Şimdi Ara

Bilgisayar mühendislerine bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,forumda olan bilgisayar mühendislerine bir sorum olacaktı,arkadaşlar ben Azerbaycanda lise 2 de okuyorum,bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum,2 yıldan beri kendimi geliştirmeğe başladım,lise 1-de Azerbaycan bilgisayar olimpiyatında bürünc madalya aldım,Azerbaycan üniversitelerinden birinden de sertifika aldım.Kendimi en çok c++ dili üzerinde geliştirdim.Şimdi bundan sonra üniversiteye kadar nasıl bi yol izlemeliyim? Öğrendiklerim üniversitede işime yarayacakmı?
    Ve bir sorum daha olacaktı siz işte veya üniversitede nasıl çalışıonuz? Yani daha çok programlama ile bağlı problemlermi çözüyonuz,karmaşık algoritmalarmı yapıyonuz? Eğitim sistemi nasıl türk üniversitelerinde?
    Şimdiden teşekkürler.

• C# ve java uzerine yoğunlaşmanı önerebilirim. database bilgin de olmalı. Üniversitede 3 ve 4 . sınıfta işine yarar, 1 ve 2 de yaramaz. İlerde ne iş yapmak istediğine bağlı olarak geliştirmen gereken yerler olabilir.Üniversitelerde basit programlamalar basit algoritmalar yapılıyor. Üniversiteden çok bir şey bekleme bence.

Dogo Argentino
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.