
    Bir sıcaklık birde power sorununa benziyor. Speed fan programını indir oyuna gir oyun bitmeden yani atmasının bir zamanı vardı speed fan açık olsun hemen oyundan alta atıp resmini al buraya at.Fakat temizledik diyorsunuz sıcaklık ihtimalide az oluyor bazen temizleyince de fayda etmiyen tipleri olabilir. Güç kaynağı yettiğine emin misin ? Tüm donanımları yaz ssd,hdd,cd rw,ekran kartı,ram işlemci vs. Güç kaynağının değerlerini unutma.
  • İşlemci ısısından gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    hocam oyuna girdikten sonra alta atıp çektim speed fanı durum bu vaziyette daha önce böyle bi sorun yoktu şimdi nedeni nedir ?
     Bilgisayar oyuna girince reset atıyor
  • ua_karadag kullanıcısına yanıt
    http://www.geeks3d.com/download/450
    git hemen indirme başlıyacak,kurduktan sonra aç

Görüntü kalitesini kullandına göre ayarla setting e tıkla LOG GPU DATAYI etkin yap ok la gpu stress test e tıkla

3-5 dakika çalıştır sıcaklığını incele eğer kapanıyorsa var bir problemdir.
    indirmiyor hocam girince siteye acces forbidden yazıyor vpn ile denedim yine olmadı,programın ismi furmark galiba dimi baska bi yerden indiriyorum deniyip yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_karadag -- 22 Ekim 2015; 17:09:12 >
    dedigin gibi yaptım ayarları 5 dakika çalıştırdım kapanmadı hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc masaüstüne atıyor !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sorunun ramlerle alakası olabilirmi acaba 2 ramden birini çıkardım şimdi oyunları açınca 1 saat filan oynatıyor sonra kapanıyor eskiden bu kadar sürmüyodu varmıdır alakası ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.