|
Sizinde çankaya ve atılım üniversitesinden burs alma durumunuz daha yüksek. Siz iş hayatında olduğunuz için sizinki adı burs olmaz tanıtım reklam gideri olur. Devlet üniversiteleri reklama fazla para ayırmaz ama vakıf üniversiteleri bütçelerinin hatırı sayılır kısmını reklama ayırıyor. Daha şanslısın Yaşınızı ve meslekte durumunuzu okuduktan sonra sizlerinde bu süreçte tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Ama sorduğum sorulara tatava yapma dememek şartıyla (şaka) Gerçekten kendimce araştırma yaptım. Bu listeyi bu şekilde oluşturdum. Çankaya ve atılım incelemedim. Vakıf olması ve olumsuz yorumlar dolaysıyla ama bu yazışma sonrası ön yargısız araştıracağım. Yukarıda dediğiniz bilkent, ODTÜ hacettepe TOBB kampüsü merkezi ama ankara üniversitesi okuyanlar gölbaşında olduğunu söyledi. Biraz sıkıntılı kampüs dediler. Aybü kampüsü de merkezi dediler. Keçiören'deymiş. Aybü hakkında da konuştuğum 2-3 kişi olumlu görüş bildirdi.Hepsini kendimce araştırdım. Benim tercihimi sıralamam belirleyecek yığılma olursa belki bu listenin hiç biri olmayacak. Hakkımızda hayırlısı. Gönlüm bu listede adı geçen üniveristelerin birinde ceng okuyabilmek. Son olarak mesajında beni biraz gömmüşsün. Sen ilkokuldayken ben bu sektördeyim demişsin. Tiktok vs kullanmam. Ben öğretim kadrosu, kampüs, mezun iş durumu vs inceledim. Sıralama ve tercih sürecinde Ankaradaki üniversitelerle ile ilgili sizlerin de görüşünü almak isterim. Çünkü ailem hem maddiyat, hem beklenen istanbul depremi korkusu nedeniyle İstanbul'a sıcak bakmıyor. Sizi kırdıysam hakkınızı helal edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 11 Temmuz 2023; 3:5:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt