Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciaobellaciao -- 4 Ağustos 2020; 4:50:40 >

• Uçak gövde motor bölümü hakkında bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pilotaj hala öğrenci alıyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xPeke. X kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
    www.eskisehir.edu.tr
    Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü Dersler - AKTS Kredileri | Eskişehir Teknik Üniversitesi
    https://www.eskisehir.edu.tr/akademik/fakulteler/323/ucak-govde-motor-bakim-bolumu/dersler
    burdan derslerinizde göz gezdirebilirsiniz.Uçak bilgisi-mekanik ve elektriğin harman olduğu bir bölüm arkadaşlarımda var bölümde burayı yazanlar genelde garanti iş vaadiyle yazmışlar ama o büyük saçmalık bence eğer hem havacılığa hem mühendisliğe ilginiz varsa yazılabilir bir bölüm hem isterseniz isteğe bağlı hazırlıkta okuyabilirsiniz ama salt mekaniğe ve ya salt elektriğe ilginiz varsa mühendislik okumanızı öneririm.bu bölüm biraz teknik bir bölüm yani evet elinize aleti alıp bir şeyleri parçalamanız birleştireniz gerekiyor bu bölümde bence o tarz bir ş sevip sevmediğinize karar verip öyle tercih edin

• Evet hocam öğrenci alımı devam ediyor,eğitim uçuşlarında vs de bir aksaklık yok diye biliyorum
  • herkes görsün
  • Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Ben gerçekten havacılığa ve uçaklara meraklı olduğum için burayı tercih ettim.Tam olarak mühendislik istemediğim için burasının uygun olduğunu düşünüyorum.Siz de şu ana kadar olumsuz bir taraf görmediyseniz bölümle alakalı içim rahat bir şekilde yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam değişimi 7 saat sürer mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xPeke. X kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bence de doğru tercih olmuş sizin için,tercih sonuçlarına göre her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım hocam,umarım her şey gönlünüzce olur,sevgiler.
  • 43k sıralamam var bilgisayar mühendisligi için kaç k ya kadar ineyim.
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Öncelikle burayı yazmanı tavsiye etmiyorum,pişman olursun - + 20k yazabilirsin bence yani 23klardan yazmaya başlayıp en son 65 k ya kadar yazabilirsin.O sıralamada gazinin türkçesini buraya tercih ederim(bilgisayar mühendisliği için)
  • Tekrar sağolun hocam,kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciaobellaciao

Öncelikle burayı yazmanı tavsiye etmiyorum,pişman olursun - + 20k yazabilirsin bence yani 23klardan yazmaya başlayıp en son 65 k ya kadar yazabilirsin.O sıralamada gazinin türkçesini buraya tercih ederim(bilgisayar mühendisliği için)
    Fark etmez dimi hocam Türkçe/ İngilizce.
    bide sınavların ve bölümün zorluğu nasıl yani her gün düzenli tekrar eden rahat 4 yılda bitirirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEDJUU -- 24 Temmuz 2019; 23:34:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstri mühendisliği ve kimya mühendisliği nasıldır sizin orda

Eğitim dilinden önce hoca kalitesi önemli hocam ben ingilizce eğitimin avantajı olduğunu düşünmüyorum bence anlatılan şeyler iyi anlaşılmıyor,ama ingilizce kesinlikle çok önemli kesinlikle öğrenilmeli.bence ankarada okumak savunma sanayii açısından çok avantajlı,sizin yerinizde olsam estü eem düşünürdüm kaliteli hocalara sahip iyi bir okul
  • Sonthor kullanıcısına yanıt
    Ben endüstri mühendisliğinden calculus 1-2 aldım bu sene bence hoca kalitesi,fiziki imkanları,labları olarak gayet iyi bir okul kendine ait endüstri-verimlilik klübü de var burda çok rahat sosyalleşebilme imkanı sağlıyor.Bölümün eğitimine gelirsek bölümde kaliteli bir yöneylem araştırması eğitimi var bunun yanında ekonomi dersleride yoğunlukta ayrıyeten veri ile ilgili 1.sınıfta pyhton programlama 3 ve 4.sınıflarda veri yapıları,veri madenciliği gibi dersler var kesinlikle öneriyorum.Kimya mühendisliği hakkında pek bilgim yok maalesef ama meslek olarak pek tavsiye etmiyorum.
  • Mimarlık hakkında bilginiz var mı

