Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.266
Cevap
527
Favori
1.130.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Aldım. İdareten bunu kullanıyorum.

    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofis-ev-calisma-koltugu-bilgisayar-koltugu-P367377675

    Ürün güzel. Kumaş aldım ben. Terletme yapmıyor. Ayrıyeten bu paraya sırt desteği var üründe. İstediğin gibi hareket ettirebiliyorsun sırt kısmını ve sabitleyebiliyorsun. Kilolu biriysen önermem çünkü koltuk biraz dar. Ben 1.80 ve 82 kiloyum ama vücudum yağlı değil fit olduğu için rahat oturuyorum. Teker kısmı biraz dandik ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor zaten. Kuponla 220 liraya aldım. Kaliteli sandalyeler en az 1000 liradan başlıyor. Yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    İkea kodu bulabildin mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir Cins Deli kullanıcısına yanıt
    yok hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikea Jarvfjallet beyaz-bej koltuğu bir süredir kullanıyorum. Bir kaç detayı belirtmek istiyorum.

    Öncelikle, pek çok kişinin bahsettiği, oturma alanı küçüklüğü; öyle üzerine bağdaş kuramıyorsunuz zaten, tek ayağınızı koymak bile zor. Düz otururken tüm bacağınız bile sığmıyor.

    En hoşnutsuz kaldığım detay ise; amortisörü en altta tuttuğunuzda bile yüksek kalması, o durumda düz otururken ayak tabanım anca yere değiyor. Benim boyum 182, Ikeacılar ise 190 üstü Viking, kendilerine göre yapmışlar sanki. Yandaki kolçakları, yine Ikea'dan almış olduğum 74 cm yüksekliğindeki LINNMON/ADILS masanın altına silme girebiliyor, hareket ettirirken masaya değiyor.

    Kolçaklar uyduruk biraz, kolçağın üst kalıbı ile alt kalıbı, birbirine denk gelmemiş, taşmış birbirinden.

    Ama geri kalan her şey, mükemmel, detaylara bile özen göstermiş adamlar, sandalye beyaz diye, dışarıdan görünen her vidanın dışta kalan kısımları beyaza boyanmış. Hiç bir vida dişinde bile en küçük bir deformasyon yoktu. Zamanında İstikbal mobilyanın ürün gamındaki en iyi kanepede bile montaj elemanları kusursuz değildi, bir önceki sandalyem Adore markaydı, o da öyle. Kutulamada ise, çizilme ihtimali olan her yer, mukavva parçalar ile korunmuştu, bu da ülkemizde pek sık görmediğimiz bir detay.

    Markus ile arada gördüğüm iki fark var; kafalık ve bel desteği hareketli bunda, aradığım iki özellik değil, Markus'ta beyaz renk olsaydı, onu alırdım.
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/59297198/jarvfjallet-kolcakli-donen-sandalye.aspx




  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Eyvallah hocam, aradım sordum. Sancak ile deri kalitesi aynı, bunun kolçakları daha yeni model dediler. 999'a alacaktım, ancak sadece havale ve eftde bu fiyat geçerli. Kredi kartıyla almam gerektiği için Trendyol'a döndüm. Sancak modeli görüntü olarak daha hoşuma gittiği için 80 lira fazla verip Sancak modelini aldım. Kaç günde gelecek merakla bekliyorum.
    21 Mart akşamı trendyol.com 'dan xDrive 15li'den siparişi vermiştim, halen bir kıpırdama yok. Ertesi gün aradığımda bu akşam kargolanır muhtemelen demişlerdi. Bekleyecez bakalım.
  • Benim dün kargoya verildi. Sabah da bugün teslim edilecek diye mesaj geldi. Horoz Lojistik'ten ilk defa kargo alacağım, yorumlar korkuttu ama bakalım. 24'ünde aldım, bugün gelirse 2. gün teslim olmuş olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Benim dün kargoya verildi. Sabah da bugün teslim edilecek diye mesaj geldi. Horoz Lojistik'ten ilk defa kargo alacağım, yorumlar korkuttu ama bakalım. 24'ünde aldım, bugün gelirse 2. gün teslim olmuş olacak.
    Baya hızlı olmuş, aradığımda ellerinde ürünün olduğunu söylemişlerdi bir de ,anlamadım bekletmelerinin sebebini. Hayırlı olsun bu arada :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jdivision

    4-5 ay önce seduna thunder pro almıştım. Maşallah gıcırtıdan durulmuyor şu an. Yağlamadığım yeri kalmadı. Yani bu kadar yağı pehlivanlar görmemiştir =) Müşteri hizmetleri ilk iletişimimde pek ilgilenmedi. Tekrar iletişime geçeceğim. O zaman güncellerim. İlgilenenlerin aklında bulunsun.

