Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Muğla/Sakarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, sıralamam 55 bin ve sakaryayı yazmayı düşünüyordum tutmazsa ne yazabilirim diye araştırma yaparken muğlayı gördüm telegram grubuna katıldım internette biraz araştırdım ve muğlanın inglilizce olması tübitak başaraları vs. bana daha cazip gelmeye başladı sizce hangisi daha iydiir okuyanlar veya tanıdığı olanlar, bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Ağustos 2020; 17:33:5 >

• +++
  • Tanıdığım yok fakat Sakarya'nın eğitiminin iyi olduğunu duydum konumundan dolayı da avantajlı. Muğla hakkında bir fikrim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya tabii ki de. Çünkü sanayi bölgesinde, staj imkanları daha fazla. Ayrıca kampüs içinde Kuveyt Türk, Ford ve Toyota'nın yazılım ofisleri var. Asgari ücrete bilgisayar öğrencilerini part time çalıştırıyorlar. Ama kontenjanı az tabii. Herkes işe alınmıyor. Her firmada 4-5 öğrenci çalışıyormuş. Gördüğüm kadarıyla hocaları da fena değildi.
  • o konuyu ben de gördüm her ne kadar soğutsa da eğitim birinci önceliğim ilk olarak ona bakıyorum
  • ++++

• mskü ceng beni de cezbetti fakat erasmus ve mevlana ile anlaşmalı oldukları okullara bakınca biraz geri adım attım bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiz9

mskü ceng beni de cezbetti fakat erasmus ve mevlana ile anlaşmalı oldukları okullara bakınca biraz geri adım attım bilemiyorum
    şehir hem küçük hem de çok pahalı. büyük şehir olsa imkanları fazla olsa eyvallah derdim de tatil köyüne 5 sene para vermek istemiyorum. eğitimi ve akademik kadrosu iyi, ona bir şey diyemem ama listemden çıkardım.
  • wiz9 W kullanıcısına yanıt
    onlara nerden bakabiliriz çok mu kotu o okullar

• Ernydmr E kullanıcısına yanıt
    mskü bilgisayar mühendisliği yazıp altta değişim programları var ona tıklayın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğitimi hakkında bilgim yok fakat bu görselden sonra Sakarya'ya gitmezdim sanırım.

Bilgisayar Mühendisliği Muğla/Sakarya
  • hocam bu unilerin kalitesini nerden biliyosun
    ülke anlamında diyorsan evet baya kötü ülkeler ama arasında ispanya almanyayı ekelmıslr yeni galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ernydmr -- 12 Ağustos 2020; 0:4:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.