Şimdi Ara

Bilgisayar oyun içindeyken dondu, şimdi Windows ekranında takılı kalıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yardımınıza muhtacım ilk defa başıma böyle birşey geliyor.
    Şimdi anlatmaya başlayayım= Dün CS:GO oynuyordum VE menüdeyken bir butona tıkladım birden bilgisayar dondu ve hoparlörden parazit gibi sürekli bir ses gelmeye başladı. Ben de biraz bekledim ve sonra bilgisayarın tuşuna basarak kapattım. Şimdi bilgisayarı açtığımda ise her zaman gelen "bip" sesi gelmiyor. Ve anakart ekranı gelmeden siyah bi ekranda kalıyor. Bütün fanlar dönüyor. Ancak şöyle birşey var ki reset tuşuna bastığımda bilgisayar açılıyor, ama windows başlatılıyor ekranında ise donuyor. Ve ekranda dikey mavi şeritler var: şu resimdeki gibi  Bilgisayar oyun içindeyken dondu, şimdi Windows ekranında takılı kalıyor!!
    Eğer güvenli modda açarsam sıkıntısız giriyorum, ekranda çizgi falan olmuyor. Ekran kartı driverını silmeyi denedim, sildiğimde ise ekrandaki çizgiler olmadı ve bilgisayar normal şekilde açıldı. ancak güncel driverları yüklediğimde tekrar aynı sıkıntı çıktı.

Kasada ve fanlarda ciddi bir tozlanma yok temizleyeli 3-4 hafta oldu ve CPU oyun içinde 70 GPU da en fazla 70-75 oluyordu anlayacağınız pek fazla değildi. Şimdi sıkıntı acaba Güç kaynağında mı? Ekran kartını kullandığında yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Yoksa ekran kartında mı? hangisini değiştirmeliyim acaba? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler!

i5-760 2.8ghz
    nVidia Geforce GTS 250 1GB
    4GB ram
    Windows 7 Home Premium 64-bit
    PSU=300W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timbomg -- 4 Temmuz 2015; 17:59:35 >

• up lütfen :(
  • Güç kaynağının düşüklüğünden olabilir mi? ancak 3 yıldır böyle kullanıyorum
  • Ekran kartı rahmetli olmuş gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcılıUçanTaco

Ekran kartı rahmetli olmuş gibi duruyor

Ben de öyle düşündüm ama şimdiye kadar hep sıkıntısız kullandım nasıl birden oldu ona şaşırdım.Gold'da takmışlardı ama 300 watt psu da düşük geliyor sanki sisteme ondan da olabilir diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.