Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği mi Mimarlık mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Sen karar vereceksin buna.tip da geliyordu bana ben bilgisayar mühendisliğini sectim.zevk/renk meselesi gibi bir sey yani

hocam mezun ne olacak? nasıl bir yol izleniyor bilgisayar mühendisliği okurke?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Mimarlığı basit bir şey olarak görme. Mimarlığı okuyunca sanatçı olduğunu anlayacaksın...
    Arkadaş yazımlımdan bahsediyor ama ....twitter facebook yaparım diyorsun ama hangi türk ü duydun böyle site yapan. Bilgisayar mühendisine söyle bunu seni dövecek gibi olur ama doğrunun bu olduğunu kendide bilir..
    Yazılımla olduğunu söyleyen arkadaş bilgisayar müh, galiba. Hangi yazılımı yaptın da biz onu kullanıyoruz ???

sen olaya kendi pencerenden bakıyorsun ben müh.lik severim yaparım, sen sanat ruhundan anlarsın mimar olursun o sana daha cazip gelir...hangi yazılımı yaptıgımı soruyorsun ya da diyorsun hangi türk müh. yazılım yapmışta biz kullanıyoruz...o halde bugüne kadar okuyanlar mezun olup boş boş geziyor ya da bir iş yapmıyorlar...arkadaş yazılım şirketi var,bankalar var,güvenlik sistemleri var..var da var...bilgisayar müh. illa senin için bir şey yapacak diye bir kaide mi var ? adam bankanın güvenlik sistemini kuruyor,yazılımını yapıyor...ya da başka şeyler..illa her meslegi yapan kişi dünya çapında tanınacak diye bir şey mi var ? bizim ülkemizdeki insanlara b.k atmakta üstümüze yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 2 Aralık 2012; 23:06:52 >

• Baban mimar olduğu için sende o alana yönel. Babanında yardımıyla iyi yerlere gelebilirsin.

Fakat ben olsam bilgisayar mühendisliği seçerdim, öylede istiyorum zaten
  • yazılım mühendisliği 1. sınıf okuyorum şunuda belirtim bilgisayar mühendisliği ile yazılım mühendisliği ne kadar benzer görünselerde farklılar, meslek lise veri tabanı programcılığı okuduğumdan programlama bilgim az çok var [ c, c++, c#, asp.net, html ,css, veri tabanı olarak da access ve sql . şöyle söyleyeyim; bilgisayarda oyun oynamak program kullanmak vs. çok güzel zevkli şeyler. ama yokyan onu yaratmak çok karmaşık, plan, uğraş, emek gerektiyor. benim kardeşimde liseye hazırlanıyor o da programcı olmak istiyor ama o bana göre tezcanlı, uğraşa strese gelemez o yüzden sen olma diyorum. yapamaz çünkü ben stajda bir noktalı virgülü eksik koyduğum için 4 gün tüm kodu inceleyip bulmak zorıunda kaldım.
    geleceğini hayalini meslek üzerine kuracaksın, mimarlığa hazır elin alışık, babanada yardım edebiliyorsun bence onu düşünmelisin. tabi sorun varsa alabilirim yinede

printf("kodperest yazılımcı");

• O belgesel nerde?

Orijinalden alıntı: Meakka

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Sen karar vereceksin buna.tip da geliyordu bana ben bilgisayar mühendisliğini sectim.zevk/renk meselesi gibi bir sey yani

hocam mezun ne olacak? nasıl bir yol izleniyor bilgisayar mühendisliği okurke?

Anlamadım vallahi ne demek istediğini.daha hazırlığım ben.donanim veya yazılım alanlarına yönelebiliyorsun istersen.okul itu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarlıkta da Bilgisayar Mühendisliğinde de iş sana bakacak. Kendini geliştirmene.

Babandan dolayı Mimarlıkta okul süresince ve bitiminde bi nebze daha rahat olacaksın.

Benim babam İnşaat mühendisiydi ve senin anlattığın kadar olmasa da bana yardımı dokunacaktı eğer inşaat girmiş olsaydım.

Ama benim senenin başından beri hayalim Bilgisayar Mühendisliği idi. Ben orayı tercih ettim.

Bana sorarsana hayallerinin peşinden git. Ama kolay olmasını bekleme.
  • mimarlık tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.