Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLKENT VS KOÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınav sonucum aşağıda. Bilkent ve koç bilgisayar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

http://www.cs.bilkent.edu.tr/index.php?p=facultymembers&l=tr bilkent öğretim üyeleri

http://eng.ku.edu.tr/tr/comp/faculty koç öğretim üyeleri

http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=145 yayın karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonhard euler -- 21 Temmuz 2012; 23:28:50 >

• Hocam benim abim bilkentte komsumuz kocta okudu sunu diyebilirimki bilkent. Icin turkiyenin en iyi ozel universitesi 1.si aldigin bursu notlarina bakip kesmez ama kocta sana limit koyar mesela 3 un altina duserse keser bursunu kitler yillik 30 binlirayi bilkkentte dersin kalsa 1 sene uzatsan bile bursun gitmez,ingilizce egitimi baya iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koç bana hiç samimi gelmiyor. koç her bölüme 5-6 burslu öğrenci alıyorlar, bilkent 50 şer tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 21 Temmuz 2012; 23:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

koç bana hiç samimi gelmiyor. koç her bölüme 5-6 burslu öğrenci alıyorlar, bilkent 50 şer tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: KADO_

Hocam benim abim bilkentte komsumuz kocta okudu sunu diyebilirimki bilkent. Icin turkiyenin en iyi ozel universitesi 1.si aldigin bursu notlarina bakip kesmez ama kocta sana limit koyar mesela 3 un altina duserse keser bursunu kitler yillik 30 binlirayi bilkkentte dersin kalsa 1 sene uzatsan bile bursun gitmez,ingilizce egitimi baya iyidir

bugün koça gittim aynı şeyi söyledim bizde de öyle dediler hem tanıtan öğrenci hem de dekan yardımcısı
  • koçta da burs kesilmiyor ama arkadaşın dedigi gibi bana da koç samimi gelmiyor fazla cok az burslu ögrenci var bogazici ya da bilkent öneririm benim puanım senin kadar degil 2000.yim ama boun ya da bilkent yazıcam
  • Koç'u bilmiyorum ama Bilkent bilgisayarda okuyan biri olarak iyi ki buraya gelmişim diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    koç bilgisayar mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbly*

koçta da burs kesilmiyor ama arkadaşın dedigi gibi bana da koç samimi gelmiyor fazla cok az burslu ögrenci var bogazici ya da bilkent öneririm benim puanım senin kadar degil 2000.yim ama boun ya da bilkent yazıcam

istanbulda mı oturuyorsun sen de , ben istanbulda olduğum için koça gitmek biraz daha cazip geliyor

boğaziçini niçin düşünüyorsun koç yerine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonhard euler -- 23 Temmuz 2012; 0:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Koç'u bilmiyorum ama Bilkent bilgisayarda okuyan biri olarak iyi ki buraya gelmişim diyorum.

bilkent bilgisayarda mıt,stanford,brown vb top üniversitelerden mezun hoca yok ama koçta 3-4 tane var , sizce bu yurtdışında yüksek lisans,doktora için referans almakta bir avantaj değil midir?
  • upupup fikri olan yok mu?
  • az sonra bilkent meslek günlerine gidicem mezunlar fikir verin
  • upupupup cevap bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

quote:

Koç'u bilmiyorum ama Bilkent bilgisayarda okuyan biri olarak iyi ki buraya gelmişim diyorum.

bilkent bilgisayarda mıt,stanford,brown vb top üniversitelerden mezun hoca yok ama koçta 3-4 tane var , sizce bu yurtdışında yüksek lisans,doktora için referans almakta bir avantaj değil midir?

Bilkent Türkiye'nin ilk vakıf üniversitesi ve belki de dünyada en tanınmış vakıf üniversitesi. Şimdiye kadar bahsettiğin üniversitelere giden bir çok Bilkent mezunu var. Hatta hocalık yapanlar da vardır. Bilkent mezunları dünyada bir çok yerde, üniversitede çalışmaktalar. Mezunlar zaten iyi birer referans oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

quote:

Bilkent Türkiye'nin ilk vakıf üniversitesi ve belki de dünyada en tanınmış vakıf üniversitesi. Şimdiye kadar bahsettiğin üniversitelere giden bir çok Bilkent mezunu var. Hatta hocalık yapanlar da vardır. Bilkent mezunları dünyada bir çok yerde, üniversitede çalışmaktalar. Mezunlar zaten iyi birer referans oluyor.

zaten üniversiteyi gezdim bölüm başkanı bir de bir doçentle konuştum bence bölüm harika fakat yurtta kalmak ve ankarada yaşamak gözümü korkutuyor

• quote:

zaten üniversiteyi gezdim bölüm başkanı bir de bir doçentle konuştum bence bölüm harika fakat yurtta kalmak ve ankarada yaşamak gözümü korkutuyor

Bence çekinmeye gerek yok. Ankara karışık bir şehir değil. Yaz aylarında ben de yurtlarda kalmışlığım olmuştu. yurtlara alışınca evini aramazsın. Ankara'ya taşınmadan önce küçük bir kasabada kalıyorduk, ben bile alışmıştım buraya. Ankara'ya değil Bilkent'e alışsan yeter zaten.
  • quote:

quote:

Bence çekinmeye gerek yok. Ankara karışık bir şehir değil. Yaz aylarında ben de yurtlarda kalmışlığım olmuştu. yurtlara alışınca evini aramazsın. Ankara'ya taşınmadan önce küçük bir kasabada kalıyorduk, ben bile alışmıştım buraya. Ankara'ya değil Bilkent'e alışsan yeter zaten.

ben tek kişilik yurtlarda kalmak istiyorum fakat tanıtımdaki arkadaş öyle yapma dedi asosyal olursun dedi ama iki kişilik yurtlar çok dar ve yurt arkadaşımla anlaşamama ihtimalim var

• quote:

quote:

quote:

ben tek kişilik yurtlarda kalmak istiyorum fakat tanıtımdaki arkadaş öyle yapma dedi asosyal olursun dedi ama iki kişilik yurtlar çok dar ve yurt arkadaşımla anlaşamama ihtimalim var

pm

• İkisi de iyi okullar, bence hangisini seçersen seç pişman olmazsın. Mümkünse okulları kendin de gör ve şehir farklılığını göz önünde bulundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkenti yazıcam galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.