Şimdi Ara

Bilgisayar ögr. kazanamazsam ne yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mezunuyum.Bu sene 2 senem,tekrar
    hazırlanıyorum.Geçen sene bir kaç
    hastalıktan dershaneyi bıraktım.Bu sene
    sadece ygs 1 den Bilgisyar ögr. girmeye
    çalışıyorum.Okul puani dahil denemelerde
    370 alıyorum ama bölümüm 450 istiyor
    kazanamıyacagım düşüncesi bastı.Eğer
    kazamamassam 2 senelik düşünüyorum
    ama pekde istemiyorum.Bölümüm Web
    tasarım oldugu için buna uygun bölümde
    yok sizce en mantıklısı ne yapayım ?

• Bilgisayar teknoloji bilişim sistemleri var trakya ü. de orayı düşünebilirsin.(Tabi yazılımı seviyorsan)
    veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini de araştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ênigma -- 26 Kasım 2011; 23:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

Bilgisayar teknoloji bilişim sistemleri var trakya ü. de orayı düşünebilirsin.(Tabi yazılımı seviyorsan)

Hocam Web Programlama hastasıyım.Acaba o bölümler kac puan istiyor,mobildeyim bakamıyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

Bilgisayar teknoloji bilişim sistemleri var trakya ü. de orayı düşünebilirsin.(Tabi yazılımı seviyorsan)

Hocam Web Programlama hastasıyım.Acaba o bölümler kac puan istiyor,mobildeyim bakamıyorum da.

Trakya üniversitesi bu sene tam olarak 350.484 puanla almış (ygs1) Burayı araştırmanı öneririm.Tamamen yazılım,programlama odaklı bir bölüm.Ama puanın daha iyi olursa veya &50 burslu gitme imkanın varsa bu bölümü Bilkent'te okumanı öneririm.(tam burslusu 470 gibi bir puandı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.