Önemli olan okulların zorluğu değil,sana bir şeyler öğretip öğretemediğidir bence zorluk olmadan öğrenme olmuyo.Estü bilgisayar yazarsan elini kolunu sallıya sallıya 4 yılda okulu bitirirsin ama hiçbir şey öğrenmezsin çünkü sana bir şeyler katcak hoca sayısı çok az okulda katcak olanlarda toplasan 4-5 dersine giriyor.bölüm 15 temmuz süresince 7 öğretim elamanını kaybetmiş o yüzden bölümde şuan sadece 8 hoca var bu bölümde iyi bir eğitim alamazsın,şehir de aksine öğrencilik için en güzel şehirlerden bir tanesi eğer eskişehir de okumak gibi bir hayalin varsa illaki,estü elektrik çok kaliteli bir okul gerek hocaları gerek labları çok kaliteli.bende oraya geçmeyi düşünüyorum.

Bilgisayarın müfredatı:
    ceng.eskisehir.edu.tr
    Course List
    http://ceng.eskisehir.edu.tr/DersListesi.aspx

Bilgsayarın hocaları:http://ceng.eskisehir.edu.tr/OgretimElemanlari.aspx

Elektrik Müfredatı:http://www.eem.anadolu.edu.tr/03lisans/lisansprogrami/EEM_Lisans_Ders_Programi_after2014_v1.pdf

Elektrik hocaları:

Elektrik uzmanlaşma alanları ve dersleri:http://www.eem.anadolu.edu.tr/03lisans/lisansprogrami/EEM_uzmanlasma_after2014_v5.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Mimarlık hakkında bilginiz var mı
    Mimarlık bölümüde mühendisliklerle aynı alanda bulunuyor.Ben mimarlığın kaliteli olduğunu düşünüyorum özellikle atölyeleri çok geniş ve çalışma alan ortamlarının güzel olduğunu biliyorum ama buranın şöyle kötü bir yanı var ödevler çok sık olduğu için burdaki öğrenciler genelde hiç uyumazlar ve her gece birlikte ödev yaparlar ve o ödevi sabah tıklık tıklık otobüste taşımak zorunda kalırlar yani baya bir emek isteyen bölüm ama kaliteli eğer sabahlamaları vs göze alıyorsan kesinlikle mimarlık için yazabilirsin.

Fakülte sitesi:https://mtf.eskisehir.edu.tr/

Bölüm derslerine burdan bakabilirsin:
    www.eskisehir.edu.tr
    Mimarlık Bölümü Dersler - AKTS Kredileri | Eskişehir Teknik Üniversitesi
    https://www.eskisehir.edu.tr/akademik/fakulteler/246/mimarlik-bolumu/dersler

• Hocam yeni akademisyenlerin atanması neye bağlı?
    Yazmayın demenizin sebebi sanırım 2. Seneden sonraki eğitim şimdi biz bu sene gelsek hazırlıkla birlikte 3 yılımız var bu sürede akademisyen alımı olmaz mı? Olursa da donanımlı olacaklarına güvenebilir miyiz acaba

• StartaBafras kullanıcısına yanıt
    Bu yaz 1 tane hoca aldılar amerikadan gelmiş kaliteli olduğunu düşünüyorum ama bölüme boyuna argör alınıyor bu bölümden bi cacık olmaz hocam öyle r umudun varsa üzgünüm, yazarsan hocalardan münimum verim almayı göze al maalesef kendine yazık edersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.