Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben de erciyesteyim geçen sene hazırlıktım bu yıl bölümdeyim.Erü bilgisayar bölümünü bitirmediyseniz konuyu canlandıralım beyler. Burda olanlar el kaldırsın UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingo34

Beyler ben de erciyesteyim geçen sene hazırlıktım bu yıl bölümdeyim.Erü bilgisayar bölümünü bitirmediyseniz konuyu canlandıralım beyler. Burda olanlar el kaldırsın UP UP

Dgs ile geldim şuanda hazırlıktayım. Seneye 2.sınıftan başlıcam büyük ihtimalle aynı sınıfta oluruz. Rezerve
  • Konuyu canlandıralım.Bende bu sene erciyes müh. bilgisayar mühendisliği iö düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu madem canlandırmış bende bir şeyler yazayım :). O yıl tercih yapmadım. 2011 de yıldırım beyazıt üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım. Sektörde ilk işe girmek çok zor olabiliyor. Bu yüzden iyi üniversitelerden mezun olmak önemli bir avantaj. Ayrıca ortalamayı yüksek tutmakta önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virs_61

Konu madem canlandırmış bende bir şeyler yazayım :). O yıl tercih yapmadım. 2011 de yıldırım beyazıt üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım. Sektörde ilk işe girmek çok zor olabiliyor. Bu yüzden iyi üniversitelerden mezun olmak önemli bir avantaj. Ayrıca ortalamayı yüksek tutmakta önemli.

Ne yapıyorsun şimdi bro?
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

Orijinalden alıntı: virs_61

Konu madem canlandırmış bende bir şeyler yazayım :). O yıl tercih yapmadım. 2011 de yıldırım beyazıt üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım. Sektörde ilk işe girmek çok zor olabiliyor. Bu yüzden iyi üniversitelerden mezun olmak önemli bir avantaj. Ayrıca ortalamayı yüksek tutmakta önemli.

Ne yapıyorsun şimdi bro?

java yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs_61 -- 24 Ekim 2017; 23:25:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.