    edit: yeni mekanizma gönderdiler. ilk günkü gibi süper sessiz oldu.
    merhaba,

    uzun süreli kullanımda memnun musunuz seduna thunder pro'dan?
  • Çok teşekkürler, geldi koltuk. Alyan çıkmadı. Kurulum eli yatkın olanlar için zor değil ama beni çok uğraştırdı. Çok kaliteli ve premium bir hissiyatı var kesinlikle. İki günde elimde olması da mutlu etti. Bence bir arayıp sorun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Çok teşekkürler, geldi koltuk. Alyan çıkmadı. Kurulum eli yatkın olanlar için zor değil ama beni çok uğraştırdı. Çok kaliteli ve premium bir hissiyatı var kesinlikle. İki günde elimde olması da mutlu etti. Bence bir arayıp sorun.
    Konuştuk lojistik firmasıyla ilgili bir problem olmuş sanırım, dün yola çıktı, bugün elime ulaşacak inşallah :) Mekanizmasında ses çıkıyor tarzı yorumlar okudum da sizde öyle bir sorun var mı? Sorunsuz kullanırız umarım.
  • Yok hocam alyan çıkmadı içinden, ellerimle sıktım. ONa rağmen ses yapmıyor ama zamanla yapar mı bilmem. İnanılmaz rahat gerçekten, sadece terletiyor çok sabit kalırsan. Bir de ben 1169 tlye aldım, bugün 1039'a düşmüş Trendyol'da. Oradan biraz içerledim.
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    Evet memnunum. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Sahte deri kullanan vesaire tonla sandalyeye göre çok rahat. Oturma alanı geniş yumuşak, gayet rahat. Ara ara indirime de giriyordu. Kendi skalasında en alınacak ürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jdivision -- 27 Mart 2020; 23:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Selam,

    Xdrive Sancak modelini kullanan var mı ? 170 cm boy 80 kilo rahat edebilir miyim bunla ?

    Bel ve boyun fıtığı da var max bütçe 1.500

    İkea Jarvfjallet modelini de düşünüyorum fakat kolçak boylarının ayarlanmaması sıkıntı olabilir. İkea LINNMON/ADILS Masa ile kullanacağım.

    Edit: Bu ikea kargo konusun da sıkıntı koltuğa 130 tl kargo çıkıyor yav



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 28 Mart 2020; 18:14:31 >
  • 1.70 boya Jarvfjallet tavsiye etmem, ayaklar havada kalır, onun dışındaki tüm konularda tam ihtiyacını karşılar.

    Yerli malı konusunda Cemal Gürsel'le aynı fikirdeyim ki şimdi kültür olarak daha kötü durumdayız. Daha dün akşam GPD Fuego lavabo bataryası monte ettim, her şeyiyle mükemmel olacakken, sabitleme pulunun deliğini dar yapmış adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsanız demekki herifler gerçekten vikingler için yaptı desenize :)

    Peki tavsiye edeceğiniz bir model var mı hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Arkadaşlar konu biraz ölü gibi ama acil fikir lazım. 400 lira bütçem var. Masa aldım, sıra sandalyede. Bildiğin oturma odasından koltuk çektim oturuyorum bilgisayarın başında ve rahatsız ediyor. Bir kaç tane model buldum ama hiç anlamıyorum koltuk işlerinden. Konuyu okuduğum kadarıyla iyi koltuk 800-900 liradan başlıyor ama o kadar vermem. 400 liraya vasat bir şey alayım mı sizce yoksa 150 liraya da koltuk var onu mu alayım ki ona genelde olumlu yorum yapmış millet. Ben haftasonu günde en fazla 2-3 saat otururum, hafta sonu da sabahtan 3-4 saat, spor sonrası 3-4 saat falan belki otururum. Öyle aralıksız 10-15 saat oturmam pek. Ara veririm yani en kötü. Bana önerdiğiniz F/P bir koltuk olur mu? Ben şunları buldum ama bilemiyorum,

    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofismalzemecim-yonetici-mudur-makam-calisma-koltugu-P68134609
    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/h-45-ofis-koltugu-buro-koltugu-makam-mudur-calisma-oyuncu-koltugu-P145495740
    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/h-43-makam-mudur-ofis-buro-calisma-bilgisayar-koltugu-sandalyesi-P124617259
    -https://urun.n11.com/oyuncu-koltuklari/ofisin-hazir-lidya-plastik-kol-ve-ayakli-yonetici-koltugu-siyah-P331132034
    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ureten-burada-inka-yonetici-koltugu-plastik-kol-ve-ayakli-sari-P330471288
    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/basisa-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-ofis-koltugu-P294966264
    -https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofis-calisma-sekreter-ogrenci-koltugu-sandalyesi-fileli-P384544462
    -https://urun.n11.com/ofis-sandalyesi/ofis-sandalyesi-sekreter-koltugu-personel-koltugu-buro-P241727994

    Bunların arasında 400'e de var, 150'ye de. Aralarında çok fark var mıdır? İkisi de kalitesiz gibi. Bari fazla para vermeyelim. İçlerinden önerdiğiniz hangisi olur? Bir de sipariş ettiğim masanın yüksekliği 77 cm. Benim boyum da 1.80 cm. Bu koltukların kolçakları masaya eşit gelir heralde? Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize acil ihtiyacım var...
    Hocam hangisini aldınız?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

    Hocam hangisini aldınız?

    Alıntıları Göster
    Hiçbiri almadım hocam. Önceki sayfada mesajım var.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Sancak yeni aldım, önceki sayfada ilk izlenimlerimi yazmıştım. 175 boy, 72 kiloyum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam siz den bir ricam olacak, Oturma yeri düz olan kısım kaç cm ?

    Birde boyunluk tam olarak boyununuza geliyor mu yoksa kafa kısmın da mı kalıyor ?

    Çoğu insan oturma yeri dar bacaklara kenarlar sert bir şekilde baskı yapıyor demiş ve boyunluk - sort desteğin dend şikayet etmiş.


    Neredeyse alan 10 kişiden 3 ü dediğim gibi oturma kısmındaki çıkıntıların ayağa değdiği için bir süre sonra rahatsız ettiğini ve bel kısmı düz olduğu için rahatsız olduğunu söylemiş sırf bu yüzden tereddüt de kalıyorum ve almayacağım ikea dan jarvfjallet alacağım gibi.

    keşke zamanın da amazondan dxracer alsaydım bilemedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 30 Mart 2020; 1:58:43 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.