Bildirim
bilgisayar normal açılmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
webcake 3.00 diye bir virüs girmiş galiba. şuan malwarebytes ile derin tarama yapıyorum. biraz yavaş tarıyor ama. 2 buçuk saat oldu daha yarısını bile taramadı, normal mi? -
Dosya boyutuna bağlı. Bence normal değil. Keşke taramadan önce silebileceğiniz şeyleri silip öyle tarasaydınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kâğân
Dosya boyutuna bağlı. Bence normal değil. Keşke taramadan önce silebileceğiniz şeyleri silip öyle tarasaydınız.
acaba güvenli modda diye mi yavaş çalışıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Orijinalden alıntı: Kâğân
Dosya boyutuna bağlı. Bence normal değil. Keşke taramadan önce silebileceğiniz şeyleri silip öyle tarasaydınız.
acaba güvenli modda diye mi yavaş çalışıyor?
Hic guvenli modda taratmadim. Ama bir sorun oldugunda pc yi guvenli modda ac tarat diyorlar demekki ondada normal surelerde gariyodur siye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sanmıyorum bence bu süre normal değil önce Combofix ile taratsaydınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: razor3461
Hiç sanmıyorum bence bu süre normal değil önce Combofix ile taratsaydınız ?
combofix'i tek kullanmayın diyorlar, birde güvenli modda çalışır mı? -
şimdi adwcleaner i kullandım ve normal olarak açmayı başardım. şimdilik formata gerek kalmadı galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
şimdi adwcleaner i kullandım ve normal olarak açmayı başardım. şimdilik formata gerek kalmadı galiba.
Hızı normalmi şu an bilgisayarın ? -
açılırken yavaş, bilgisayarın kendine gelmesi uzun sürüyor. arada windows .net framework hatası verip duruyor epeydir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X